Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 22:22

Já tě úplně unesu. +zavrčí tvrďácky, a vůbec nepodklesává v kolenou, trochu se zapotácí, jak ho táhne dozadu, ale napodruhý trefí dveře a dokonce jí ani neurazí hlavu o futra, provrávorá chodbou, a zapluje do dveří svýho pokoje, kde jí něžně složí tak napůl na zem, napůl na postel a amkne za nima dveře+ A nikam nejdeš. +zazubí se opile, a aby si to nerozmyslela, ještě ji trochu přilehne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 22:28

Ty seš děsněj tvrďák. +směje se mu trochu do zad, odstrčí od sebe futra, co jsou až podezřele moc blízko a nějak se nakonec poskládá na postel+ Ne? A co proti tomu uděláš, siláku? +hihňá se na posteli a kroutí se tam pod ním jako žížala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 22:46

To si piš. +zavrčí jí do kůže a trochu ji tam muchluje+ Já tě nepustím. +zahuhlá jí někam do vlasů a pokouší se jí tam vtisknout pár polibků, ale vidí ji tak nějak dvakrát, tak s tím má trochu problém+ přivážu tě k posteli třeba. +zazubí se, a se zafuněním se na ni konečně překulí+ Mám tě. +zazubí se a políbí ji+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 22:52

Jo? Mě nebo tu druhou? A kterej z vás, +směje se vesele, protože je taky pěkně nalámaná a jenom hekne, když se na ni tak převalí. Trošku se pošoupne, aby mohla dejchat a popotáhne si sukni, aby ji neškrtila v pase+ Já jsem oplilá., +sdělí mu vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 23:02

+rozhlídne se po těch dvou, a připadá si jak v mokrým snu+ Obě, rozhodně. +uculí se+ Já jsem si všimnul. +uculí se, a trochu jí slintá na krk+ ukaž, já ti to pomůžu. +nabídne se zcela nezištně, a potahuje jí sukni aby ji neškrtila, a pak ještě a ještě až ji má najednou u kotníků+ Tadá! +uculí se vítězoslavně a zakopne ji někam pod postel+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 23:09

+kouká kam jí to mizí sukně a než se naděje má ji někde v tahu+ Téda! Ty seš úplnej kouzelník. +valí na něj oči a směje se jako blázen+ Jak ty to děláš. +směje se a tahá ho za triko, ale asi zapomněla, jak se vůbec sundává nebo co+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 23:18

Já jsem děsně fikanej zloděj. +zazubí se vesele, a pokouší se odvést stejně dobrou práci s jejíma kalhotkama, ale ty jdou dolů podstatně níž, a poněkud se škrtí na tom triku za který ho tahá+ Musíš nahoru. +rozesměje se jako cvok a spadne tam vedle ní, jme se jí ukazovat jak na to, ale skončí s rukama nad hlavou, obličej v látce, zamotanej v triku a nemůže se pohnout+ běda.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 23:23

Nahoru. +přikývne a začne teda tahat nahoru, než se jim to tam celý zamotá, ona zamrká jak vyděšená zlatá rybka+ Mám zavolat kluky, aby nám pomohli? +navrhne děsně nevinně, ale sama se tam řeže smíchy a pak mu teda tu košili začne stahovat pryč z těla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 zář 2014 23:40

Pomoc.+vzdychne tragicky, a poněkud funí, jak se z toho morduje ven+ Kluky nikdy. +zavrčí+ Tahej. +natáhne k ní rukávy, a jak tak tahají k sobě, za chvilku upadne dozadu a košile jí zůstne v rukách+ Vítězství! +zvolá hlasitě+ á, Lamora zasunul. +ozve se z kuchyně a pak výbuch smíchu+ hovada. +uculí se, a lehne si k ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 zář 2014 23:42

Tahám! +řekne a fakt tahá, dokud jí košile nezlstane v ruce, jak to slyší, tak vyprskne smíchy a zhroutí se na postel se smíchem+ To jsou paka. +koukne na něj, otočí se a přitulí se k němu a vypadá to, že už poněkud usíná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí