Podkrovní byt

Moderátor: Victoria

Re: Podkrovní byt

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 22:50

ty jsi ještě prdlejší +zazubí se, vyplázne na něj vesele jazyk, a odklepne si z okna+ nemám, možná nějaký čipsy. většinou se najím dole. ale tady dva bloky vedle je docela dobrá čína, maj parádní pálivou polívku
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 22:54

No taky se dost snažím, že jo. Zdokonaluju se, chodím na prdloušský kuzry a tak. +zazubí se na ni a vytáhne mobil a začne tam ťukat+ Znáš na ně číslo, nebo si o ně mám zavolat? +kouká do mobilu a přemýšlí, co si dá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 23:02

koukni do mýho mobilu. mám ho tam uložený. +mávne rukou ke stolku+ já si dám pikantní polívku a smažený nudle s kuřecím. a takový ty malý taštičky s omáčkou. +uculí se, vyhodí špačka z okna, obrátí desku a jde si sednout na postel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 23:10

Tak jo. +přikývne, položí se na břicho a snaží se dosáhnout z gauče na stůl, aniž by z něj musel vstát a natahuje se a plazí se po břiše, že málem sletí, ale nakonec ten mobil vítězoslavně ukořistí a vytočí to číslo+ Dobrý den. Dvě polívky, ty pálivý a ... +koukne na Vici aby si vzpomněl+ Smažený nudle s kuřecím a spoustu taštiček s omáčkou. Jo sáčků, jo. A já si dám závitky. +přikývne ještě a pak jim nadiktuje adresu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 23:21

ty seš cvok. +směje se mu+ a ne že mi budeš užírat nudle. +zazubí se na něj+ budou tu rychle, většinou to mají do půl hodiny. +usměje se, a vezme si zpátky svůj mobil+ vozí to takovej vtipnej vietnamčík, děsně se na všechny culí. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 23:25

No to si piš, že budu, jako bys mě neznala. +zazubí se na ni a vyplázne na ni jazyk a pak přeskočí k ní do postele, ale cigáro před tím típne do popelníku+ Jééé tak to se na něj taky musíme culit. +vytáhne si ukazovákama koutky očí a ukže, jak se děsně moc culí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 23:32

ty seš cvok. +směje se, honem se natáhne, a dá mu velkou pusu na ty rozculený rty+ ale dáš mi za to závitek! +smlouvá a culí se na něj a je jí pěkně+ co říkal jess na ten byt? +vzpomene si+ chtěl by ho? nebo zůstane s mámou?+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 23:45

Jasně, že ti za to dám závitek, podělíme se. +uculuje se na ni a prohrabuje se jí ve vlasech+ Říkal, že se rozmyslí. Ale já myslím, že by ho chtěl. Jeho máma je prý dost samostatná a on jí nechce líst na nervy. +uculí se na ni+ Mohl bych s ním chodit pařit!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 23:54

manželství je vlastně takovej malej komunismus. +zazubí se, a drží, pač je jí to příjemný+ to by bylo supr, moh by k nám občas zajít na oběd, a mohli byste spolu chodit do hospody. +uculí se+ a jeho mámu můžem pozvat třeba na svátky. +usměje se na něj, a dá mu ještě pusu
+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2015 10:33

Jak komunismus, prosím tě to mi vysvětli. +zasměje se a dál se prohrabuje+ No jo, mohl by přijít na oběd y my bysme objednali čínu. +řehní se+ A mohl byc mu najít holku. To starší brácha dycky zvládne nejlíp. +uculuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance