Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 14:11

Jak je znám, tak by předstírali, že jsou jen jeden, a nejdřív ji dovedli na pokraj šílenství tím, a než by se stihla vzpamatovat, probudila by se nahatá na neznámým místě pokrytá medem a peřím. +zazubí se+ Občas poslouchám jejich historky. +vysvětlí se smíchem+ Tak nezamykej, a já ti romanticky vklouznu do pyžama. +mrkne na ni a dá jí pusu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 14:54

+vykulí na něj oči+ Proč peřím? Chci to vědět? Ne ne, moment, já myslím, že nechci. +rozesměje se+ Myslím, že by mě to mohlo vyděsit. Do pyžama? +pokývá hlavou a pořád se musí uculovat+ Tak to si nechám líbit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 16:04

Rozhodně nechceš. +zavrtí hlavou se smíchem+ Myslím, že to taky zahrnovalo tekutou kolomaz a hedvábný provazy. +oklepe se maličko+ Jaký nosí doňa Flamelová pyžama? +zajímá se živě+ Doufám, že né flanelový. +zazubí se+ Chceš se zkusit vplížit dovnitř a omrknout to tam? +zeptá se, vzhledem k tomu, že už se pomalu smráká+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 16:11

Hedvabny... Ne ne já to nechci vědět. +ale stejně ji to trochu vrtá hlavou+ Tak abys věděl milý Locke tak dona Flamelova nosí takový malý satenovy komplety. Co toho moc nezakryvaj.+uculi se na něj+ A zupan s orientalnima vzorama. +pak zavrti hlavou+ To myslím nebude potřeba. Stejme dona Flamelova neví v cemvevodkyne bydlí. Radši bych se už vrátila na večeri.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 16:36

Já se radši taky neptám. +zavrtí hlavou+ Se Sanzama musí člověk vždycky akorát doufat, že se nevrátěj s mrtvolou. +zazubí se+ Ta doňa Flamelová se mi líbí čím dál víc. +přikývne uznale+ Budu se s ní muset důkladně seznámit. +uculí se a významně zahýbe obočím+ Tak jo, na to bude ještě čas. +přikývne, čapne ji za ruku a vrací se spolu ulicemi zpátky, a ještě se nenápadně rozhlíží, jestli se za nima neplíží ta divná holka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 17:58

Jsem přesvědčena, že doňa Flamelová se velmi ráda seznámí s tak sympatickým mladým mužem, jako jste vy. +uculí se na něj a taky se nenápadně rozhlíží kolem+ No... vypadá to, že to vzdala, co? +pousměje se, když směřují zpátky k chrámu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 18:37

Jaká barva vlasů myslíš, že by na doňu zapůsobila? A myslíš, že ji rajcujou jizvy? +zahloubá se a hnedka si plánuje vzhled+ I když kde by vlastně expert přes obrazy sebral jizvy. +uzná, jak přemejšlí nahlas+ Jo, mám z toho dobrej pocit. +usměje se a stiskne jí ruku, a když dojdou k chrámu, zamíří rovnou do kuchyně, kde už jsou ostatní a večeři mají skoro nachystanou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 19:37

Mnó... +koukne na něj a prohrábne mu vlasy+ Myslím že tmavě hnědá by nebyla špatná. +zkusí si to představit+ A malá bradka, abys vypadal úctyhodně. +usměje se a vejde za ním do kuchyně+ Ahoj, kluci. Co máme dobrýho? Zas chobotnice? +zašklebí se+ Já si dám ovoce. +sedne si a vezme si banán a pár fíků+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 20:25

Myslím, že je nosí dozadu. A jmenuje se Alonso. +zazubí se a ulízne si vlasy, aby viděla, jak to vypadá+ Bradka? +našpulí zamyšleně rty a pohladí si bradu+ Můžem to zkusit. Myslíš, že bych si měl nechat narůst bradku i doopravdy? +uculí se, posadí se na svoje místo a nandá si večeři+ Chobotnice jsou dobrý, tyhle jsou s šalotkovou redukcí. +koukne na i nechápavě+ Pánové, objevila se drobná komplikace. +sdělí ostatním a rychle jim stručně vysvětlí, co vědí o tý holce+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 20:40

Alonzo. +pokývá hlavou+ Tak jo. Nech si narůst vlastní, to bude nejjednoduší. +přikývne a na chobotnice se jenom šklebí, po večeři mrkne na Lockeho a zamíří k sobě do pokoje+ Za hodinku nenápadně přijď ke mě, jo? +zašeptá mu než zmizí u sebe v pokoji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí