Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 01:40

Je dobrej. +zazubí se, a nacpe si pusu, a pak o chleba málem přijde, když po něm skočí+ Ty mě taky, fakt. +pousměje se jí do vlasů a pevně ji k sobě přitiskne, až skoro nemůžou dejchat, hladí ji po zádech a nosem jí přejede po kůži na krku+ Nejhorší byla ta představa že možná už tě neuvidim. +zašeptá potichu, zvedne si její tvář za bradu k sobě, a palcem jí setře ty slzy co tam nejsou+ Už je to pryč- +usměje se na ni tím svým Lamorovským způsobem, a políbí ji, jenom jemně a něžně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 01:49

To by bylo příšerný. +zahuhňá a s mírným úsměvem ho políbí+ Neudělala ti ta ženská něco hroznýho? +zeptá se ho a sebere ze země ten svůj chleba a sejra, co jí tam spadl, ale pořád se nějak dotýká Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 02:50

Jo, to by bylo. +zamračí se nespokojeně+ Neboj.+pousměje se+ Horší než tenkrát to topení se v sudu s koňskýma chcankama to nebylo. +zazubí se, ukousne jí kus sýra a na posezení ho zhltne+ Spíš co ty. +zamračí se, když ji pohladí prstama pod košilí, a ucítí hojící se rány, a nějak se jí nemůže přestat dotýkat a vonět si k její kůži+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 03:06

Ježiš. +oklepe se, ale trošku se pousměje+ No to mi ani nepřipomínej. +ukusuje svýho chleba a jednouo rukou ho objímá+ Nebylo to tak špatný. Potom, teda... ze začátku to bylo šílený. Musela jsem utýct podzemní řekou a asi už se nikdy nepudu potápět. +pousměje se nevesele+ A když jsem se konečně dostala z jeskyní, tak tam byli skřeti.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 14:41

To byl teda jeden z mejch top děsnejch zážitků. +zazubí se, a pohladí ji po boku+ Já se bál, že tě hned sežere, dřív než vůbec stihnu přijet. +zamračí se+ Jako potopit se pod skálu? +vykulí oči+ To zní děsně. +oklepe se+ Bylo jich hodně? +zeptá se potichu akorát, protože je mu jasný, jak to asi dopadlo+ Měl sem tam bejt. +zahučí, a stiskne ji pevnějc+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 15:00

Ale mě by nesežral. +uculí se na něj+ Jsem samá kost. +šťouchne se do žeber, aby to dokázala+ No asi tucet jich byl. +zašklebí se, když si na to vzpomene+ Ale prdlajz. +zavrtí hlavou+ To bysme byli akorát zmlácený oba. Ty ses tu ženskou pokoušel okrást a chytla tě? +koukne na něj tázavě i když tomu by moc nevěřila+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 15:11

No jenom jestli jsi nebyla moc drzá. +zazubí se na ni+ Bohové. +zamumlá+ Jsem fakt rád, že jseš v pořádku. +obejme ji a vtiskne pusu, ale trochu se krotí, aby ji nesklátil hned na mechu, když jsou oba zraněný+ No ale nebyla bys tam sama. +pokrčí rameny+ Ale né. +zavrtí hlavou a zašklebí se+ Nabídli mi že můžu jet s nima, a ukážou mi kde je dračí doupě. Kdoví jak dlouho bych to tu hledal, a cestovat ve skupině je taky lepší, když je tu všude tolik skřetů. Jenže pak přišla na to že nejsem místní. +zamračí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 15:20

Já jsem taky ráda, že sem v pořádku. A že ty seš taky v pořádku. +usměje se na něj a dojí svůj chleba+ Sviňucha, co jí je vůbec po tom, odkud ty seš. +zavrtí hlavou a začne skládat ty deky+ Já bych jí už rozbila úsměv... kdyby kolem nebylo takovejch elfounů. +dodá pak ještě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 úno 2014 15:29

Ty, Kůstko... +uculuje se čímdál víc doširoka+ Ty žárlíš! +zazubí se na ni a culí se jak měsíček na hnoji, a je vidět, že mu to děsně dělá dobře+ Ty si pako, dyť miluju tebe. +uculí se na ni a dá jí pusu+ Ale děsně po mně jela. strašně jí imponoval můj mužný půvab, atak. +dodá ještě honem, aby si trochu vytáh triko+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2014 15:41

Já? +koukne na něj, jako jestli se nezbláznil+ Já vůbec ne. +nakonec uhne pohledem, aby se neprozradila+ Možná trošičku. +připustí nakonec a uculí se+ Páč mi na tobě imponuje spoustu věcí. +koukne na něj, usměje se a vrátí deky do vaku a zbytek věcí taky+ Půjdeme? Můžeš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí