Jo, to je taky možnost. Jenom abyste neskončily někde na Sibiři. +varuje ji se smíchem.+ No vidíš, tak to můžeš doma navrhnout. +mrkne na ni.+ Fakt, jen třikrát. Možná se držím hesla "třikrát a dost" +zasměje se+ Nene, nikdo slavný. Moc nebezpečný, známý lidi mívaj nepříjemný zvyk hodně se všude ukazovat a pokud mají přítelkyně, nedejbože manželky, tahají je všude s sebou. +zakroutí očima.+ No...není to nutnost. Jen se musíš vyrovnat s tím, že ho dost pravděpodobně uvidíš umírat. +pokrčí rameny.+ Tak to je skvělý nápad, s těmi polaroidy. To by mě asi nenapadlo. +zavrtí s úsměvem hlavou.+ Ne, toho jsem neznala. +zasměje se.+ Ale jako prototyp Jižana té doby byl vcelku přesný. I když mezi námi...já měla vždycky slabost spíš pro drsný kovboje. +zablýskne jí rozpustile v očích.+ No já se teda stříhat nenechám, svoje vlásky bych nedala. +zasměje se.+ Pupík je super a i Byron by to jistě ocenil. +mrkne na ni významně.+
Styx: Absolutně spokojená. +kývne souhlasně a jak se masér začne ještě víc snažit, tak jen tiše, spokojeně vzdychne+ No..ještě přesně nevím co, ale určitě bych chtěla něco, co souvisí s Indií. Nebo s hady. +zamyslí se nad tím na chvíli.+ No to budu řešit později, právě teď mám mozek v stavu offline. +zasměje se.+ Ten první mám tady...+natočí trochu hlavu a ukáže drobnou zlatou pecičku v levé nosní dírce.+ Docela uvažuju o propíchnutí jazyka, hrozně se mi to líbí. +přizná, když ji Styx tak láká:D+
(lach, no asi se to hlídá, ale mě to vůbec nedošlo )