Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 00:24

Heleď, Kůstko. +přitáhne si ji k sobě blíž+ Sabeta bude součást našeho gangu furt. Vždycky na ni budem připíjet při večeři a vždycky přijdem, když nás bude potřebovat. Ale... +odmlčí se, tyhle emocionální věci mu moc nejdou+ už ji nechci. Ne takhle. +pohladí ji po paži a sklouzne dlaní na bok+ Já jsem si taky potřeboval zjistit pár věcí sám. +kousne se do rtu+ Ale s ní to nemělo nic společnýho. +dušuje se a palcem ji pohladí po tváři, nelíbí se mu, když je takhle smutná+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 00:28

A zjistil jsi to? +zeptá se+ Já vím, Locke. +usměje se na něj a pohladí ho po tváři a rukou mu zajede do vlasů+ Tak mě ještě polib. +přitáhne si ho k sobě a začne ho líbat, vyloženě si to užívá a mazlí se s jeho rty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 00:36

No vypadá to, že zjistil. +přikývne s úsměvem+ Rozkaz! +široce se uculí, skloní se a líbá ji, hluboce a vášnivě, jako by si chtěl vynahradit tu dobu, kdy spolu nebyli, rukou sklouzne po jejích křivkách a děsně nenápadně se jí pokouší dostat prsty pod lem haleny na kůži+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 00:44

+objímá ho a taky se ho snaží děsně nenápadně trochu svlíknout, aby ho mohla víc osahávat+ Locke. +vydechne mu do rtů+ Nesleduje nás někdo? +zeptá se pro jistotu, když už mu prstama bloudí pod tunikou, prsty ho hladí po tváři, protože se ho nemůže vynadívat a zrak už jí nestačí, musí se ho dotýkat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 00:54

+sklouzne rty po její tváři, zaboří se nosem do vlasů a olíbává jí krk+ Jean a Sanzové nás šmírujou z půdy +zamumlá jí do vlasů a zcela nevzrušeně jí vyhrne halenu pod prsa a prsty ji hladí po břiše a nemůže se jí nabažit+ Ale když ti svlíknu vršek, Jeanovi to začne bejt blbý a ty dva zvrhlíky odtáhne. +zazubí se a vychutnává si její kůži pod svými rty+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 01:05

Jo? +uculí se+ To bylo šílený, co dělali. +zasměje se a prohrábne se mu ve vlasech a dech se jí trochu zrychlí+ A sundáš mi ho? +zeptá se trochu přiškrceným hlasem, protože kdyby to neudělal, tak by to byla vyloženě katastrofa. +usměje se a znovu si ho přitáhne k vášnivému polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 01:11

Jo, budu si o tom s nima muset důrazně promluvit. +zavrčí+ Na moji holku nikdo oči dělat nebude. +olízne klíční kost a prohlubeň mezi nimi+ To se teda vsaď. +usměje se jí do kůže, trochu ji nadzvedne, přetáhne jí vršek přes hlavu a okamžitě se vrhne na její ňadra, pokrývá je drobnými polibky a pak konečně vezme mezi rty jednu bradavku a polaská ji jazykem, zatímco druhou hladí palcem, a lechtá ji přitom vlasy na kůží+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 17:12

+musí se usmát+ Jsem tvoje holka? +prohrábne mu prsty vlasy a přidrží mu je jakože v culíku i tak mu vypadne několik pramenů, stáhne mu tuniku a hodí ji pryč a přejede prsty přes jeho žebra, po ramenou a na paže, hrudník se jí zdvýhá o něco rychleji+ Bohové... +vydechne+ Tohle mi tak chybělo. Ty jsi mi tak chyběl.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 19:22

A nejsi? +uculí se, ochotně si nechá stáhnout svršek a znova se zmocní jejích rtů, tiskne se k ní kůží na kůži a naléhavě jí líbá, rukama jí bloudí všude po těle a nemůže se nabažit toho, že se jí konečně může dotýkat+ Jo. +zamumlá jí do rtů+ Nemáš představu, jak děsně moc jsem tohle chtěl udělat už od tý doby, co jsme přijeli na Tvrz. +zazubí se a děsně nenápadně sune prsty přes její ňadra k zapínání kalhot+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 19:31

To si piš, že jsem. +uculí se a chytne ho za ruce a překulí ho pod sebe+ A každé holce, co na tebe bude koukat ukousnu hlavu. +zasměje se a přejede konečky prstů po jeho hrudi než se k nemu zase skloní, její vlasy padnou kolem tváří jako rudý vodopád, otře se tělem o jeho, tvrdými bradavkami o jeho kůži+ Šmírovala jsem tě ve sprše. +zašeptá spiklenecky mezi polibky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí