od Locke Lamora » 30 dub 2013 17:41
+spokojeně spí s ní v náručí, a když s ním začne cloumat, přitiskne ji k sobě pevněji a přejede jí rty po rameni+ Dobrý ráno, krásko. +zamumlá jí do kůže a ruka na jejím ňadru se začne nenápadně pohybovat, ovšem pak otevře oči a málem dostane infarkt+ Co to má jako znamenat? +vyštěkne na sluhu a začne se hrabat z postele+ Co tady u Perelandra děláte? Moje příkazy snad zněly naprosto jasně, nepřejeme si být vyrušování za žádných okolností. +pustí se do něj naštvaně, a přitom se souká do kalhot a haleny+ Tohle je naprosto neslýchané, víte vy vůbec kdo já jsem? +přetáhne si přes hlavu halenu, zvedne z ní přikrývku a rozprostře ji jako oponu, aby se za ní mohla převléct+ Pts! +luskne prsty, když se sluha chce ohradit+ Můžu vás ujistit, že tohle poženu výš, pane. Sám vévoda se dozví o vaší impertinenci, zmíním se mu hned v úterý na našem pravidelném čajovém dýchánku. +zvedne nos vysoko nahoru jako uraženej šlechtic, a koukne, jestli už je oblečená+ My dva jsme spolu ještě neskončili. Očekávejte následky. +zamračí se, sebere koš se zbytkama jídla, čapne Wenai za ruku a táhne ji honem pryč+
Většinu mé váhy tvoří mozek!