Chata

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Chata

Příspěvekod Jean Tannen » 14 čer 2015 16:09

+vezmeme ji do postele a budeme ji tam zahřívat. +pomáhá mu ji svlíkat a pak na něj koukne+ Vypadám, jako kdybych sebou měl čichací sůl? Podle mě je mimo, ale probere se, určitě se probere. +pohladí ji nežně po tváři+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 14 čer 2015 17:01

musí se probrat. +koukne na něj, že jiná možnost ani není, vypne vodu, a podá velkej měkkej ručník, do kterýho ji zabalí, a pak jemně odnese do postele+ necháme ji spát. +pousměje se trochu, a přilehne si tam z jedný strany a zabalí je do všech peřin, co tam najde, aby jim bylo teplo+ probere se. +zamumlá tiše+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 14 čer 2015 17:10

+lehne si k ní z druhý strany, aby ji taky zahříval a přikývne+ Jo, musí se probrat. Odpočine si a probere se, tak. +přikývne a kouká na ni, jak asi spí+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Locke Lamora » 14 čer 2015 18:18

jo. určitě. +souhlasí taky, a přitulí se+ brzo. +dodá, a kouká na ni z druhý strany, občas se podívá na Jeana, a je úplně potichu, aby slyšeli, jak dýchá, a kdyby náhodou přestala a skoro se neodvažuje mrknou, aby mu neuteklo, kdyby se probrala+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 čer 2015 19:17

+probere se asi za dvě tři hodiny, zamrká, koukne na ně a trochu se usměje+ Ahoj kluci. +uculí se na ně a začne se vybalovat z peřin+ To teda byla noc, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 čer 2015 20:09

+celý ty tři hodiny na ni ve tmě civí, a když se probere, vyskočí do sedu+ u všech bohů. +vydechne, a je fakt rád+ no, to teda byla. +uchechtne se ještě trochu roztřeseně+ chceš napít? +napadne ho, a pohladí ji po ruce+ asi bys měla ještě chvilku ležet. +usměje se už trochu jistějc+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 čer 2015 20:16

Ne, bože napít už ne. +zasměje se a zavrtí hlavou+ Bolí mě hlava jako střep, to jsem to včera musela zas roztočit. +zasměje se a vyleze z postele, jo, jenom se půjdu vyčurat+ Bydlíte daleko kluci? Já si nic nepamatuju, musela jsem bejt sťatá pod obraz. +zamumlá a hrabe se z postele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 čer 2015 00:32

já myslel vodu. +uculí se trochu+ no, divoký to bylo. +poškrábe se ve vlasech zamyšleně+ bydlíme tady. +koukne na ni zmateně+ teda, na chvilku, že jo. s tebou. +svraští obočí+ chtěla jsi přece pryč z tvrze. +zvedne obočí, a koukne na Jeana, jestli to chápe+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 čer 2015 12:55

No jo. +ušklíbne se a vrátí se z koupelny se sklenicí vody+ Na Tvrzi je dusno, zvlášť, když je tam Phillipa, ještě, že už je pryč. +uchichtne se a hodí do sebe dva ibáče+ Bože musela jsem bejt fakt mimo. +koukne na sebe do zrcadla a otře si oči+ Dokonce jsem se odlíčila. No můžete tu zůstat. +pokrčí rameny+ Ale nevim, jak dlouho tu budu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 čer 2015 16:58

dyť už tam zase bydlí. +koukne na ni čím dál zmatenějc+ jo, i tak se to dá říct. +připustí a trochu se uculí+ no, můžem tu bejt jak dlouho chceš. +pokrčí rameny+ nebo se vrátit třeba do camorru, když budeš chtít. +usměje se na ni a Jean přikývne+ v chrámu máš furt pokoj, i když hrozí, že tě lamora bude obtěžovat ve spánku +zazubí se+ a už je ti líp? +koukne na ni opatrně+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí