Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 22:56

Zatím to vždycky stačilo. +uculí se vesele+ Měli bysme zavést něco jako každopáteční rande na střeše, nebo tak. +zazubí se na ni+ A chodit se sem poflakovat a dělat sprosťárny a koukat na hvězdy. +pousměje se, a špičkou prsty jí sjede po dlani přes paži a hrudní kos na břicho, a líbí se mu nechávat za sebou stopu husí kůže, a mapovat jemnost její pokožky a cestou počítá pihy+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 23:01

No jasně. +usměje se na něj+ Jean je dobrej kámoš. +přikývne jistě+ Každý týden ve stejnou dobu? +koukne na něj+ A neznevšední nám to? To bych nechtěla. +řekne a sleduje ten jeho prst a pěkně ji to uvnitř rozechvívá+ Sliboval jsi mi, že tu budeme bydlet. +pošeptá, ale nemyslí to jako výčitku, ale jenom pěknou vzpomínku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 23:07

Jo, na kámoše mám kliku. +usměje se souhlasně+ Myslíš, že by mohlo? +pousměje se+ Já myslím, že něco takovýho snad ani zevšednět nemůže. +koukne na ni s úsměvem, a skloní se, aby políbil to místo nad pupíkem, kde jeho prst skončil+ No jo. +přikývne+ ale tady by na nás pršelo. +zazubí se trochu+ A chtěla bys? +koukne na ni tázavě, jakože on je schopnej prakticky všeho+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 23:15

To jo, kluci jsou parádní. +přikývne s úsměvem+ NO já nevím, kdysi jsem měla děsně ráda banánky v čokoládě. Tu tyčinku a tak jsem je jedla co chvíla a teďka si na ně už ani nevzpomenu. Už je ani nemám ráda. +koukne na něj vážně, po tom vážným příkladu+ Ale ve věži ty pako. +zasměje se vesele a trochu taky, jak ji to lechtá+ No... a ty bys chtěl? Bylo by to... takový kouzelný. +představí si to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 23:23

No to mě mrzí, Kůstko. +přikývne, a koukne na ni tak vyděšeně, jestli jsou ty banánky jako metafora pro něj a po jejich vztah a má z toho poněkud paranoickej moment+ A co bys chtěla dělat s těma zbylýma osmdesáti patrama? +zazubí se+ Ale tak proč ne. +připustí s úsměvem+ Ale já budu rád kdekoliv, když tam budeš taky. +usměje se na ni+ A to by nezevšednělo? +uculí se na ni, ale spíš si z ní utahuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 23:31

Proč se koukáš tak vyděšeně, prosím tě. +usměje se na něj a pohladí ho po tváři+ Byly to jenom sladkosti. I když moc dobrý. +pousměje se+ No co já vím, mít v každým patře jinej druh čokolády a sladkostí, nebo tam nechat běhat myši. +zasměje se a pokrčí rameny+ Byl to jenom nápad. Cvoklej nápad.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 23:42

No, třeba by ti zase chutnaly, kdybys je slyšela. +uculí se+ To je ovšem výzva. +zazubí se+ A v některých patrech budou ještě ty obrazy, co ti ukradnem. +vzpomene si+ No, cvoklý nápady jsou nejlepší. +zasměje se+ Teda aspoň moje nápady jsou všechny tak nějak cvoklý. díky tomu je taky nikdy nikdo nepředvídá. +uculuje se na ni, a prstama jí bloudí po kůži na břiše+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 srp 2014 23:46

Jo a v některých budou jenom lenochodi. Hlídací lenochodi. +zasměje se vesele+ Já mám ráda, tvoje cvoklý nápady. +usměje se na něj a pohladí ho po boku, po žebrec a jme se mu je jedno po druhým počítat a zkouší, jestli ho to bude šimrat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 srp 2014 23:56

Jako ještě další než tenhle? +koukne na ni a uculuje se+ A nezabijou nás ve spánku? +zazubí se+ I když je fakt, že než by se dostali na naše patro, asi bysme na ně přišli. tak teda můžeš mít hlídací lenochody. +svolí milostivě, a kouše se vevnitř d tváře, jelikož ho to lochtá ale nechce vyjeknout jak holka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 srp 2014 00:01

No jistě. +řekne že to je jako jasný+ Já si tam zřídím záchranou stanici lenochodů a taky to tam budou celý hlídat. Jak ti budou honit zločince, to uvidíš. +zazubí se na něj+ No... to nevím, ale myslím že nám dají čas se na to připravit. +uchichtne se a dál ho hladí a je to vůbec nefér, že ho to teda jako nelechtá :D1
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí