Galeries Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Galeries Lafayette

Příspěvekod Amyas Crale » 18 led 2013 14:56

+zaujatě ji poslouchá+ S tím nelze než souhlasit. Jak jednou nahlédnete trochu blíž k umění, zcela vás pohltí a už vás nepustí. Mám s tím hluboce osobní zkušenost +uculí se tajemně+ To je od vás chvályhodné, že jste se rozhodla vystavit rodinné dědictví. Bylo by přímo rouháním skrývat takové umělecké skvosty před zraky lidí. Ty obrazy byly stvořeny proto, aby je lidé obdivovali +přikyuje nadšeně+ Máte na mysli nějaká konkrétní díla?
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 led 2013 16:29

Některé... možná vám je něky ukážu. +usměje se a pohledem se mu vpíjí do očí+ Je to nádherné nechat se tím pohltit. Vzrušující, extatické. +vykročí zase k místu, kde je nachystán večírek+ Šampaňské? Já myslím trochu potřebuju. Začínám být poněkud nervózní. +zasměje se a vezme si skleničku a nabídne i Amyasovi+ Je to pro mě velký večer, konečně... něco po sobě zanechávám. +napije se a zahledí se na něj+ I když ne tolik jako ti, co tohle všechno stvořili.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 18 led 2013 18:32

To bych byl opravdu rád. Na dokonalé dílo se vydržím koukat hodiny a hodiny +sjede ji zvědavým pohledem+ Šampaňskému sice moc neholduji, mám radši vodku, ale sekt se k této významné příležitosti hodí mnohem víc +vezme si od ní sklenku+ Můžete být zcela klidná. Jsem si jist, že tato vernisáž bude velkou událostí pro všechny milovníky umění +pozvedne skleničku+ Tak... na vás a na vaši galerii.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 led 2013 18:46

Na dnešní večer. +pozvedne sklenku+ Doufám, že lidé přijdou a nezůstanem tu jen my dva, i když... +pousměje se a její pohled napovídá, že by jí to vůbec nevadilo, přiloží sklenku ke rtům a napije se a pořád mírně provokativně sleduje Amyase+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 18 led 2013 21:47

+připije si s ní+ Toho bych se neobával, že by nikdo nepřišel. Zdejší lidé nejsou barbaři a tohle je významná společenská událost. Uvidíte, že tady bude brzy plno +řekne přesvědčeně+ Já jsem se na tuhle chvíli vysloveně těšil - a to jsem vůbec netušil, jak okouzlující žena bude majitelka této galerie +zasměje se+ Rád bych tady načerpal inspiraci.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 led 2013 21:53

+posadí se na sofa, co tam je a pousměje se+ Znáte zdejší společnost? +dá si do špičky cigaretu a zapálí si+ Inspiraci? Takže jste umělec? Co děláte?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 18 led 2013 22:30

+postřehne její provokativní pohledy a je mu to příjemné+ Neznám tady ty lidi osobně, ale stačí se pozorně dívat kolem a vidím, že tato společnost je na vysoké kulturní úrovni, to se hned pozná +zapálí jí cigaretu zapalovačem a pak vytáhne svoji krabičku a zapálí si taky+ Jsem malíř +ledabyle vyfoukne kouř+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 led 2013 22:36

+nakloní hlavu na stranu a zvedne obočí+ Tak malíř... +vyfoukne kouř+ Můj oblíbený druh. +pousměje se a zase se narovná+ A chcete tu mít svoji výstavu? +zeptá aby odhalila jeho záměry, jestli sem přišel fakt jenom na obrazy+ Myslím, že jsem vaše obrazy ještě neviděla, ale ráda bych.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 19 led 2013 00:14

Opravdu? Tak to mám štěstí +vrátí jí úsměv+ Ne, nepomýšlel jsem na to, že bych někde vystavoval své obrazy. Ostatně... zase tolik jsem toho nenamaloval +usměje se+ Tak pokud vás mé obrazy opravdu tak zajímají, nějaká plátna bych vám mohl ukázat.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 19 led 2013 00:25

To bych ráda. +přikývne+ Jaký styl preferujete? Jaká témata? +zeptá se ho a nyní je jím opravdu zaujatá, jen zběžně koukne na hodiny, kolik ještě mají času+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Galeries Lafayette