Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 19:17

+trochu si odkašle, aby se nerozesmál a pak si to zmuchlá do kapsy+ No to je teda... nečekané. +zazubí se, načež vyprskne smíchy+ A co ty se culíš, nemáš spíš žárlit, Kůstko? +šťouchne ji do boku vidličkou+ Jdu na noční rande do skleněný zahrady. +zahýbe významně obočím+ Pamatuješ, jak to tam vypadalo posledně? +uculí se nemravně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 19:26

Au! +vyprskne smíchem, když ji píche+ Když to nejde. +zavrtí s úculem hlavou+ No, minule to tam bylo moc hezký. +uculí se na něj a pod stolem ho pohladí po stehně+ Já budu žárlit až bude na co. +vyplázne na něj jazyk a vrátí se ke svýmu sýru.+

Jaký rande? +zaprostestuje Brouk ublíženým hlasem+ To jako že já menám žádnou holku a Locke bude mít rovnou dvě jo? Tohleto není žádná spravedlnost. +vystrčí trucovitě spodní ret+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 19:39

Jak jako že není na co žárlit? +koukne na ni ublíženě, ale koutky mu cukají+ Aby ses pak nedivila, jsem ti říkal, že se mi ženský vrhají k nohám, a tady to máš. +zazubí se+ Ty bys chtěl mít holku? +koukne na Brouka+ A nejseš na to ještě malej? +zatváří se pochybovačně+ Víš Brouku, to je kombinace mého oslnivého vzhledu, jiskřivého intelektu, nedostižného vtipu a neodolatelné přitažlivosti. +prohrábne si skromně vlasy+ Holky si prostě nemůžou pomoct. +koukne na kluka vážně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 19:46

+Brouk se na Lockeho ušklíbne+ Ty někoho takovýho znáš? Možná bys s ním něm Wenai seznámit aby se nemusela zahazovat tady s tebou. +vyplázne na něj jazyk+ Jasně, že na to nejsem malej. Tělo chce svole. Říkali to Calo a Galdo. +mrmlá a vytahuje si z pizzy olivy+

+Wenai se tam potichu hihňá do svých hranolek+ No tak jo, tak trošku žárlím. +připustí+ Ale věřím ti, takže to snad není potřeba. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 19:56

Běda pánové, obávám se, že nedávný úspěch na poli zlodějství poněkud stoupl našemu mladému příteli do hlavy a zatemnil mu mysl, takže mu jazyk běhá rychleji než myšlenky. +uculí se+ Tak tělo chce svoje. +zopakuje nevěřícně+ No to tě nemůžem nechat nevybitýho, že. +přikývne vážně+ Takže bys chtěl pustit s dvojčatama k Liliím? +zvedne tázvě obočí+
No já nemám žádný zálety v plánu. +ujistí ji pobaveně+ Ale tohle nevypadá, že by se plánovala vzdát bez boje. +uculí se a ještě jednou si čichne k tomu psaníčku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 20:12

+hodí na Lockeho moc povedenej ksicht+ Ne nechcik liliim chci - +zaráží se skousne si ret a skloni hlavu ke své pizze+ Jednu holku. Proč já se tady s vama o tom vlastně bavím. +vyrazí že sebe naštvaně a zvedne se od stolu ale ještě než oddupe tak si stačí vzít kus strudlu sebou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 20:34

+poněkud užasle pokývá hlavou a koukne po ostatních+ Tak kdo s ním půjde hodit výchovnou citovou rozmluvu? +nadhodí opatrně+ Vy dva rozhodně ne. +zarazí dvojčata, co se hned hrabou ke dveřím+ Jste furt samá ženská, ale randit sem vás ještě neviděl. +zazubí se nad tou představou+ Ty taky ne, ty seš holka. +koukne na Wenai+ Jeane? +zazubí se nadějně+ Víš jak já to vedu s ženskejma... +ukecává ho a vezme si kus štrůdlu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 20:43

No tak jsem holka. +podivi se ale nerozmlouva mu to+
Já za ním půjdu. +zvedne se Jean+ Co ty jal to vedes s zenskejma? +zasmeje se+pokud vím tak ty ses jedinej co tu zrovna nějakou ženskou má. +uculi se na něj a jde za Broukem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 dub 2013 21:50

Žádnej puberťák se nechce svěřovat holce. +pokrčí rameny+ Potřebuje chlapskej pokec. S někým, kdo chápe, jak je to těžký. +koukne na ni významně, ale koutky mu cukají+ Dík. +poplácá Jeana úlevně+ No jo, ale když to vezmeš obecně, tak moc dobrý skóre nemám. +zazubí se+ A tady slečna Lafayettová mě musela v podstatě sbalit sama. +pohladí ji se smíchem po stehně+ A nezapomeň se zmínit o bezpečným sexu. +zavolá za ním ještě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 dub 2013 21:58

Tak to nechám tvymu odbornymu genialnimu mozku. +odpoví mu Jean a zmizí u Brouka+
+Sanzove na ne přes stůl koukají a uculujou se+ Ruce na stůl vy exhibicionisti. Tohle vám nesezerem. +zahlásil Calo a podezrivave na ne ukáže prstem+
My nic neděláme! +placne rukama na stůl+ Příště tě v podobnejch sazkach podporovat nebudu. +hodí po Lockem okem a srci si do pusy posledních pár hranolek. Jak vám chutnalo? +uculi se na kluky+ Slibuju že vás podobnejma jidlama nebudu tyrat často.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí