Řecko

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Řecko

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 00:59

Ryby mi nevadí. +usměje se a tak napůl si sedne na posteli a opře se o čelo postele+ Díky. +přikývne a pustí se do jídla, a ani se moc nepokecá, jen trochu jí steče po bradě, když se jí z námahy roztřese ruka, ale hned to setře a po očku kouká, jestli si toho všimla+ Můžu si k tomu dát kousek chleba? +požádá a skývu si vezme+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 01:06

+sleduje ji, a všímá si toho, ale říká si, že by stejně nechtěla, aby jí pomohla, tak to nechá tak+ Jistě. +přikývne a kus jí podá, sama oždibuje rybu a dává si pozor na kosti, aby jí nezaskočilo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 01:18

+doufá, že si toho nevšimla, a jídlo jí trvá dýl než obvykle, ale za chvíli má misku prázdnou+ Díky, žes mě tam nenechala. +řekne pak+ Nevím co všechno v tom jezeře žije, ale jistě by si to na mě rádo smlslo. +podotkne+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 01:26

Myslím, že nic oc jiného už tam nežije. +pousměje se a vezme jí prázdnou misku, kterou položí na tác+ Nemohla jsem tě tam nechat. +usměje se na ni+ Nemůže se o tobě říkat, že tě sežral žralok.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 01:34

Myslíš, že on všechno ostatní sežral? +pousměje se+ Tak ti děkuji za svou pověst. +uculí se trochu+ Zajímalo by mě, co se mu stalo, že vypadal tak, jak vypadal. +sklouzne na posteli zase do lehu+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 01:37

No, velkej byl na to dost. +usměje se na ni a sleduje ji, jak si zase lehá+ Tebe by spíš mělo zajímat, jak brzo usnout, abys byla brzo zdravá. +pousměje se+ Můžeme se na to zeptat okeánovny, až jí budu vracet kopí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 01:50

já jsem zvyklá na málo spánku, asi se mi to jen tak nepodaří. +usměje se na ni+ Chce ho vrátit? No... to dává smysl. +přikývne+ Je to nádherná zbraň. +poznamená obdivně a podívá se na kopí opřené o stěnu, leskne se jako na slunci, i když je v pokoji spíš šero+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 01:54

Jo, ze zkušenosti vím, že když jedna pořád plká a má oči otevřený, že se jí usnout ani nepovede. +zasměje se vesele a pak sklouzne pohledem na kopí+ Je, že ano. Nic takového jsem nikdy před tím neviděla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 12 bře 2017 02:04

Já neplkám. +uculí se a snaží se nezčervenat+ Ty mi snad povíš pohádku, aby se mi líp spalo? +zaculí se trochu, ale poslušně se přikryje+ Je neuvěřitelné. +přikývne bez okolků+ Úplně cítím, že by bylo akorát do ruky. perfektně vyvážené. +usměje se na ni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 bře 2017 11:49

Klidně, jestli chceš. +uculí se na ni a sedne si na svou postel a sleduje to kopí+ Jo, do ruky. +přikývne Do mojí ruky. +koukne na ni, aby si nemyslela+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí