Crale Residence

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Crale Residence

Příspěvekod Amyas Crale » 28 led 2013 13:47

Mně se ptáte? +uculí se vesele+ Ale řekl bych, že nevyjasněným vraždám by se svým způsobem dalo říkat dokonalý zločin. I když spíš bych řekl, že dokonalý zločin by byl tehdy, když by nikdy nikdo neodhalil, že se vůbec stal +polemizuje+ Ano, už tak brzy. A to kreslení prsty po ženských ňadrech mi zůstalo dodnes +koukne na ni s tajemným úsměvem+ Vy že byste dokázala zlobit? Tomu nemohu uvěřit! +usmívá se potměšile+ Já? Já jsem věčný vzbouřenec. Neuznávám autority a měl jsem s tím v životě jen samé problémy. Proč myslíte, že pracuji na volné noze? +usměje se+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 led 2013 18:17

No to by ste se divil, jak já umím zlobit. +usměje se na něj a v očích jí zazáří šibalská světýlka, takže o tom už nemůže být pochyb+ A nejradši zlobím v noci... +podívá se mu do očí, poněkud svůdně, nemůže si pomoct+ A po mích ňadrech budete kreslit taky? +zeptá se ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 28 led 2013 19:07

+pozvedne se zájmem obočí+ Ale to mě zajímá... a prozradíte mi, jak umíte zlobit? +nakloní se zvědavě v křesle blíž k ní+ A víte, že kdo zlobí, dostane na zadeček? +blýskne mu cosi v očích, ale stejně rychle to zmizí+ To netuším... podle toho, jak mi půjde malování. Udělám všechno pro to, abych váš obraz dokončil.
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 led 2013 19:44

+nakloní se k němu blíž taky a kouká se mu do očí a v těch jejích se skryto trochu hříchu+ Nenechám si ujít příležitos někoho přimět k nějaké špatnosti a sama taky neváhím, pokud jde o žádosti těla a duše. Piju víno tak, že by znalci zaplakali nad tím mrkáním. A olizuju krém ze sladkostí. +nabere si na prst šlehačku a provokativně ji z něj slízne+ Vážně? Ale kde není žalobce, není soudce a tudíž ani vykonavatele trestu. +pozvedne obočí s úculem na rtech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 28 led 2013 21:44

+poslouchá ten její výčet hříchů a jen přikyvuje hlavou+ Mnohé máme společné. Například tu šlehačku... +sleduje ji, jak si ji slízne z prstu a trochu si poposedne, jak ho to vzruší+ Stejně jako vy se nechávám ovládat žádostmi těla a rád si užívám potěšení, které život nabízí +sevře jí pevně ruku v zápěstí, strčí si její prst do pusy a olízne z něj zbytek šlehačky+ To se teprve uvidí, jak budete hodná...
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 led 2013 17:16

+lehce se zachveje vzrušením, když jí olízne prst a vzrušeně se nadechne+ Já budu to nejhodnější děvče, které jste kdy maloval. +přejede mu prstem spodní ret a pak mu jím sjede po čelisti směrem k uchu+ A zárověň to nejhříšnější. +zašeptá a pohledem mu propaluje žhavou díru do duše+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 29 led 2013 21:25

+pomalu vytáhne její prst ze svých úst a olízne si rty, zápěstí jí ale nepustí a přitáhne si ji blíž+ Tak nejhodnější... Uděláte všechno, co budu chtít? +zeptá se s potutelným úsměvem a oči se mu lesknou+ Když maluji, potřebuji se něčím stimulovat +jemně ji kousne do prstu, kterým mu přejíždí po rtu+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 led 2013 21:58

Možná to udělám. +slíbí mu s úsměvem na rtech+ Co za to, když budu vaše nejhodnější modelka? Když budu váš stimul? +zvedne tázavě obočí a přestane se ho dotýkat, do očí mu, ale kouká pořád stejně hluboce a eroticky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 29 led 2013 23:22

Co za to? +přemýšlí a dívá se jí do očí+ Udělám pro vás svůj nejlepší obraz? Splním vaše tajná přání? Ukážu vám, jak milují umělci? +bez varování si přitáhne k sobě majetnicky její tvář a přitiskne se k jejím rtům ve vášnivém polibku+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 led 2013 23:26

Souhlasím. +zašeptá a poddá se jeho polibku, tolik vytouženému a vzrušujícímu až z toho cítí mravenčení v klíně, užívá si každý okamžik než polibek skončí, ale když se tak stane, tak se na něj podívá, pořád tak blízko, prohléží se jeho tvář, která se jí najednou zdá bližší, známější+ Souhlasím. +zopakuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí