Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 14 dub 2013 22:00

A ty... no, když máš obavy, znamená to něco reálně nebezpečnýho? +zeptá se opatrně, jestli náhodou nemá nějaký čarodějnický předtuchy, nebo tak+ To zvládnem, neboj. +usměje se na ni+ S jednou malou blánivkou si poradíme. Třeba se už ani neobjeví. +narvhne optimisticky+ No ale ona je cvok. Má cvoklý oči. +pokrčí rameny+ A k tomu je blonďatá. A taková malá a nijaká a divně zaoblená. +uculí se a pohladí ji po boku+ A já jsem zadanej a po cizích holkách nekoukám. +dá jí pusu na tvář+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 dub 2013 23:44

+zavrti s úsměvem hlavou+ Ne to že mám obavy neznamená nic konkrétního. Nemivam predtuchy nebo tak. Třeba je to fakt jenom neskodnej cvok. Víš co když teď nemáš rande s ní tak můžeš mít rande se mnou jo? Co ty na to zloději. +uculi se a zašeptá mu do ucha svudne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 01:00

Tak jo, to se mi docela ulevilo. +uculí se+ I když ani starej dobrej zlodějskej instinkt bysme neměli podceňovat. +uzná potom+ Varujeme kluky a budeme si dávat pozor. +usměje se+ Rande jo? +mrkne na ni+ No takovou nabídku nemůžu odmítnout, Třináctej by mě osobně zfackoval. +zazubí se, otočí se na patě a plynule propluje davem, nenápadně se přitočí ke krámku a šlohne tam nějakou kytku+ Květina pro mou dámu. +prezentuje jí to s drobnou úklonou, a oči se mu smějou+ Jaký kytky máš vůbec nejradši? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 01:55

Oh děkuji můj rytíři. +usměje se na něj privoni k ní a dá si tu kytku za ucho+ Víš co? Tak po večeri. Tak hodku potom prijd ke mě do pokoje. Tam na tebe budu čekat. +mrkne na něj spiklenecky+ Kytky? +pousmeje se+ Přece ty čokoládových. Už jsi to zappmnel že je pro tebe Jean dělal když sis mě namlouval? +zasmeje se veselé+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 02:26

+chytne si ji za ruku a za chvilku dojdou k tý věži+ Ty jo, to abych se umyl. +zazubí se+ Copak na mě chystáš? +zajímá se nadšeně+ To si piš, že jsem nezapomněl. Já myslel nějaký lehčejc sehnatelný. +zazubí se+ To byl ale báječnej pojeb, s tou svatbou, viď? +uculí se a nenápadně na ni zkoumavě koukne, jako by na tom, co mu na to řekne, dost záleželo, vrcholně nenápadně s ní obchází věž a prohlíží si schodiště a tepaný železný brány, co vedou dovnitř+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 04:32

+zasmeje se+ Dobře dobře. Tak moje druhý nejoblíbenější kytky jsou kopretiny. +prozradí mu teda+ Ta svatba? +po ocku na něj koukne+ To bylo dokonalý. Jen mě mrzí že jsem neviděla obličej mě sestry když jsme zmizeli. +zasmeje se+ Ale.. Celý se mi to líbilo. +stiskne mu ruku+ Bylo to moc pěkný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 11:49

Dobře. +uculí se a udělá si mentální poznámku+ No jo, to bych taky vážně chtěl vidět. +zasměje se+ Tvoje sestra by v životě potřebovala víc našich pojebů, aby se přestala tvářit, jako že jí někdo nacpal do zadku ostnatej drát. +zazubí se a už se o tom nezmiňuje+ Tyjo. +koukne zespoda nahoru na špičku věže+ Doufám, že ti nedaj komnaty v nejvyšším patře. To bych půlku noci strávil jenom šplháním. +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 13:13

To máš úplnou pravdu, ta by potřebovala nakopat zadek ještě hodněkrát. +uculí se a koukna nahoru+ Tak komnaty nahoře mi určitě nedaj, protože z tak vysokejch výšek doňu Flamelovou chytá závrať ať je jinak úžasná a odvážná. +řekne, když vidí, jak moc vysoko to je+ Navíc ti určitě někdo půjčí klíč od zadního vchodu. +odtuší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 dub 2013 13:33

To je tím, že ještě nepotkala Cala s Galdem. Ti už by to z ní tak či onak dostali. +zazubí se a obchází s ní věž kolem dokola, obhlíží vchody, skuliny a četnost stráží+ Velmi výhodné závratě! Ta se mi líbí, tahle doňa. +uculí se+ No to já si ho půjčím sám hned při první návštěvě. +přikývne+ Pokud ti teda nevadí, že za tebou polezu po schodech, a nebudu děsně romanticky při měsíčku šplhat oknem po kolmý zdi. +zasměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 dub 2013 13:51

Jo? Že by sme je poslali na Tvrz něco vyřídit? Docela by mě zajímalo, co by s ní udělali. +zazubí se na něj a sleduje věž+ To mi teda vůbec vadit nebude. Můžeš mi romanticky vklouznout do pokoje dveřmi, jako pravý zloděj. +usměje se na něj a dá mu pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí