Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 črc 2016 22:02

Ale já tě nechci takhle trápit, Locke. +koukne na něj+ Abys mě nakonec začal nenávidět, že ti lámu srdce dokola a dokola... +a když se usměje, tak má pocit, že jí povolí kolena, sekne sebou na zem a omdlí, a víc se ho chytne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 črc 2016 22:06

Trápíme se navzájem, já vím. ale každej vztah má něco, ne? +usměje se na ni a stiskne jí prsty pevnějc+ Tebe já nikd nenávidět nezačnu. +zavrtí hlavou+ Jak to s náma dopadne, to ví jenom třináctej. Já vím to, že tě miluju, víc než cokoliv na světě, a taky vím co chci. +chytne ji a obejme ji, úplně přirozeně, a tep se mu zrychlí, když ji má blízko+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 črc 2016 22:10

+obejme h o a na chvili zavre oci a snazi se potlacit slzy coz se ji teda nepodari+ Dopadne to jako vzdycky Locke. +vzlykne+ Nejlepsi by bylo kdybych sskocila dolu tady z ty veze a byl by konec. +koukne na nej vazne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 črc 2016 22:12

nedopadne. +zavrtí hlavou a sevře její obličej v dlaních+ já to nedovolím, jasný? +usměje se+ a takovýhle věci neříkej, nikdy. Máš to co je pro mě nejcennější na světě, tak se o to pro mě musíš starat a chránit to. +pousměje se+ Musel bych skočit za tebou, a daleko radši bych tě držel v náručí. +pohladí ji palci po tvářích+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 črc 2016 22:18

+polozi svou dlan na tu jeho a kouka do tech jebo oci+ Co ja mam Locke? Vzdyt ja nic nemam. +pousmeje se smutne+ Bude to bolet Locke.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 črc 2016 22:21

Máš sebe. +usměje se+ Svůj život, a mimo jiné taky moje srdce. +přejede jí prsty po tváři a pak se tak vesele lamorovsky zašklebí+ zní to jako z těch Jeanovejch románů, ale holt je to tak, jakože jsem pán parchant. +usměje se omluvně+ to láska má, ne? ale taky to bude neskutečně krásný. Jako ty. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 črc 2016 22:25

Neprijde mi ze by muj zivvot mel nejakou velkou cenu.nebo nejakou cenu +pousmeje se a kouka do tech jeho krasnejch oci+ Ja se moc bojim Locke. Strasne moc.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 črc 2016 22:28

+nakloní se a vtiskne jí pusu na čelo, úplně něžnou a uklidňující+ Má tu úplně největší. +pošeptá jí do vlasů+ ty ani nemáš páru jak jsi... +zavrtí hlavu a pak se jí tiše zasměje do kůže+ jakej jsi kurva jackpot. +uchechtne se tiše+ Já vím. +přikývne, trochu zvážní a přitulí si ji do náruče+ já se o to postarám. nikdo ti neublíží. +slíbí jí tiše a hladí ji po zádech+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 črc 2016 22:33

+se zavrenejma ocima se k nemu tuli a snazi se uklidnit+ Se mnou to ted neni moc dobry Locke. Vlaste to se mnou neni vubec dobry. +zasepta mu do kuze na krku+vmam pocit ze se zblaznim naprosto vazne. Jako bych to uz ani nebyla ja.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 črc 2016 22:37

ššš... +šeptá jí tiše do vlasů a konejšivě ji hladí+ tak budeme blázni oba, spolu. +pousměje se+ já tě budu hlídat přede všema. +slíbí jí šeptem+ budu tě držet a budu u tebe, napořád. +usmívá se se zavřenýma očima do jejích vlasů+ koukej, vychází hvězdy. +ukáže na nebe, ale ani na chvilku ji nepustí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí