Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 16:40

+utahanej Locke to zalomí hnedka, občas ji ve spánku jemně pohladí, zrovna se mu zdá, že mají svatbu, a zafouká vítr, a Wenai to zvedne šaty až k pasu, a ukáže se, že má na sobě jeho oblíbený kalhotky, tak se ze spaní spokojeně uculí se chrupká až do rána+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 dub 2013 16:46

+výjimečně se vzbudí už kolem osmé, protáhne se a slastně se usměje, koukne na Lockeho a pak se rozhlídne po zahradě, jak je krásná i ráno a uvidí chlapa, asi sluhu, jak nad nima stojí, ruce založený na hrudi a špičkou boty poklepává o zem. Ve Wenai hrkne, ale pak se na něj zazubí+ Dobrý ráno? +jednou rukou si přitáhne deku k prsům, protože je nahatá a druhou budí Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 dub 2013 17:41

+spokojeně spí s ní v náručí, a když s ním začne cloumat, přitiskne ji k sobě pevněji a přejede jí rty po rameni+ Dobrý ráno, krásko. +zamumlá jí do kůže a ruka na jejím ňadru se začne nenápadně pohybovat, ovšem pak otevře oči a málem dostane infarkt+ Co to má jako znamenat? +vyštěkne na sluhu a začne se hrabat z postele+ Co tady u Perelandra děláte? Moje příkazy snad zněly naprosto jasně, nepřejeme si být vyrušování za žádných okolností. +pustí se do něj naštvaně, a přitom se souká do kalhot a haleny+ Tohle je naprosto neslýchané, víte vy vůbec kdo já jsem? +přetáhne si přes hlavu halenu, zvedne z ní přikrývku a rozprostře ji jako oponu, aby se za ní mohla převléct+ Pts! +luskne prsty, když se sluha chce ohradit+ Můžu vás ujistit, že tohle poženu výš, pane. Sám vévoda se dozví o vaší impertinenci, zmíním se mu hned v úterý na našem pravidelném čajovém dýchánku. +zvedne nos vysoko nahoru jako uraženej šlechtic, a koukne, jestli už je oblečená+ My dva jsme spolu ještě neskončili. Očekávejte následky. +zamračí se, sebere koš se zbytkama jídla, čapne Wenai za ruku a táhne ji honem pryč+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2013 13:55

+s nevěřícným zbožňujícím výrazem kouká na Lockeho, ale brzo se taky dostane do role a nerudně se zamračí na sluhu+ Můj muž vám to spočítá! +vyštěkne na sluhu a za dekou se rychle obleče, lapne Lockeho za ruku a oba vypadnou z věže, jak namydlenej blesk. Za několika rohy se udýchaně opře o zeď a nemůže zadržet smích+ No to bylo dokonalý, vážně dokonalý. +směje se a přitáhne si ho k sobě a dá mu pořádnou pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2013 15:00

+táhne ji za sebou honem z věže, než se naprosto konsternovanej sluha probere a bude na ně chtít zavolat stráže, a zdrhá co mu nohy stačí+ Teda takový šoky poránu, začínám na to bejt trochu starej. +zazubí se, opře se o kolena a vydýchává se+ Dobrý, viď? +mrkne na ni, když popadne dech, obejme ji kolem pasu a přitiskne ke zdi, aby ji pěkně políbil+ Dobrý ráno, snoubenko. +zazubí se, pak ji lapne za ruku a občas přejede palcem přes prsten, cestou ještě ukradne něco k snídani a vykračuje si k Chrámu jako by mu město patřilo+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2013 15:49

+zasměje se+ No, ty seš strašně starej, jen co je pravda. Aby ses tý svatby vůbec dožil. +zamrká na něj šibalsky a jak jdou spolu k chrámu nese se jako páv a uculuje se kolem, taky si šlohne něco k snídani, asi čokoládovej koblih a jak dojdou do chámu, tak se tak nenápadně zastaví v kuchyni, kde všichni snídaj a začne tam mávat tou rukou s prstenem, dost pomalu na to, aby si toho mohli všimnout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2013 16:25

+jde s ní taky do kuchyně a s úsměvem se opře o stůl, kluci se culej pod vousy, ale dělaj jako že nic+ Nazdar hrdličky, tak kde jste rušili noční klid dneska? +mrkne na ně Galdo+
Je tu nějak vedro, nezdá se vám? +koukne na ostatní Calo vážně a začne se taky ovívat rukou, a paroduje tam tak to Wenaino mávání, ale to už Brouk vyskočí ze svýho místa a žene se omrknout ten prsten, a Jean uznale pokyvuje hlavou a zajímá se, jestli je to starosklo+
Těžce jsme selhali v jeho výchově, můj drahý méně pohledný bratře. +povzdychne si Galdo tragicky+
Pravdu díš, mé iinteligencí neoplývající dvojče. +odvětí Calo a tváří se jak na pohřbu+ První holka kterou sklátí ho dožene do chomoutu. Já ti nevím, kde jsme udělali chybu. +zavrtí zklamaně hlavou, a Locke schytý dvě pořádný herdy do zad, že jen hekne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2013 16:38

Ha ha ha. +zašklebí se na Sansu a vyplázne na něj jazyk+ Je krásnej. +uculuje se šťastně a poočku kouká na Lockeho a ukazuje klukům prsten+ Já jsem ho do žádnýho chomoutu nedostala. +ohradí se naoko zamračeně+ A vůbec za to může Lamora. +jemně do něj šťouchne loktem+ Já si klidně žiju svobodná a pak přijde takovej zlodějíček a ukradne mě. +uculí se na Lockeho a obejme ho a políbí, což u kluků vyvolá řadu mírně znechucených vzdechů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2013 17:13

+Locke furt lapá po dechu, a šťastně se zubí na očividně spokojenou Wenai+ Já? +vykulí ubíženě oči+ Já jsem v tom úplně nevinně, ona mně normálně zblbla. +přejede jí přes žebra+ Já jsem tady váženej garrista a nejlepší zloděj, a najednou bum. Určitě mi dala něco do pití. +přikyvuje přesvědčeně, uculí se na ni a omotá jí paže kolem pasu, a pořádně ji políbí+ Já jsem tě ukrad, jo? +zazubí se na ni+ No to bude nejspíš můj zlodějskej majstrštyk.+uculí se na ni+
U Perelandrovejch špinavejch spodků, s těma nebude ještě víc k vydržení. +zasténá Brouk zoufale, z toho všeho olizování mu jde hlava kolem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2013 21:02

Jo, to si piš, že jsi mě ukradl. +zasměje se a prohrábne mu vlasy+ No jo, no jo, tak toho necháme ať se kluci z nás tady neosypou. +vesele se na ně ušklíbne a přestane ho osahávat+ Hele kluci, co by ste řekli na takovej menší alkoholový dýchánek u nás doma. Jako na Tvrzi? Locke se musí jít ucházet o moji ruku u mého bratra a my ostatní. +mrká kolem+ By sme se mohli poveselit. Mám tam pár flašek absintu, to ještě neznáte, ale je to fajnový pití. +zubí se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí