Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 11 led 2014 01:08

Já bych ho sestřelil! +kasá se, a jen se uculuje, když na ni čeká, vyhrabe se k ní do loďky, věci jim vyskládá okolo, nějak aby je to vyvažovalo a nevyklopili se, a jinak je poněkud neschopen čehokoliv, protože jak je celá mokrá, tak se na ni lepí halena, a on má parádní výhled na její tělo, jen tak tak zahalený látkou co zprůsvitněla vodou, chvilku se snaží tvářit nenápadně, ale za chvilku jí bezostyšně civí na prsa+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2014 11:38

+vesla nechá v lodi a jen kormidlem udržuje směr v líným proudu. No... zas tak línej není i když se řeka zdá klidná. Wenai si nejdřív ničeho nevšimne, ale pak jí dojde na co Locke tak vejrá a nedá jí to a začne se culit a nenápadně se prsí kolem, až pár elfů spadne ze stromu+ Už se začíná stmívat. +prohodí jen tak, jakože nic+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 led 2014 15:31

+je rád že nemusej pádlovat, a natáhne si nohy, opře se dozadu a jen si vychutnává výhled, což přerušuje akorát házením smrtících pohledů po elfskejch šmírácích na břehu, aby jako neočumovali+ Co? +zamumlá nepřítomně, protože zrovna zkoumá, jak se jí košile lepí na bradavky+ Jo... no jo. +přikývne vážně+ To bysme měli zastavit a najít tábořiště. +nadhodí, avýznamně se u toho uculuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2014 15:50

+nakonec si halenu odlepí od kůže a podá lockemu pádla, aby jí pomohl a manévruje to ke břehu+ Až k bažinám to dneska asi stejně nestihneme. +najede na břeh a poněkud dost to s nima hodí. Ale vyskočí na břeh a vytáhhnou tam loďku, aby jim neodplula+ Je mi nějaká zima. +oklepe se v tý mokrý haleně+ Já se převleču a prosím nasbírej dřevo na oheň. +vytahá jim věci z lodě a pak se převlíkne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 led 2014 16:32

+pomůže jí dostat loďku na břeh a pro jistotu ji tam uváže k nějakýmu pařezu, teda až potom, co zkontroluje že se ten pařez nehýbe nebo něco, a dřevo má natahaný tak rychle jako ještě nikdy, a sotva si svlíkne tu mokrou košili, už ho má za sebou+ Já tě klidně zahřeju. +nabízí se hrozně nezištně, a přejede jí rty po krku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 led 2014 17:05

+jen co mokrou košili hodí na větve nějakýho stromu, tak už má na sobě Lamoru+ Fakt jo? +uculí se potěšeně+ Nejseš unavenej nebo tak? +otočí se k němu čelem a pořádně ho obejme, protože je celá studená a trošku se už klepe+ Tak mě zahřej. Rozděláš oheň? +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 11 led 2014 22:12

No dovol. +zazubí se, otočí ji k sobě a přitáhne si ji blíž, a teplýma dlaněma jí začne kroužit po kůži, od beder na záda, a dolu na břicho+ Rozdělám. +přikývne, ale ani se nehne+Ale až za chvilku. +zazubí se a skloní se zpátky k jejímu krku, horce na něj dýchne a rty zlehka přejíždí po studený kůži+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 led 2014 15:22

Tak jo. +uculí se a přitulí se k němu+ Už mi začíná bejt teplo. +pousměje se a pohladí ho po ramenou až její prsty vklouznou do jeho vlasů a jemně se jimi probírá. Na krku má najedou poněkud husinu, ale ze zimy to jaksi není a Wenai se jenom uculuje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 led 2014 16:19

To mně taky. +zazubí se jí do kůže, pomalu jí vyjede dlaněmi po těle nahoru, po pažích, vezme její obličej do dlaní a políbí ji, pomalu a s něhou, ale jak se k ní tiskne, a začíná se propadat do počínajícího vzrušení, polibky se prohlubujou a nabíraj na vášnivosti, Locke jí zavzdychá do rtů a přitiskne se jí klínem ke stehnu+
Locke Lamora

Příspěvekod Locke Lamora » 12 led 2014 16:19

To mně taky. +zazubí se jí do kůže, pomalu jí vyjede dlaněmi po těle nahoru, po pažích, vezme její obličej do dlaní a políbí ji, pomalu a s něhou, ale jak se k ní tiskne, a začíná se propadat do počínajícího vzrušení, polibky se prohlubujou a nabíraj na vášnivosti, Locke jí zavzdychá do rtů a přitiskne se jí klínem ke stehnu+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí