Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 18:09

Jasně že ne. +souhlasí s ní, ale pořád se culí jako cvok a myslí si svý+ Jo? Jako co třeba? +koukne na ni s úsměvem a ohromně ho to zajímá, a jak se začne sbírat, tak teda taky vstane a protáhne se, v zádech mu křupne jak suchá větev, ale jinak dobrý+ Jo, to půjde. +přikývne, a nějaký věci jí taky vezme, ať nenese všechno+ Víš kudy? Mně všechny věci sebrali. +zamračí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 18:15

+pousměje se+ Až budeme mít trochu klidu, tak ti to všechno vyjmenuju. +natáhne se k němu a políbí ho+ Slibuju. +taky se protáhne, ačkoliv k tomu nemá tak zajímavej zvukovej doprovod+ No... teoreticky pořád na východ, ale budeme potřebovat svoje věci. Je tam klíč. Bez něj těžko otevřeme dveře do té hory. A na koních se nám pojede taky líp. +navrhne+ Já si myslím, že já bych mohla odlákat pozornost a ty bys je nenápadně okrad.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 18:30

Já na to nezapomenu. +upozorní ji s širokánským úculem, a ještě kus cesty se zubí jako magor, a má v hrudi takovej boží pocit+ To by šlo. +přikývne+ Máš konkrétní plán? Je jich přecejenom dvacet. +zazubí se+ A ta elfka je nějaká divná.+zamračí se+ Nikdy jsem ji teda neviděl kouzlit, ale mám takovej pocit, že by to možná uměla, kdyby chtěla. Tak buď opatrná, jo? +pousměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 18:36

Nemám konkrétní plán. +přizná se a koukne na něj+ Čekám, že můj plán tvůj geniální mozek doplní. +usměje se na něj a chytne ho za ruku+ Jasně, že budu opatrná. A ty buď taky opatrne. +stiskne mu ruku+ Hele, támhle jsou. +ukáže na skupinku koní mezi stromama, elfy zatím není vidět+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 18:58

Mohla bys je upoutat kouzlem, to určitě nečekaj. +zazubí se+ Nebo jakože už jsi mě obětovala, a přepadli tě skřeti, tak se vracíš vyprosit si něco k jídlu, pač ti všechno ukradli. +pokrčí rameny+ já odvedu dva koně pryč, šlohnu moje věci a počkám na tebe támhle u těch stromů. +ukáže jí to+ Tam se bude dát dobře schovat. +slíbí, a ještě jí dá honem pusu, kdyby náhodou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 19:01

Dobře. +přikývne+ Já si něco vymyslím. Tebe už jsem rozhodně snědla. +usměje se na něj a přitáhne si ho k pořádný puse, načež vyrazí k elfům. Když si jí všimnou, tak je pozdraví, poodejde od koní a najde elfku a začne s ní řešit nějaký blbosti a je u toho hodně hlasitá a popisuje jim, jak tak Lamoru snědla a že jim děkuje a bla bla bla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 20:00

Snědla. Jasný. +koukne na ni poněkud vyděšeně, a pak se od ní oddělí, plíží se zadem, a našlapuje nejtišejc jak umí, opatrně proleze nějakým křovím, a když se elfáci nekoukaj, šlohne z hromady věcí ty jejich, vak si přes sebe přehodí, pak odváže potichu dva koně, něco jim potichu šeptá, aby je udržel v klidu, a poodvede je kousek dál, ohlídne se jestli je pořád vzduch čistej, a odplíží se s nima do lesíka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 20:08

+Wenai zatím přesvědčí elfy, že ti z hvozdu se chystají pročesávat krajinu a mele kolem toho, až si je jistá, že je Locke pryč tak se s nima rozloučí a klidně a pomalu odejde za Lockem do lesíka+ Máš to? Super! +zasměje se, vezme si svůj starej vak a vyskočí na koně+ Pojedou na západ, takže by to mělo bějt v cajku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 20:32

+schovává se s koněma a drží je potichu, a když dorazí Wenai, tak se na něj zazubí, chytne ji kolem pasu a dá jí pusu+ No to než zjistí, že jim chybí koně. +zazubí se, a vyhoupne se na toho svýho, přepoutá si vak k sedlu a usměje se na ni+ Tak jedem. +pobídne koně, a vyrazí směrem na východ, schválně oklikou, aby nenarazili na elfy, a snaží seujet hodně daleko, než je začnou stíhat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 20:36

Třeba si toho nevšimnou. +zazubí se na něj a tak se spolu vydají napříč lesema a pláněma. Wenai se co chvíli otáčí a mhouří oči do dálky+ Možná si nás fakt nevšimli. +usměje se na Lockeho, když je už určitě po poledni a jsou pěkně daleko od místa, kde jim šlohli koně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí