Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 21:39

Ty seš ten nejdokonalejší zloděj, co znám. +usměje se na něj+ ALe to už jsem ti nejspíš někdy říkala, promiň. +pousměje se trochu a pohladí ho po ruce+ No a když máš mě, tak nechceš něco většího? +koukne na něj tázavě+ Ale já můžu bejt větší. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 říj 2014 21:53

To jich asi moc neznáš. +zasměje se, ale udělá mu to fakt radost+ to jsem moc rád. +usměje se na ni+ No, ale to je něco jinýho. tebe nekradu, že jo. +zasměje se+ ty jseš úplně největší. +usměje se, a moc hezky ji políbí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 21:59

Ale pár jich znám. +usměje se na něj moc hezky a obejme ho a hladí po zádech přes tu jeho boží halenu a jemně mu oplácí polibky+ I když ty jsi ten jedinej, kterýho znát potřebuju. +usměje se na něj pak mile a pohybem prstů mu strčí kadeř vlasů za ucho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 říj 2014 22:07

Jo? +koukne na ni podezíravě, ale culí se u toho, a líbá ji dokud jim nedojde dech, protože toho se nikdy nenabaží+ No to si myslím. +zazubí se na ni vesele, ale spíš ji jen tak popichuje+ já budu dělat všechno pro to, abys už další znát nepotřebovala. +usměje se, a trochu ji u sebe přitiskne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 říj 2014 22:27

No jo. +přikývne taky s úculem+ Ale žádnej, co by tě ohrožoval, to se neboj. +uculuje se jako měsíček a ještě si přivoní k jeho kůži, než ji přestane líbat+ Já myslím, že další už znát nepotřebuju. +zavrtí hlavou a taky se k němu tak tiskne a kouká mu do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2014 15:34

To jsem fakt moc rád, že nemusím chodit občůravat teritorium nebo něco. +zazubí se a ještě jí dá pořádnou pusu a nosem ji pohladí ve vlasech, než se od ní kousek odtáhne+ tak já nebudu žárlit. moc. +pousměje se a jak ji tak drží, lehce ji hladí po bokách a v pase, ajen ji tak drží u sebe+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 říj 2014 19:09

Ty máš snad na koho žárlit? +uculuje se a kouká na něj, trochu pobaveně a pak na město. POvzdechne si, jak je to hezký, sedne si na deku a rozdělá si košík s jídlem, nahlédne do něj a vyloví si nějaký jednohubky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2014 20:01

No já nevím, mám? +loupne po ní pobaveně okem+ třeba jen tak preventivně. když na tebe koukaj chlapi na ulici. +pousměje se, posadí se k ní a opře se dozadu na lokty, kouká na ni jak jí chutná a je mu hezky+ a ty bys ho chtěla? celý město? +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 říj 2014 20:08

To je na tobě. +usměje se na něj+ Občas je to hezký, když na tebe někdo malilinko žárlí. +uculí se na něj rošťácky+ Já bych nechtěla. +zavrtí hlavou a zase se pohledem vrátí k městu+ Celý město... to je děsný práce. +pousměje se+ Tahle věž by mi úplně stačila. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 říj 2014 20:24

No, já bych fakt rád byl děsně v pohodě a nežárlil. +uculí se+ jenže to je poměrně neproveditelný. +zazubí se na ni+ to je dobře. +usměje se na ni+ tak se smíříme s blahosklonným pocitem, že bysme ho mohli mít, kdybysme chtěli. +zazubí se+ a co bys dělala s celou věží? +uculuje se na ni+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí