Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 lis 2016 00:31

Ano, +usměje se na něj a přikývn e+ Ano, to připadá. +podívá se na něj a pak trochu zvážní+ Já s bratrem. +řekne potichu+ Ten pohrabáč mám ještě schovaný. +zašeptá+ Byla to... zlá noc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 07 lis 2016 00:40

Mnoho lidí si tohoto faktu vědomo není, ale z těch co jsou... pokud vím, nikomu to nepřipadalo zábavné. +pousměje se a oči mu pobaveně blýsknou+ I to je svého druhu trofej. +usměje se trochu+ Ano... ale pak přišel lepší den. +pousměje se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 lis 2016 00:51

Ne? +koukne na něj, trošičku šibalsky a koutky úst se jí zkroutí nahoru+ Ani vám ne? +koukne na něj+ To je, jistě, je to suvenýr. +přikývne+ Ano, a od té doby byl každý den lepší. +vydechne a usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 07 lis 2016 01:09

Kupodivu ne. +zavrtí hlavou+ Obvyklá reakce je šok, strach. Já? Já se bavím každý den. +pousměje se+ Život přináší hodně ironické situace, a nikdo nemá ani ponětí. +zvedne trochu koutek+ Chápu. Sám mám trochu sklon k požitkářství. Sbírání... trofejí. +pousměje se a přikývne+ Pak se všechno v pořádku, nebo ne? +přimhouří oči+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 lis 2016 01:14

Obvyklé reakce nejsou nic pro nás. +pousměje se+ Kdybych měla obvyklé reakce, byla bych pravděpodobně v řece já. +koukne na obraz+ Trofeje, jako tenhle obraz? +pohlédne na něj tázavě+ Jaké ještě máte? +zeptá se dychtivě+ Jistě, všechno je v pořádku. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 07 lis 2016 01:20

Nejspíš máte pravdu. +pousměje se+ A to by byla škoda. +zvedne koutek a zadívá se na ni+ Ne, takové ne. Tenhle obraz je poměrně nápadný, byla to... spontánní impulsivnost. +zasměje se tiše+ Ani nevím, proč jsem ho pořídil. Snad pro vás. +pousměje se a zvedne k ní oči+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 lis 2016 01:25

A jiné ano? +usměje se na něj a poněkud se zanoří pohledem do jeho očí+ Snad pro mě? +pousměje se+ To bych do vás neřekla... +vydechne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 07 lis 2016 01:41

Možná. +opětuje jí pohled stejně intenzivně a lehce zvedne koutky+ Obvykle nebývám tak impulzivní. +přitaká pobaveně+ Vybral jsem ho po jedné z našich prvních terapeutických sezení. +poznamená+ Zasloužil si to. +pousměje se+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 lis 2016 01:48

to vám věřím. +pousměje se+ Vážně? Kvůli mě? +hledí na něj, poněkud okouzleně+ Kvůli tomu, co mi řekl? To mi opravdu lichotí. +pousměje se, než skloní pohled k čaji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 07 lis 2016 01:57

Kdybych byl, nebyl bych tam, kde jsem. +pousměje se+ Choval se hrubě. A drzé lidi... nemám rád. +přimhouří oči, a pousměje se tomu vnitřnímu vtipu+ Ještě čaj? +zeptá se tiše+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí