Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Victoria » 12 led 2014 16:49

+musí se culit, když ho tak pozoruje, jak je jak pavouk na ledě, ale postupem času se taky trochu rozjezdí, a už se tolik nebojí tam kroužit a jet trochu rychlejc a jistějc+ wooow! +zavýsnke a zatleská mu, když se k ní rozjede+ Jde ti to úplně božácky. +uculí se+ Umíš brzdit, viď? +ujistí se, když už je skoro u ní a nevypadá to, že by zpomaloval+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 led 2014 17:28

+poněkud vyděšeně se na ni podívá+ Brzdit? Brzdit? Já nevim, jak se brzbí, jak to mám vědět?! +vyjekne poněkud bezradně, lehce zpomalí, ale stejně do ní poněkud nazarí, chvíli chytá ji, pak sbírá rovnováhu, pak ji zas chytá, až z toho všeho skončí na zadku+ Au. +zazubí se na ni+ Byl jsem zajisté velmi elegantní, že? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 led 2014 19:35

Brzdi! +rozšíří se jí oči poněkud vyděšeně, když se na ni furt tak nějak řítí+ Tak já tě chytím. +polkne trochu a rozpřáhne ruce, rozkročí se, a nějak ten náraz ustojí, tak se tam chytaj navzájem, dokud nežuchne+ Naprosto. Sem úplně oslněná. +zazubí se, a podá mu ruku, že ho zvedne, což není moc dobrej nápad protože se jí zamotaj nohy do sebe a skončí tlamou na ledu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 led 2014 19:39

Kočko, seš v pořádku? +koukne na ni a pomůže jí si aspoň sednout+ No... ono sedět na ledu je taky super... +zhodnotí to+ Kdo to dělá? Nikdo koho znám, je to originální. +obhajuje si to tam+ Mě se už asi ani bruslit moc nechce... +zamyslí se nad tím, když si představí, že by měl nějak vstát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 led 2014 19:45

Já jsem úplně v pořádku. +otočí se hned na záda jak lachtan+ To bylo naschvál, abys věděl. +zazubí se+ Rozhodně, já bych z toho udělala tradici. +přikývne souhlasně+ Dáme si pauzu, já bych řekla, že si to úplně zasloužíme. +zazubí se+ Ubalíš mi brko muži můj? +uculí se na něj a pošoupne se po ledě blíž k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 led 2014 20:04

Tak tak. +pokyvuje hlavou, načež se vytasí s krabičkou cigaret+ Neubalim, páč nemám trávu, ale mám tu jedno malý poohotovostní. +zazubí se na ni a nabídne jí ho z té krabičky a obejme ji jednou rukou kolem ramen a připálí jí to brko+ Ale je tu krásně... ten měsíc... ty hvězdy... +mává tam rukama+ A ten led... studenej zadek. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 led 2014 22:22

Teda ty jseš úplně ideální chlap. +zazubí se a strčí si brko mezi rty, a odpálí ho+ Hmmm... +uculí se a vyfoukne kouř+ ale jo, za ty nastydlý vaječníky to stojí. +zasměje se a trochu se o něj opře+ Já ti ho pak doma zahřeju. +uculí se a vtiskne mu pusu na hranu čelisti, než mu brko podá, aby z toho taky něco měl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 led 2014 22:25

No a já nebudu mít nastydlý vaječníky. +zachmuří se na okamžik, al se mu ale tvář rozjasní, když mu podá brko+ Tak já ti je pak taky doma zahřeju. +zahuhňá s kouřem v plicích a širokým úsměvem na tváři+ Budem se zahřívat navzájem. +vyfoukne kouř vzhůru a hledí u toho na jasné hvězdy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2014 00:26

Tak můžeš mít nastydlý ledviny. +navrhne mu nezištně+ Tak jo. +uculí se+ Já tě budu zahřívat napořád. +usměje se,chytne ho za bradu a vtiskne mu rychlou pusu+ Poznáš nějaký souhvězdí? +zmžourá nahoru na nebe a kulí oči, jak moc je tam vidět hvězdy, pač je zvyklá na město, kde je přes osvětlení vidět prd+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2014 00:40

+razantně přikývne+ Já poznám velkou medvědici. Alias velkej vůz. +mrkne na ni a ukáže jí ho+ A pak ještě draka, ten je támhle. +zavlní rukou, jak jdou ty drakovy vlnovky+ A támhle jsou plejády a to je všechno, zazubí se na ni+ Teďka ty. +pobídne ji, jak si předávají brko+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí