od Locke Lamora » 16 dub 2013 00:22
tys... ty si zapálila Spálenín? +vydechne nevěřícně, když koukne z okna +Ty seš fakt magor. +zírá na ni, když vidí tu oranžovou záři na obzoru, v místech kde je jeho rodná čtvrť, a veškerej soucit, kterej s ní kdy měl, je definitivně pohřbenej, špičkou boty si ji od sebe drží dál a sáhne po noži, co tam Wenai má na stole+ Poslouchej, ty naprostý hovno. +začne konverzačně+ Když mi okamžitě řekneš, co jsi udělala s Wenai, zvážím možnost neoběsit tě na tvých vlastních střevech. Koukej mi říct, kde je moje holka, nebo tě kurva fakt zabiju, jasný? +zavrčí na ni, když tam akorát vrazí Wenai, první věc, co Lockeho upoutá, je ta šílená rána na její hlavě, ale stačí jen zírat na tu scénu, která v něm vyvolává nejdřív neskutečnou vlnu úlevy, že je v pořádku, pak záblesk instinktivního strachu z tý aury absolutního vzteku a touhy po pomstě, co z wenai vyvěrá, a úplně letmej záchvěv vzrušení+ Jsi v pořádku? +vydechne, když ji pustí na zem, a vyskočí k ní, načež se mu zamotá hlava, adrenalinovej nával je pryč a Locke padne zas zpátky na zem pod okno+ Bože mě je zle. +zamručí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!