Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 bře 2018 22:09

Ale nejdu ty. +zasměje se a přitulí se k němu+ Nejdu nikdy nikam, protože seš krásnej a boží a můj. +koukne na něj+ Seš můj, že jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2018 22:18

to si piš. +usměje se, a vtiskne jí pusu+ no to ani nikam nemůžeš, pač já půjdu všude s tebou, jako úchylnej stalker. +zazubí se na ni+ a doufám, že takovýhl konzultace vědma neposkytuje každýmu. +zahýbe vesele obočím+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 bře 2018 22:20

Vážně? Vždycky jsem chtěla mít úchylnýho stalkera. +zazubí se na něj a přijde jí to rozkošný+ No to si piš, že ne. To jenom tobě. Ty seš speciální zákazník. +políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 bře 2018 22:35

tak mě kvůli tomu hlavně neopouštěj. +zasměje se+ já tě můžu úchylně stalkovat i jako tvůj muž. +zazubí se na ni a zastrčí jí vlasy za ucho+ já jsem speciální? +musí se usmát+ tak toho si dost vážím. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 bře 2018 07:45

No tak s tim pocitam. Opustit te nemam v planu navic to tak budes mit o hodne tezsi. +zasmeje se a jeste ho polibi+ Ale asi uz bys mel jit. Uz takhle jsi tu.na vesteni dost dlouho. +uchichtne se a polibi ho na hrudnik+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 bře 2018 19:30

Wenai Lafayette píše:No tak s tim pocitam. Opustit te nemam v planu navic to tak budes mit o hodne tezsi. +zasmeje se a jeste ho polibi+ Ale asi uz bys mel jit. Uz takhle jsi tu.na vesteni dost dlouho. +uchichtne se a polibi ho na hrudnik+

+Podrží si ji v polibku u sebe a pak se jí usměje do rtu+ já vím. Ale nechce se mi. +Uculi se na ni, ještě chvilku ji líbá a pak se neochotně posadí a natáhne si košili+ poslu sem jeana a navečer kluky, aby se to víc rozkřiklo. +Slibi ji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 15:09

Vždyť se zase brzo uvidíme, ty blázínku. +zasměje se a sleduje ho, jak se oblíká, dost zálibně a pak se taky obleče a sepne si vlasy+ Pošli mi je, já jim něco vyvěštím, třeba, že si z tebe nemaj dělat srandu, nebo je postihne něco děsnýho. +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 15:31

to by byla velmi dobrá věštba! +zasměje se a obleče se úplně, zkontroluje se v zrcadle, jestli vypadá jen rozrušeně a ne vzrušeně, a pak jí ještě vtiskne pusu+ Tak se měj, vědmo. +zazubí se, nasadí si klobouk, a vycouvá ze dveří+ Oh bohové... oh, já... děkuji ti vědmo, děkuji. +stiskne jí vroucně ruku, a dá jí cinkající měšec, pěkně naditej, a pak spěšně zmizí z hospody, ale tak, aby ho nikdo nepřehlíd+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 bře 2018 15:40

Si myslim. +zasměje se a pusu mu oplatí+ Jistě, jistě, karty se nemílí. +přikyvuje a vezme si měšecMusíte následovat svůj osud! +vyprovodí ho a pak si z hospody objedmá pěkně opulentní oběd na pokoj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 bře 2018 16:07

+vypadne na ulici a rozrušeně se rozhlédne, pak vyrazí, a vrazí do nějakého dobře oblečeného páru+ oh, moc se omlouvám, pane... madam... +ukloní se+ To ta vědma, jsem ještě... omlouvám se, musím běžet. +usměje se roztržitě, a zmizí za rohem, vrátí se na náměstí, a dá znamení Galdovi, že je na řadě+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí