Kanclík za pultem

Moderátor: Victoria

Re: Kanclík za pultem

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2015 20:48

No tak jo. Já se s ním taky skamarádím. +koukne na ni pak+ Můžu? +zeptá se ještě, jak je z toho všeho vykulenej+ Jů a můžu ho mít taky? +koukne na diář a pak radši na ni a pěkně si vezmu tu pusu, když je tak moc statečnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2015 21:12

jasný, klidně. +uculí se+ Aidan je hodnej kluk. +přikývne+ známe se už od tý doby co jsem přijela do paříže, chvilku u nás s angie bydlel. neměl moc štěstí, ale je strašnej srandista. +pousměje se+ Jasně že jo, přidělám ti záložku. +uculí se, a trochu mu prohrábne patku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2015 21:19

Já budu mít záložku! +těší se a hihna se jako malej kluk+ A novyho kámoše. Třeba mi na tebe prozradí nějaký nepravostí co jsi tehdy vyvadela. +culi se jak malej kluk a pořád si ji drží v náručí u sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2015 21:36

no to on určitě bude zkoušet, je to bídák. +zazubí se+ a kdyby ti tvrdil že se mnou tento, tak mu nevěř. +culí se, a dá mu pusu, zrovna když Cassie strčí hlavu do dveří, že už zavřeli a jdou domů, a že je všechno zamknutý, tak se s nima rozloučí a zamává jim, a jde zamknout i hlavní dveře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2015 21:51

No dobře, já mu věřit nebudu. +uculuje se na ni a pak mávne Cassie a jde zkontrolovat teda kasu, děsně moc důležitě a přepočítává peníze a jde je uložit do trezoru a tváří se u toho děsně jako pravej podnikatel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 kvě 2015 09:36

Děsně ti to jde. +zazubi se a ještě tak poklizi a umyva poslední nádobí, kontroluje prihradky s cajema, a pak se jde kouknout, jestli to sedí s trzbou v počítači+ promiň. +usměje se+ ja jsem si to vymyslela, a tedka tě nutim te tady otrocit. +obejme ho zezadu a pritiskne se k němu trošku, opře si mu celo o zatylek a voní si k nemu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 kvě 2015 12:35

Vidíš, už to umím. Já jsem ale šikovnej. +uculuje se a poplácá se po rameni+ Ale prd, prosím tě. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Kdybych nechtěl, tak to nedělám, no ne? A navíc ty dorty... +uculí se na ni a zamrká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 kvě 2015 16:35

Děsně sikovnej. +uculi se, dá mu na rameno pusu,a jen ho ta drží a tiskne se k němu+ a jses na mě děsně hodnej. +pousmeje se, omota mu ruce pevně kolem pasu, a dost se jí líbí, jak se její telo obtiskne okolo toho jeho, jak k sobě pěkně zapadají+ miluju tě, víš to? +uculi se mu do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 kvě 2015 18:39

Já vim. +zazubí se na ni+ Kdybych nebyl, kočko, tak bych se musel děsně zmasit. +zazubí se na ni a obejme ji a dá jí pusu+ Já tebe taky, víš to? +pousměje se na ni a chvíli se s ní kolíbá a kouká, jak jí svítí oči a děsně se mu to líbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2015 18:58

no ještěže mám takovýho ochránce. +zazubí se, trochu se k němu tulí a oči se jí spokojeně lesknout, pak k němu zvedne obličej a políbí ho, tak hezky a hluboce, aby to všecko věděl, i ty věci co zní nahlas úplně pakoušsky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance