Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2014 21:56

Asi sem chvilku sklimbnul. +uculí se trochu provinile, a vyndá nějakej chleba a sušený maso k snídani, Wenai k tomu vybere nejhezčí jabko a vyčistí ho o vnitřek košile+ Kam se chystáš dál? +usadí se k cizincovi, a ukrojí si nožem pořádnej kus chleba+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 dub 2014 23:20

Díky. +uculí se na Lockeho, vezme si od něj jabko a dá mu pusu. Načež se z toho spánku trochu upraví a zakousne se do jablka a sleduje ty dva chlapy tam+
Říkali jste, že půjdete na východ. +koukne na ně+ Tak jsem si říkal, že půjdu s váma. Mohl bych vás vést. Kdybyste chtěli. +pokrčí rameny a vezme si z vaku kus sýra a zakousne se do něj a zají to chlebem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 dub 2014 23:36

+Taky jí dá pusu, a uhladí jí vlasy vzadu na temeni+ S náma jo? Nikam nespěcháš? +koukne na něj po straně, že se k nim žene nějak podezřele rychle a snadno+ A co z toho budeš mít? +zajímá se, žvýká sušený maso a koukne na Wenai, co by na to říkala, a jestli mu řeknou kam mají vlastně namířeno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 dub 2014 00:01

+trochu překvapeně a trochu tázavě se na něj koukne+ Musím zjistit, kam se poděli ty zvířata, říkal jsem vám to včera, ne? +koukne na ně na oba+ No jestli vám budu zavazet, tak půjdu jinam. +pokrčí rameny+ Třeba na severo východ a vezmu to obloukem na jih.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 dub 2014 00:15

Jestli myslíš, že s náma je najdeš líp, tak pro mě za mě. +pokrčí rameny, a když dojí, vstane aby udusal oheň a zakryl zbytky ohniště+ Jestli se tu dobře vyznáš, aspoň nebudem bloudit. +dodá, a nějak jim pobalí věci+ Co ty na to, Kůstko? +zazubí se na ni a přehodí si přes ramena plášť+ Máš koně? +koukne na Haralda, protože včera se k nim připlížil po svejch+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 dub 2014 21:25

+soustavně likviduje svoje jabko a víceméně si jich nevšímá, až když se jí na to Locke zeptá, tak k nim zvedne hlavu+ No.... asi jo. +přikývne+ Proč by ne. Zatím nás nezamordoval. +poznamená, načež se Harald zasměje+ Jo, mám koně. Hned za tím křem. Ale je nějak zticha, doufám, že tam ještě je. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 dub 2014 21:45

Tak snad mu to vydrží. +uculí se Locke, a když jde Harald pro svýho koně, rychle se k ní přitočí+ Co myslíš, dobrý? +zeptá se jí tlumeně, aby je neslyšel, a přitáhne si ji za boky k sobě, aby jí mohl rychle políbit, než se chlápek vrátí+ Už jdem, už jdem. +houkne, když se od ní odlepí, sebere svůj vak, chytne ji za ruku, a jde k jejich koním, dá jim trochu vody, a vyhoupne se na toho svýho+ Myslíš, že je lepší jet po cestě nebo radši víc krytý? +koukne na Haralda zamyšleně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 dub 2014 22:36

Já myslím, že dobrý. +pousměje se a pohladí ho po boku a dá mu pořádnou pusu+ To bude dobrý. +mrkne na něj a jde si osedlat a nachystat koně a vyhoupne se na něj+ Můžeme? +koukne na chlapy. Harald už tam taky dojel na koni+ Na východ? +koukne na kluky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 dub 2014 23:01

+přikývne, pač z toho taky má relativně dobrej pocit, ještě ji pohladí po zadku, a když už jsou všichni připravený, pobídne koně a zamíří s ním k východu+ A ty lovíš sám? +koukne na Haralda tázavě, jen tak nezávazně, aby neměl pocit, že ho nějak vyslýchaj+ To musí bejt docela osamělý ne? +zařadí se na cestu, a nechá koně jen tak volně klusat+ Celý dny jenom mlčet. +pokrčí rameny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 dub 2014 23:53

Většinou lovím sám. +přikývne+ Je menší šance, že se prozradím, ve skupině je to vždycky náročnější. +odtuší+ Ale když chce jít někdo se mnou, tak mu nebráním. Nebo se k někomu přidám. +zazubí se na ně+ A pak mám možnost si popovídat. +zakončí to+ Vy dva... +ukáže na ně+ Si pořád povídáte? +pousměje se uličniky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí