Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 23:52

Přejou si, aby mohli zasunout tak parádně jako já. +zašklebí se trochu+ ty spíš? nespi. +vrtá se jí nosem na kůži na krku, ale nějak čím dál pomalejc, a sám poněkud tuhne a oči se mu klížej+ já zasunu zítra. +zamumlá, a přitáhne si ji k sobě, pomalu usíná a trochu pochrupuje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 23:54

Já nespím. +zamumlá v polospánku a obejme ho+ Zasuneme zítra. +souhlasí s ním mumlavě a zachvíli usne, naprosto tvrdě a jen mu funí do kůže a někdy na ně taky přitáhne peřinu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 00:05

já taky ne, já taky ne. +hlásí se+ tak jo, zítra. +zamumlá souhlasně, obejme ji u sebe a tiskne si ji k sobě, a za chvilku chrápe jak když pilou řeže, něžně rovnou jí do ucha, stihne se zamotat do peřiny a oslintat jí krk a polštář, ale spí se mu úplně blaženě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 00:12

+trochu se zavrtí, aby ten obří slimák nechrápal rovnou do ucha a pak už taky spokojeně spí, pěkně až do rána. A vůbc jí nedělá vrásky, kdy se vzbudí, nebo kdy by se měla vzbudit, jenom se trochu zavrtí, omotá se kolem lockeho a spí dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 00:21

+Locke je úplně v klidu, spí u ní do rána a pak přes dopoledne, a klidně by tam u ní spal až do večera, obmotá se kolem ní jak břečťan a ještě si přispí, a když se p poledni probudí, pootevře oči a světlo ho majzne přes hlavu jak buldozer+ Néée. +zabrumlá, a přetáhne si polštář přes hlavu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 00:30

+když se Locke probudí, zamručí, zavrtí se a zamžourá na něj+ Nech toho. +zafuní+ Já chci taky polštář. +sebere mu ho z hlavy a sama oči pro jistotu ani neotevře+ Už je ráno? +zeptá se potichu a opatrně otevře jedno oko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 00:38

nuhmgpf! +zakňourá, když mu sebere polštář a zapluje pod peřinu+ to bolí! +šťouchne ji, aby taky věděla jaký to je, a pod peřinou opatrně ohledává škody na svým mozku, v puse má poněkud jak v polepšovně, a shledá, že o není tak děsný, pomalu vykoukne z peřiny a nechá si vypálit zorničky dením světlem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 11:20

Co bolí? +vydechne, zhrne ze sebe peřinu a dá si na ni ruce, chvíli zjišťuje jak jí je, vyhodnocuje situaci a tak vůbec+ Hm... +zafuní za chvíli+ Locke... +řekne, aniž by se k němu obrátila, pořád kouká tak víceméně do stropu+ Neříkej mi kůstko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 zář 2014 12:08

Světlo. +postěžuje si, a přitulí se k ní víc do tepla, pohybuje se pomalu a s rozvahou, aby nenarušil křehkou stabilitu svýho žaludku, a dlouze vydechne, když si najde dobrou polohu+ Hm? +koukne na ni tak rozespale+ Ne? +zvedne zmateně obočí+ Já jsem myslel, že se ti to líbí. +pohladí ji po ruce, a tak tázavě ji pozoruje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 zář 2014 14:08

Hm... +broukne a pořád tak jako kouká do stropu, až když se na ni on koukne, tak na něj taky koukne+ No... +rozmýšlí si co mu řekne a nějakou dobu jí to zabere+ Vlastně už ne. +řekna nakonec a koukne zas na strop a pak na druhou stranu místnosti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí