Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 14:58

Aha. +koukne na ni tak odhadujícně a je poněku zaskočenej, a moc neví, co si z toho vzít+ No, to je škoda. Mně to přišlo hezký. +pousměje se tak zamyšleně+ ještě něco ti vadí? +koukne na ni zpříma, a má z toho takovej stísněnej nervózní pocit, tak ji chytne za ruku a pohladí ji palcem po hřbetu dlaně, aby náhodou nechtěla někam zmizet+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 15:19

+koukne na něj a zavrtí hlavou, stiskne mu ruku a pak se kousne do rtu a přemáhá se, aby vůbec promluvila+ Jsem z toho pořád nějak v háji, Locke. +zašeptá potichu s nadějí, že to třeba neuslyší a kouká na ty jejich spojený ruce+ Promiň. +dodá pak ještě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 15:28

+sklopí oči, a odhrne si vlasy z čela+ Já vím.+přikývne potichu+ to nevadí, máš čas. Kolik jenom chceš. +pousměje se a povzbudivě jí stiskne ruku+ já bych na tebe čekal třeba tři sta let. +uculí se trochu, a pohladí ji konečkem palce tam kde měla předtím ten snubní prstýnek, co zahodila+ bude to dobrý. +slíbí jí, a tváří se úplně přesvědčená+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 15:42

+koukne na něj a usměje se, vděčně, šťastně+ Děkuju, Locke. +pohladí ho po tváři a vklouzne mu rukou do vlasů+ Já se budu děsně snažit, Locke, slibuju. +koukne na něj, jakože vážně a chvilku zaváhá a pak ho moc pěkně políbí+ Bude to dřív než za tři sta let. +zašeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 15:50

Já děkuju. +pousměje se+ že jsi tomu vůbec ještě dala šanci. +pohladí ji jemně po tý ruce, a obejme ji kolem pasu+ taky se budu snažit. +slíbí jí to vážně+ Dopadne to dobře, uvidíš Ků...ehm. +kousne se do jazyka a usměje se trochu+ Klidně pět set. +uculí se, přitáhne si ji blíž a taky ji políbí, hezky a s láskou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 16:06

Doapdne, že jo? +koukne na něj a trošku se pousměje, a pak se stulí k němu do klubíčka, obejme ho kolem hrudi, ale ne tak, aby ho mačkala, aby jim ještě nebylo blbě a zavře oči+ Já o tebe nechci přijít. +řekne mu potichu do kůže+ A bojím se, že to nepude a ty se mnou ztratíš trpělivost.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 16:19

To víš že jo. +pousměje se+ Já jsem si tím úplně jistej. +řekne jí přesvědčeně, a taky je. drží ji u sebe, obmotá kolem ní ruce, ne moc pevně, ale aby u něj byla schovaná, hladí ji po vlasech a po kůži a usmívá se+ Nepřijdeš. +zavrtí hlavou+ Musela bys mě odstrkovat kovovou tyčí, kdyby ses mě chtěla zbavit. +zazubí se+No, nebudu tvrdit, že jsem trpělivej, ale na tebe počkám vždycky. vážně. +usměje e+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 16:33

Jsem moc ráda. Děkuju ti Locke. +usměje se na něj vážně moc vděčně a jak k němu zvedne hlavu, tak ho rovnou políbí+ Nebudu tě odstrkovat žádnou tyčí. +řekne pevně v to rozhodnutá+ Budu prostě u tebe a tak a bude to lepší a lepší, až to bude vůbec nejlepší. +rozhodne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 16:46

No to já jsem taky rád. +zazubí se, vezme ji jemně za bradu a pěkně ji políbí, a ještě chvilku ji nepustí a jen jí olíbává rty+ No, to bych byl taky radši. +uculí se vesele, a pohladí ji po boku+ To je dobrá taktika, to se mi líbí. +zazubí se na ni a schvaluje jí to+ možná by to bylo lepší ještě blíž. +zamrká na ni a přitáhne si ji k sobě+ Mně to připadá nejlepší už teďka. +pohladí ji lehce rty po rameni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 16:52

+oplácí mu všechny ty boží krásný polibky, a vevnitř je jí tak hezky a teplo+ Seš na mě moc hodnej, Locke. +usměje se a přitulí se k němu, docela na těsno, takže ho cítí pomalu úplně všude+ No, teďka to má něco do sebe, to musím uznat. +uculí se trošku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí