Podkrovní byt

Moderátor: Victoria

Re: Podkrovní byt

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2015 23:16

a ty seš šťastnej jedinec? +uculí se, a je ráda, že jo+ asi jo. +pokrčí rameny+ ty bys se mnou zůstal, kdybych měla cizí dítě? +koukne na něj zboku+ ne víš co, radši mi to neříkej, to se stejně nestane. +zazubí se, a dá mu pusu+ já budu mít tvý dítě.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2015 23:22

Já jsem děsně šťastnej jedinec. +zazubí se na ni+ Za každejch okolní, ať to stojí, co to stojí. +uchochtne se+ Já jsem totiž děsně zkušenej, léty prověřenej. +kasá si triko+ No to si piš, že budeš mít mí dítě. +vykulí na ni oči+ Mám ti to předvíst hnedka? +plíží se k ní jak tygr na lovu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2015 23:41

to jsem moc ráda, že jseš šťastnej jedinec. +uculí se na něj+ ty seš prověřenej manželstvím, to zvládnou jen velký tvrďáci. +směje se+ jo? uděláš mi miminko? +zazubí se+ pojď ke mně. +usměje se na něj, a přitulí se k němu+ a dej mi pusu. +uculí se na něj a pohladí ho ve vlasech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2015 23:43

To je totiž další level. +přikyvuje a když si nastřádám dost expů, tak ti udělám miminko. +uculí se na ni a přitiskne se k ní+ Mám dost expů, co? +uculuje se a je u ní úplně děsně moc blízko a pak ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 kvě 2015 23:58

no to se teprv uvidí. +zazubí se, a zakrouží rty nad těma jeho, a pak je taky přitiskne na ty jeho a políbí ho, hezky dlouze a něžně+ budeš na mě něžnej, viď? úplně moc. +pošeptá mu tiše, a vleze mu rukama pod triko, aby ho mohla hladit na kůži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2015 23:59

Úplně nejvíc. +vydechne jí do rtů a líbá ji tak něžně a krásně, a dává si moc velkej pozor. Prstama jí zatím vklouzne pod triko a uctívá její kůži, jemně ji hladí a pak sklouzne rty na krk a brousí tam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2015 00:13

ty seš boží. +pousměje se, a postupně jeho i sebe zbaví všeho oblečení, jemně se ho dotýká, úplně všude, a tak nějak se s ním proplete, klouže mu kůží po kůži a děsně moc si ho vychutnává a líbá ho, dokud nejsou oba vzrušený, jednak proto že ho chce, a druhak že u něj chce bejt děsně blízko, a je to vůbec moc pěkný a moc něžný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 kvě 2015 00:18

+jemně ji svlíká a odhaluje její kůži a zas a znova je v údivu nad tím, jak je nádherná, tak tu kůži hladí a laská a pak je u ní, hodně ji objímá a hladí a tiskne se k ní, protože tak je to krásný a správný. Vklouzne jí rukou do vlasů a jemně se jima probírá a druhou ji hladí okolo pasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2015 13:54

J+ je z toho úplně celá pryč, nějak se s ním smuchla do peřin a dotýká se ho celým tělem, hladí ho a tiskne a hodně liba, a pak se jen tak trochu posune a nechá ho do sebe vklouznoit,, nijak tvrdě nebo hluboko, jen aby ho cítila děsně blízko u sebe, a tiše mu stěna do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 kvě 2015 16:33

+v peřinách ji pěkně muchluje a hladí a tiskne se k ní, ani neví jak , najednou se ocitne mezi jejími stehny a jemně a dlouze, krásně do ní vklouzne, až na dno a pak tak chvilku vydrží a políbí ji, pak se v ní pomalu pohne+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance