Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 22 bře 2013 19:46

To je dobře. +oddychne si trochu+ Já tě mám rád zrzavou. +zazubí se, taky si kouká do ruky a žasne, kde to tam všechno vidí+ Tak to vypadá,že budem cestovat. Pojedeš se mnou? +uculí se+ Koberce? +vyjeví se+ Na co mi budou koberce? No jo, v nebezpečným průseru jsem od tý doby, co znám Sanzy. +mávne rukou, že to ho nevzrušuje+ Nějaký detaily? +zírá si na dlaň+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 bře 2013 22:19

Jasně že pojedu s tebou. +zazubi se na něj+ Myslíš že tě nechám někde kde jsou červený koberce bez dozoru? Jen Perelando ví co bys tam vyved. +uculi se na něj+ Nic víc tam nevidím. Tohle byla ještě přesná předpověď náhodou. Většinou jsou mnohem víc zamlzeny. +přitáhne si jeho dlaň a polibi ho do ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2013 01:44

Já bych se náhodou choval slušně, chodil bych po nich jako hvězda. +zazubí se+ Tak to se ale moc nedovíš ne? Můžeš si to vyložit, jak chceš. +pokrčí rameny, a jak ho líbá do dlaně, pohladí ji konečky prstů po tváři a usměje se+ Ukaž ukaž, teď já. +chytne ji za ruku a soustředně jí civí do dlaně+ Já vidím ve tvý budoucnosti jednoho oslnivě inteligentního a fešnýho Pána Parchanta, spoustu z ponožek vystřelujícího sexu a nedostižný pojeby, co s ním vyvedeš. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 bře 2013 03:02

+zasmeje se+ Tak to ti věřím ty bys po nich chodil jako velkej pán. No jasné o tom jsou věštby. Nikdy se na ne nemůžeš spolehnout. +s úsměvem si od něj nechá vestit z ruky+ Aha jasně. Je mi to jasný. Jenom nevím o kterým parchantovi ta vestba mluví. +zasmeje se+ No jo já už asi vím. +se smíchem mu dá pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2013 03:35

Hádáš správně, je to Brouk. +uculí se na ni a přitáhne si ji k sobě blíž, aby ji mohl jemně políbit+ Mám obavu, že budem muset náš flákací den trochu přizpůsobit. +koukne na ni vážně+ Protože mám fakt děsnej hlad. +jako důkaz mu v tu chvíli v žaludku zakručí tak mohutně, že to musí bejt slyšet až na chrámovejch schodech, tak se poněkud neochotně začne hrabat z peřin+ Snad nám ti parchanti aspoň trochu nechali. +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 bře 2013 15:14

+když mu zakručí v břiše, tak se musí zasmát+ Tak jo, jdeme, kdybys byl ještě hubenější, tak bys už propadl kanálovou mříží. +vyskočí z postele a v okamžiku se obleče, načež vyrazí do kuchyně, zjistt, že jim velmi štědře nechali chleba a máslo a nějakou zeleninu, Wenai jim ukrojí chleba a jeden podá Lockemu+ Měla bych zkontrolovat to oblečení, co dones Brouk, jestli je v pořádku a nebude se po něm nikdo shánět.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2013 16:08

To by náhodou byla bezvadná útěková strategie! +nadchne se, a už se vidí, jak by proskakoval mřížema, když by po něm šli pučmelouni, posadí se ke stolu a láduje do sebe jídlo s takovou chutí, že snad ani není možný, aby byl s takovým apetitem tak hubenej+ To bys měla, a taky si všechno vyzkoušet. +přikyvuje souhlasně+ A někdo by tě u toho měl kontrolovat, jestli si to správně oblíkáš. +dodá děsně nenápadně a je jasný, že by se hned hlásil jako dobrovolník+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 bře 2013 20:45

+zasměje se+ Myslíš, že jsou ty šaty tak složitý, že si je neobleču dobře? Nerada bych tě zdržovala od tvojí důležité práce a plánů. +mrkne na něj, dojí chleba a vstane+ Každopádně vyzkoušet si je musím. +přemístí se chůzí do šatny a začne ty šaty prohlížet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 bře 2013 00:15

No radši bych na to dozoroval. +koukne na ni vážně+ Maj děsnou spoustu kusů, a všechny ty tkaničky a zipy a šněrování, to si vysloveně říká o asistenci. +zazubí se+ Já žádnou důležitou práci nemám, akorát bych se měl učit názvy barev, a to mě bez tebe stejně nebaví. +mávne nad tím rukou a jde za ní do šatny+ Mně se nejvíc líbí tohle. +uculí se, když vytáhne z hromady kratičký hedvábný kombiné s krajkou ve výstřihu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 bře 2013 18:26

Jo, protože v tomhle, +vezme si od něj kombiné a koukne na něj+ mě vévodkyně uvidí nejčastějc, co? +zasměje se a hodí to na křeslo a vytáhne černozelený šaty+ Tyhle si zkusím. +zapluje za paraván+ Co, dokázal bys mi říct jakou barvu má siena pálená, odborníku?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí