Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2013 03:44

Nene, to je pouze na potěšení mého zlodějského oka. +zazubí se, a rozvalí se do křesla jako divák na módní přehlídce a čeká, až vypluje+ To je nějaká hnědá, ne? +svraští obočí, jak usilovně přemejšlí+ A tahle, +nehodá se toho kombiné jen tak vzdát+ je šampaňská. +uculí se+ Nepotřebuješ s něčím pomoct? +zajímá se ochotně a nasadí si zatím před zrcadlem třírohej kapitánskej klobouk+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2013 13:44

+chvilku váhá, kouká na něj, tak aby ji neviděl, že na něj kouká a nakonec si teda to kombiné obleče a vystoupí zpoza paravanu a pomalu k němu přijde+ Vydíš, že v těch barvách nejseš ztracenej. +usměje se na něj+ Sluší mi to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2013 15:21

No tyhle jsou jednoduchý. +kouká na sebe do zrcadla a zkouší si, jestli mu ten klobouk sluší víc jedním rohem dopředu, nebo na stranu jako baret+ Ale pak jsou takový jako mauve nebo taupe, no kdo se v tom má- +otočí se k ní, když na něj promlouví, a poněkud zapomene, co chtěl říct, jen po ní klouže pohledem+ Šampaňská vaší pleti lichotí, drahá doňo. +zazubí se, chytne ji za ruku a dovede před zrcadlo, a kouká jí přes rameno na odraz+ Ty vůbec nevíš, jak jsi krásná, viď? +usměje se křivě, zezadu ji obejme kolem pasu, sklouzne dlaní po tom jemným hedvábí na jejím břiše, a políbí ji na rameno vedle ramínka kombiné+ Tak krásná. +zašeptá jí do kůže, přejede po ní špičkou nosu a opře si bradu o její rameno, přitiskne si ji dozadu na hruď a uculí se na ni do zrcadla+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2013 16:30

+přitiskne se k němu a chytne ho za ruce a hladí ho po hřbetech rukou+ Locke. +usměje se na něj do zrcadla+ Rozhodně jsem ráda, že mě tak vidíš. +otočí se k němu a obejme ho kolem ramen+ Ty jsi taky krásnej. +řekne potichu, usměje se na něj a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2013 18:58

Že jo? Já si taky myslím. +zazubí se a udělá na sebe obličej do zrcadla, otočí si ji v náručí a políbí ji+ Tak ukaž. +uculí se na ni a sebere z křesla nějaký černobílý šaty s odhalenýma ramenama, zvedne jí ruce a přetáhne jí je přes hlavu, a otočí ji k sobě zádyl+ Řekni, až nebudeš moc dejchat. +zazubí se a začne ji šněrovat, pěkně jeden uzel za druhým+ Parádní. +uculí se, když na ni koukne do zrcadla+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2013 19:25

+s úsměvem ho teda pustí a nechá si oblíknout ty šaty, vydechne, aby je mohl sešněrovat a statečně drží, jak pozdějc zjistí, tak až moc statečně. Když se zkusí nadechnout, tak jí to nejde, začne se jí točit hlava a zalapá po dechu+ Locke... +chytne se ho za ruku, trochu moc silně, načež omdlí a skácí se na zem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2013 20:06

+vrhne se po ní, aby ji romanticky zachytil, nicméně vzhledem k tomu, že sám váží třicet kilo i s klíčema v kapse, akorát se sesune k zemi s ní, ovšem aspoň se mu povede zabránit jí, aby se praštila+ Wenai! +kouká na ni poněkud vyděšeně a párkrát ji pleskne po tvářích, než vytáhne kapesní kudličku, co jako správnej Pán Parchant nosí furt u sebe, a prostě ty tkanice přefikne, aby zas mohla dýchat+ Ty kozo pitomá, proč neřekneš, že nemůžeš dejchat? +očividně o ni má strach, ještě trochu ji profackne , ale jenom něžně, aby ji to moc nebolelo+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2013 20:15

+zalapá po dechu, když už se konečně zas může nadechnout. Ale tvoje bába je koza pitomá. +zašeptá a prudce oddechuje+ Myslíš, že mi to jako došlo? +hrabe se do sedu a spadnou z ní zbytky toho korzetu a křivě se na něj usměje+ Myslím, že potřebuju něco ostřejšího na povzbuzení organismu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2013 22:13

To je úplně klidně možný, nikdy jsem ji nepoznal. +zazubí se a uleví se mu, že vypadá v pořádku, a okukuje jí nahatý prsa+ Já taky na nervy. +přikývne souhlasně a mrkne na ni+ Kouknu, co tam máme, a ty nevstávej, dokud se ti neudělá dobře. +zainstruuje ji a za chvilku se vrátí s flaškou nějakýho průhlednýho šnapsu+ Tumáš, Kůstko, to ti udělá dobře. +uculí se a zas k ní hupsne na zem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2013 22:19

Já nejsem žádnej invalida. +zasměje se, ale zůstane ležet na zemi, dokud jí nedonese životodárný lék, decentně, jako dáma, z něj upije+ Děkuji. +usměje se na něj a vrátí mu lahev+ Už můžu vstát? +zamrká na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí