Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 27 bře 2016 00:43

Domů? +nechápavě na něho koukne+ To je nákup na dva dny!
+lách§ a já přemýšlela na co by tak mohl koukat!+ No ty co mají v akci a voní po liliích. +kývne ke krabce+ Á pán je badatel!
+Nehodlá se se Snapem dohadovat o jeho vlasech - na to bude čas po změně pravidel, a zatím si sundá paruku+ V tom případě chci spravit tohle! +ukáže si na vlasy+ A - paní! Paní, ne slečna. +opraví kadeřnici a kývne k Severusovi, že to je jako manžel - jen ať to hezky všichni vijou :D +A chci to na blond, takže použijte víc tepla, jinak to zůstane hnědý. +poučí kadeřnici+ A tady to chci vyfoukaný a tady vlnu...+ukazuje co kde kam+ A nenacintejte mi šampon do očí, nesnáším to! +uvelebí se v křesle a očekává zacházení jako s královnou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 27 bře 2016 11:38

Na dva dny? +pozvedne překvapeně obočí+ To budete krmit celou ulici? +zděsí se představy, že za dva dny je čeká další nakupování+
+tak na prezervativy by asi koukal podstatně vyděšeněji:D+ Nechápu, co vás na tom překvapuje +že je badatel+
+kadeřnice koukne na tu nóbl dámu před sebou a pak na ošuntělého Snapea, sedícího v rohu, o kterém si myslela, že je to její osobní nosič+ Aha... omlouvám se, mladá paní +a těžko říct, koho z těch dvou jí je víc líto:D+ Jistě, madam +přikývne, že rozuměla, co chce a jen si pomyslí, že zase jedna z těch protivných ženských, co si myslí, že z nich každý padne na zadek a v tom litování se ručička vah okamžitě přikloní na stranu toho chudáka v koutě s neupravenými mastnými vlasy. Do zrcadla se ale na Beu usmívá a během chvíle jí udělá na hlavě přesně to, co si poručila+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 27 bře 2016 19:39

v koutě s neupravenými mastnými vlasy. Do zrcadla se ale na Beu usmívá a během chvíle jí udělá na hlavě přesně to, co si poručila+[/quote]

Ne, to budeme vařit kvatilně! To je pravda, u vás už by mě nemělo překvapovat prakticky nic...
+usměje se spokojeně, že mladá paní a pozorně sleduje v zrcadle všechno co kadeřnice dělá+ Mmm...vypadá to dobře...+hodnotí jak finišujou+ Tak co Severusi? Opravdu se nehodláš nechat přistřihnout? +koukne na něho a září spokojeností, že má na hlavě konečně normální vlasy+ Tady paní umí hotový zázraky, možná by ti uměla pomoct s tím tvým...sestřihem...+usměje se přemile+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 28 bře 2016 00:43

Vidíte... a stejně vás pořád něco překvapuje +zatváří se triumfálně+
+kadeřnice se hodně snaží, aby byla Bea spokojená a jak Bea začne přemlouvat Severuse, hned se nabídne, že mu zkrátí vlasy a udělá nějaký kvalitní pánský sestřih+
+Severus sedí jako na trní, jak do něj obě hučí, ale ani se nepohne+ Já jsem se svými vlasy spokojený, nepotřebuji vaši odbornou pomoc +rázně ji odmítne a zvedne se+ Pokud už jste hotové, měli bychom jít, než se nám to jídlo v taškách začne kazit.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 28 bře 2016 10:08

Jo. Je fakt, že mám neutuchající optimistický postoj a doufám, že lidé ve skutečnosti nejsou takoví, jak vypadají být.
No...jáá tě přemlouvat nebudu, MILÁČKU. +zaplatí kartou s tučným dýškem a omluvně se usměje na kadeřnici+ Znáte to...chlapi... +poděkuje, rozloučí se, vezme si tašky a vykročí směrem k domu+ Opravdu jste si mohl ty vlasy nechat aspoň umýt. +poznamená přes rameno a jak dojdou dom, tak začne nákup pilně jako včelka uklízet, přeskládávat mu skříňky, uklízet přitom v šuflíkách a vůbec reorganizovat kuchyň - při té příležitosti vyháže i nějaký věci, co by tam podle ní už dávno neměly být. +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 28 bře 2016 13:31

+kadeřnice poděkuje Bei a na jejího manžela jen pokrčí rameny, že cháápe a vyjádří jí upřímnou soustrast:D+

Proč... zdá se vám snad, že to nutně potřebují? +podívá se na ni pohledem, že ať si zkusí kritizovat jeho vlasy+
+když začne Bea uklízet nákup, komentuje to poznámkami+ Tohle tam nepatří... tamto mívám v téhle skříňce... tam vůbec nelezte... +ale po chvíli marného snažení to vzdá a jen rezignovaně kouká, jak mu Bea překopává celou kuchyň+ To zase nikde nic nenajdu +zafrflá nespokojeně, ale aspoň jí pomáhá vyndávat nákup z tašek a jen odevzdaně doprovází posledním pohledem věci, které Bea nemilosrdně vyhazuje+ Kolik dnů ještě zbývá do konce výměny? +zamumlá podrážděně+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 29 bře 2016 21:37

Mně se nic nezdá, nespím! +prohlásí jednoznačně+
Ale mělo by! Tak to míváte špatně! Joo to by se vám líbilo! +na všechno má odpověď a řádně tam dělá pořádek+ Aspoň při hledání zjistíte, co tu vůbec máte!
Příliš mnoh, na vaše slabé nervy. +ušklíbne se a zohlá chvílu vyhrabává věci z kabele, než se prozměnu natáhne nahoru+
Tááák...+dá si spokojeně ruky v bok+ Lepší. +obhlídne to tam zkušeným okem a pustí se do zpracovávání avokáda+ Měl byste si nabrousit nože...+poznamená jen tak mimochodem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 29 bře 2016 22:59

Jistěže. Než najdu otvírák na pivo, zatím mi zteplá +mávne rukou a už to radši neřeší, jen stojí opřený o futra a sleduje Beu, kam co dává a když se občas musí v těch krátkých šatech natáhnout, aby dosáhla do vyšších skříněk, nebo naopak sehnout do těch spodních, aspoň má Severus hezký výhled, když už nic jiného. Ale dává si pozor, aby ho u toho nenačapala+
Hezky jste to tady srovnala... už to bylo potřeba +rozhlíží se po uklizené kuchyni+ Tumáte +podá jí trochu neohrabaně tu čokoládu, co koupil v krámu+ To je pro vás... za ten úklid.
+zkusí palcem ostří nože a nechápavě zakroutí hlavou+ Vždyť je ostrý +položí jej na stůl+ A měla byste si dát pauzu... co jsme přišli, jedete jako fretka +pokárá ji+ Dáte si kávu? Koupil jsem pár zákusků +asi jak byla u toho holiče+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 30 bře 2016 22:15

Pivo? Nevěřím tomu, že zrovna vy pijete pivo! +Otočí se na něho a tváří se...skoro až vyděšeně. Podezřívavě, nevěřícně a tak nějak čeká, jestli ju zabodne, zastřelí, otráví...+ Je vám dobře? No...+váhavě si vezme čokoládu+ Děkuju...+a nenápadně zkontroluje, jestli je ještě furt zabalená+ Možná pro vás ostrý, ale ne ostrý dostr. +zavrtí hlavou+ Já vám to pak udělám...nabrousím...ten nůž! +a ustoupí rači, kdyby se rozhodl testovat ostrost+ Vážně je vám dobře? Nemáte horečku, nebo tak něco? Jestli si myslíte, že mě přemluvíte, abych odešla předčasně, tak já neodejdu...+ale kývne, že kafe si dá+ Ale ne od žida! +Maryšo!+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 31 bře 2016 11:40

Nepiju. Ale kdybych pil, určitě by mi zatím zteplalo +poznamená logicky+
+neunikne mu, jak kontroluje tu čokoládu+ Jestli se bojíte, že jsem do toho něco přidal, můžete mi dát kousek, co to se mnou udělá +ohrne rty, že mu nevěří+ Anebo vám můžu dělat osobního ochutnávače všeho jídla +rýpne si+
Cítím se naprosto skvěle. To už jsem pochopil, že tady míníte být až do úplného konce... proto jsem si říkal, proč si ty zbylé dny kazit hádkami a naschvály +pronese skoro mile a jde udělat to kafe+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice