Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 02 dub 2016 20:47

Jistě...+odtuší+
To vám určítě dám. +ujistí ho hned+ Jestli chcete...+tváří se, že by to fakt brala - člověk nikdy neví, žejo. A ne jen kvůliů němu...+
Tak možná...+zkouší si hned na čelo+ Možná není dobře mně! A mám halucinace! +rychle se hrabe v jednom z kufru a polyká vitamíny+ To je určitě z té žáby! Následky kousnutí! +panikaří docela+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 03 dub 2016 11:47

+nejdřív si myslí, že zase na něj něco hraje, tak si toho jejího divadla moc nevšímá+ Ty žáby nekoušou, ty mají jed přímo na kůži +poučí ji, ale jak začne Bea panikařit, teď už se opravdu lekne, jestli náhodou na těch pralesničkách nějaký ten jed přece jen nezůstal+ Beatrix... co je vám? Jaké halucinace? Pojďte si rychle lehnout +vezme ji za paži a odvede ji ke gauči v obýváku a opatrně ji na něj položí a odběhne pro sklenici vody+ Napijte se a zhluboka dýchejte +rozepne jí dva knoflíčky na halence, aby se mohla lépe nadechnout, nejradši by jí rozepl i podprsenku, ale neriskuje, aby od ní ještě neschytal facku+ Jak vám je? Popište mi vaše pocity, abych vám mohl podat správný protilék +mluví na ni naléhavě a je celý bledý, ještě to by mu scházelo, aby mu tady zatřepala bačkorama :D+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 03 dub 2016 12:22

+Ten jeho viditelný zájem ji vyděsí ještě víc+ Ježíši ono to pokračuje! +začne si tam dělat trochu zoufale lajnu na stolku, když ji odtáhne ke gauči+ Proboha! To mám za všechny moje hříchy! +jak ju porozepne starostlivě, tak je jí úplně do pláče+ Hrozně! Hrozně mi je! Zdá se mi, že je na mě hodnej Snape! Snape! Božhéééé! Chce mi dát protilééék! +zakvílí+ Zbláznila jsem se kvůli barevným žábám a Markus mě zase zavře na psychinuuuu! +skučí mu tam+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 03 dub 2016 15:28

+je zcela zjevně zaskočený, jak tam Bea šílí, takovouhle reakci na žabí jed ještě nikdy neviděl+ Očividně vám zase tak špatně není, když si tady lajnujete +sfoukne jí to ze stolu+ Spíš než na otravu to vypadá na stupňující se hysterický záchvat +konečně stanoví správnou diagnózu+ Na to je nejlepší tento protilék +zlehka ji profackuje, ne moc, aby ho nenařkla z domácího násilí, ale dostatečně na to, aby se konečně vzchopila a přestala ječet+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 03 dub 2016 21:19

Jakej záchvat?! Snape! Snape!!!- se chová mile! To není normální! Možná je to z té chemie v kadeřnictví! +pokračuje, dokud nedostane pár facek+ Hey! Arrrrschloch! +hned se vzpamatuje a mlátí ho taky, no pak se zarazí+ Snape? Jste to vy? +osahává mu tak vtipně obličej+ Jsem zpátky v realitě? +ten fackující Snape už jí přišel halt normální :D +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 03 dub 2016 23:28

+jak ho Bea taky začne mlátit, tak jí chytne ruce, aby mu nepodrápala obličej+ No sláva... vítejte zpátky +poznamená sarkasticky, když ho konečně začne poznávat a pomalu jí pustí zápěstí+ Vám se člověk nezavděčí, ani kdyby se postavil na hlavu. Když se chovám normálně, vyvádíte jako fúrie. Když se naopak snažím být trochu milý, upadáte do hysterického kómatu. Co musí chlap vlastně udělat, abyste byla spokojená? Jestli tedy je vůbec možné vás uspokojit +odfrkne si+ A zapněte se +napomene ji+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 dub 2016 21:35

Mh! +cuká sebou chvilku, než se uklidní a Snape ji pustí+ Možná kdybyste se vážně postavil na hlavu...+zvažuje to a mračí se a mne si tváře+ To tedy je možné mě uspokojit! +zvedne bradu bojovně a pak se ušklíbne+ A pár chlapům už se to podařilo dokonce nééé jednou za večer. +uculí se+ ale copak? +vyprsí se trochu+ Snad vás nerozptyluji, pane Snape...? +zadívá se na něho trochu vyzívavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 04 dub 2016 23:36

Aha tak +pochopí+ takže s vámi to bude k vydržení jedině v případě, když vás chlap uspokojí v posteli +nakrčí čelo+ Rozhodně by stálo za to vyzkoušet to +ušklíbne se a pak se zatváří nabubřele+ Mne? Od rána se tady promenádujete nejdřív v miniaturní osušce a pak v krátkých šatičkách jako pro panenky, ze kterých vám vykukuje půlka... toho... půlek. A teď na mne ještě vystrkujete rozepnutý výstřih. A pak se divíte, že mě rozptylujete. Vy moc dobře víte, co děláte. To je cílená provokace! Vy mě chcete!
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 06 dub 2016 22:47

Vy si snad myslíte, že jsem nějaká nymfomanka, nebo co. +zakroutí nad ním hlavou+ Ženy nejsou tak jednoduché, jak si pořád myslíte. I když uznávám, že soulad v této oblasti na náladě jedině přidává...
Vy byste to chtěl vyzkoušet? +zatváří se pobaveně, nějak si nepřipadne zrovna jako jeho intelektuální typ ženy+
Za to mohla voda! A vy! Protože mě pořád něčím to...uzurpujete! +jiný slovo teď prostě nevymyslí, ať už tím myslí cokoliv+ Ten jste si rozpenul sám! +pokýve vážně hlavou, že za to ona nemůže+ Ano! +vyskočí na nohy a jde pomalu k němu+ Ano Severusi...+dojde až natěsno k němu, stoupne si na špičky a šeptá mu do ucha tak, že se rty jen tak zlehka dotýká jeho lalůčku a výstřih má Severus víc než na dohled+ ...já...vás...chci....+odmlčí se na chvilku a odýchne mu krk horkým dechem a jak je tak u něho, tak voní po meruňkovým parfému, příjemně sladce+ ...chci vás - vyvést z toho vašeho zasranýho stoickýho klidu! +uculí se a odtáhne se+ Daří se mi to? +dá si ruky v bok a zamrká jako barbie+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 08 dub 2016 19:46

Výjimečně s vámi souhlasím. Uspokojená ženská nemá potřebu znepříjemňovat chlapovi život. Jak je možné uspokojit vás, aby soužití s vámi bylo trochu snesitelnější? Jsem ochoten udělat cokoliv. Tedy... skoro.
Proč ne... vždycky jsem byl nakloněný experimentům... +nadhodí+
Takže ze mě je teď pro změnu uzurpátor +už se ani nevzrušuje nad těmi přívlastky k jeho osobě, kterými ho častuje. Jak mu Bea tak provokativně naruší jeho osobní prostor, očividně ho to zaskočí a ztuhne, tak těsně blízko ji ještě neměl, tak těsně blízko vlastně neměl už hodně dlouho žádnou ženu. Oči má zapadlé hluboko v jejím výstřihu, který se mu dme přímo před nosem a musí se ovládat, aby si nesáhl+ Já... mně...? +zadrhne se v řeči a snaží se udržet si svůj příslovečný klid, ale dá mu to sakra hodně práce+ Přiznávám... +promluví nakonec hlubokým barytonem a trochu se uvolní, když se Bea od něj zase odtáhne+ že se vám povedlo mě poněkud vyvést z rovnováhy. Jistě máte ze sebe radost, že +ušklíbne se kysele+ A skutečně by mě zajímalo, jestli byste protestovala, kdybych zareagoval na tu vaši provokaci.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice