Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 09 dub 2013 23:04

+pár stahů jejího lůna v orgasmu mu akorát tak stačí k tomu vlastnímu, stiskne jí boky pevněji a prudce vyvrcholí s výkřikem tlumeným do jejích vlasů, obejme ji kolem pasu a líně ji hladí po zádech+ Dobrý ráno, Kůstko. +uculí se jí do kůže na rameni a vtiskne jí tam pusu+ Jak je ti? +pohladí ji rty po krku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 dub 2013 23:14

Dobrý ráno Locke. +Zvedne hlavu, usměje se na něj a pohladit ho po tváři + Je mi nadherne. Zpocene ale nadherne. +dá mu pusu a prevali se z něj na stranu+ Že zas dneska budem muset žebrat? +zeptá se ale ještě se chvilku povaluje než vstane+ No je fakt že to na nich nemůžeme všechno nechat. +usměje se na něj dá mu ještě pussu a jde se umejt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 dub 2013 23:28

To jsem rád. +pousměje se jí do kůže+ Měli bysme hlavně zajít na snídani. Už jsem fakt dlouho neviděl všechny svoje parchanty pohromadě. +zazubí se+ Ještě by mohli začít chystat nějakej převrat. +mrkne na ni a ještě si chvilku poleží, i když ona už vstane, a pak se teda neochotně taky zvedne, omeje se, oblíkne, a jde kouknout, co v kuchyni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 dub 2013 23:46

že by tě sesadily z pozice garristy protože pořád jenom soulozis? +zasmeje se taky se oblece a jde s ním do kuchyně kde jsou ostatní už usazení u snídaně+ Dobrý ráno. +usměje se na ne a sedne si na svý místo a nabere si jídlo+ My zas půjdem dopoledne žebrat slibuju. +uculi se na ne+ a nebudem u toho dělat žádný cunarny slibuju.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2013 00:35

To víš, závist je hrozná vlastnost. +zazubí se a usadí se u stolu+ Dobrý ráno. +pozdraví taky a začne si nabírat+ Tak jak jste se vyspali? Co, Brouku? +koukne na něj jakože nic a zakousne s do chleba+
No tak to jsem na vás zvědavej. +uculí se Jean+ Budete hrát slovní fotbal, jo?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 dub 2013 02:33

+Brouk se na něj obzvlášť zaksichti+ No moc ne když jsem do půl čtvrté kradl spodnicky pro tady tu lejdy. +kývne hlavou k Wenai+

Fakt? +podivi se Wenai koukne zmatené na Lockeho a pak nad tím mávne rukou a dál se věnuje své snídani protože je pěkně hladova+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2013 12:28

+Locke poněkud překvapeně zvedne obočí, ale pak se na něj spokojeně usměje+ No... výborně. Získáváš speciální pochvalu za příkladný zápal pro věc. +zazubí se na něj+ Za odměnu si můžeš vzít dopoledne volno a my půjdem žebrat. +poplácá ho po rameni a poněkud zamlčí, že by šli žebrat stejně, pustí se do snídaně, ale na okraji mysli mu to furt trochu hlodá+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 dub 2013 17:31

+po snídani se Sanzové někam vypaří a Jean jde do knihovny, Wenai si vezme roucho a vyjde na schody+ Já si sednu sem. +sedne si skoro na jeden konec schodů+ A ty támhle. +ukáže na druhej konec a uculí se+ Aby to nedopadlo jako včera.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 dub 2013 18:37

+taky si obleče roucho a upraví si kapuci+ Tak daleko, jo? +koukne na ni zasmušile+ Ale to nejde, musíme hlídat kotel, tak bysme měli sedět u něj. +vymyslí si honem nějakej argument a dotáhne ten kotel na schody, posadí se k němu a uculí se+ Já se budu děsně ovládat, slibuju. +mrkne na ni a začne s klasickejma průpovídkama o Perelandrově milosrdenství+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 dub 2013 18:44

No, to je možný, ale já asi ne. +zamumlá potichu a oddá se tedy žebrání a prosení kolemjdoucích o nějakou almužnu, vymýšlí si tu herecký výkony a jde jí to jedna radost a ani Locke ji moc nerozptyluje. Ale v davu nedaleko se neustále vynořuje jedna holka. S Camorrskou tmavou pletí, ale světlými vlasy, zjevně se odhodlává přijít blíž, sleduje je dost dlouho, než se konečně odlepí od stěny na druhé straně ulice a vhodí do kotle dost peněz+ Perelandro budiž požehnán. +řekne Lockemu a může na něm oči nechat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí