Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Okolí » 27 led 2014 02:47

když mi to nesežerou krysy a syslové. +pousměje se+ dobře. +přikývne+ Přes den na ně nenarazíme. +zavrtí přesvědčeně hlavou+ Chci spíš zjistit, jak moc blízko si dovolují, a kolik jich tak je. Nechci, aby nás někdy v noci překvapili. +zamračí se+ Zlo se stahuje pořád blíž. +zamumlá si, a odnese talíře na kuchyň+ dokud jsi tady, netroufnou si na tebe. +usměje se na ni+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2014 02:54

Tak jo. +přikývne+ Umeju nádobí a můžeme vyrazit. +přikývne a bleskem umeje ten zbytek nádobí v kuchyni. Vezme košík na houby a chytne Beorna za ruku a usměje se na něj+ Jdeme? +vykročí spolu z domu+ Kde tu rostou houby? +rozhlídne se kolem a nenápadně po něm pokukuje, protože se jí líbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 27 led 2014 03:38

+pomůže jí aspoň utřít nádobí, aby tam nedělala všechno, vezme si ještě jeden košík, stiskne jí ruku a jdou+ Já je obvykle hledám po čichu. +pousměje se, jakože chodí v medvědí podobě+ Ale dobrá hnízda bývají směrem k severu, asi dvě míle tudy. +ukáže jí cestu, a pokukuje po ní zásadně ve chvílích, kdy se nekouká, aby ho nepřistihla+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2014 03:42

Tak se klidně proměň. +usměje se na něj+ Ať něco najdem, nechci ti to tady nějak narušovat. +znejistí+ Ale radši tě mám jako chlapa. +přizná se mu a koukne na něj nahoru a je vidět, že se jí líbí, jak si ho tak prohlíží+ V jaké podobě jseš radši. +zeptá se ho radši, aby na něj pořád jenom nekoukala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 27 led 2014 04:16

Mám rád obě. +usměje se+ Obě jsou moje součást. Rád jsem člověkem, ale někdy je úžasně osvobozující moct se proměnit, a běžet s větrem v srsti. +a schová do vousů úsměv, když vidí, jak se na něj dívá+ půjdu sem jako medvěd v noci. +zavrtí hlavou, polkne, že jako medvěd ji nemůže držet za ruku, a to by se radši stokrát uchodil, než by ji pustil, skloní se pod nejbližší strom, kde je na zemi hnízdo lišek, které opatrně vypreparuje z půdy a uloží si je do koše+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2014 14:15

To musí bejt krásný, proměnit v něco tak... tak neohroženýho... +pousměje se+ Víš co, já si nemyslím, že ty jseš člověk, co se proměňuje v medvěda, nebo medvět, co je občas člověkem. Ty seš medvěd a člověk. Najednou. +oznámí mu svůj objev a sleduje, jak vypreparovává lišky z trávy a neodolá a prsty mu prohrábne ten pruh srsti na zádech až nahoru do vlasů a usmívá se u toho poněkud okouzleně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 27 led 2014 18:01

Je v tom kus svobody. +pousměje se+ Ale mně to nepřipadá jako něco výjimečného, je to zkrátka to, co jsem, a obě ty podoby jsou moje přirozenost. +pokrčí rameny, a když mu to takhle řekne, usměje se na ni, a oči mu tak měkce svítí+ Tak to je. +přikývne, a má z toho takovej hezky hřejivej pocit, že se ho nebojí nebo na něj nekouká jako na kuriozitu, opatrně vybere hnízdo hub a ty malinký tam nechá, a když ho pohladí, přimhouří oči jako kočka, kterou hladí po hřbetě+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2014 18:23

+ještě ho pohladí po rameni, než se zvedne a pak se spolu vydají dál. Wenai najde nějaký bedle+ Mňam. Osmažíme si je, že jo? +koukne na něj, jen se culí a posbírá si bedly do svýho košíku. Ukládá je tam opatrně, aby je nepomačkala+ A mohli bysme najít nějaký hřiby, na sušení. +rozhlíží se kolem+ Na zimu. Já teda obvykle houby ráda nemám. +přizná se mu+ Ale ty bedle jsou ještě fajn. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 27 led 2014 18:59

+jdou spolu a občas se skloní do trávy pro nějakou houbu+ To můžeme. +usměje se souhlasně, a nějaký ty hřiby taky najde+ Nemusíš je jíst. +zasměje se, a ještě chce něco dodat, ale v tom dojdou na mýtinu, která by normálně byla celkem půvabná, jenže to vypadá, že se po ní přehnalo stádo slonů. tráva je zválená, a na některejch místech zežloutla, jako kdyby ji někdo polil nějakou kyselinou, válí se tam celý větve, který někdo orval ze stromů, částečně použil na topivo, a pak nechal ležet; živý větve, dřevo ze kterýho ještě utíká míza jako kdyby krvácelo. okolo zbytků ohniště, který je poněkud bezstarostně roztahaný a ani není pořádně ohraničený, se válí napůl ohlodaný zvířecí kosti. v hlíně okolo jsou vidět otisky těžkých skřetích bot, a celý to tam tak trochu smrdí po skřetech. Beorn se zarazí na okraji mýtiny, dlaně se mu sevřou do pěstí, zatne čelist a do očí se mu nahrne vztek a čirá nenávist+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 led 2014 19:08

Já vím, ale mě baví je sbírat. +zasměje se pak se zarazí, zamračí se a trochu si povzdechne, pustí jeho ruku a sáhne do popela+ Ještě je trochu teplej, ale jenom dole. Co budeš dělat? +koukne na něj a pak začne to ohniště zahrabávat hlínou a pohřbívá tam i ty kosti, takže za chvíli je tam jenom hromádka a tu ušlape nohou. Pak začne na hromadu snášet ty větve+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí