Galeries Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Galeries Lafayette

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 00:21

Tedy, pokud by to byly originály, musel bych vás podezírat z něčeho nelegálního. +pousměje se a prohlíží si je+ Fascinuje vás lidské tělo? +usměje se a bokem se na ni podívá od jednoho hodně sugestivního Bosche+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 00:28

Některé z nih jsou. +řekne jen tak jakoby mimochodem a prohlíží si ty obrazy+ Anatomie, ano. +přikývne+ Tvrdé a měkké kousky. +zamyslí se+ A to, jak moc se liší, když je člověk chce zachytit na obraze. Musí postupovat úplně jinak. +usměje se+ Samozřejmě, že znalost anatomie velmi pomáhá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 00:33

Ano. +pousměje se+ Lidská anatomie mě vždycky fascinovala. Proto jsem se stal lékařem. +usměje se na ni+ A rozmanitost... žádná dvě těla nevypadají stejně+ Hrany a křivky... +sleduje pohledem tah štětce na obraze+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 00:36

Ne proto, abyste zachraňoval lidské životy? +koukne na něj a usměje se, tak trochu šibalsky. POhledem sklouzna ne jeho ramena a přemýšlí, jak asi vypadá jeho tělo, i když se to na sobě snaží nedat znát+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 00:45

Ne, proto ne. +pousměje se+ Zklamaná? +zasměje se tiše, když se na ni podívá+ Jako dítě jsem našel knihu anatomie a četl si v ní pořád dokola. vydržel jsem stát před zrcadlem a pojmenovávat kosti a svaly sám na sobě. +usměje se, a střetne se pohledem s jejím+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 00:51

Ani v nejmenším. +pousměje se a zavrtí hlavou a kouká na něj+ Opravdu? +podiví se+ Zajímavá záliba pro dítě. +koukne na něj se zájmem+ jistě jste to dodnes nezapomněl. +pousměje se a tak na něj hledí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 01:01

Byl jsem podivné dítě, nejspíš. +pousměje se+ Myslím, že bych ty vědomosti dokázal oprášit. +pousměje se, a jak tak stojí vedle sebe před obrazem, udělá krok za ni a přejede jí konečky prstů zezadu po čelisti+ Mandibula a digastricus... +sklouzne prsty dolů pod čelist+ omohyoideus a ternocleidomas toideus. +zašeptá tiše a přejede jí přes stranu krku téměř k ohybu ramene+ Scalenus medius, scalenus anterior... a trapezius. +sklouzne jí rukou na rameno a pousměje se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 01:06

+poočku sleduje, co má v úmyslu a nebrání mu v tom, jenom se lehounce pousměje a naklání hlavu, aby se objevil krk a svaly, které ukazuje+ Nezbývá ni, než vám věřit, Hannibale. +zašeptá a pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 01:13

ano? +pousměje se taky+ nebojíte se mi věřit? Možná byste měla. +zasměje se tiše, až to ucítí na kůži+ Mohla byste toho litovat. +vydechne, a pak se skloní a přejede rty po tom místě mezi krkem a ramenem+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 01:22

Nebezpečí, které to v sobě nese jsem si vědoma. +vydechne a trochu se o něj opře a mhouří oči+ Akceptuji ho. +zavzdychá+ Nějaké další anatomické názvy? +vydechne a prsty mu přejede po boku, jak stojí za ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Galeries Lafayette