Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 19:42

Jo, ale občas dovedeš bejt fakt strašidelná. +zazubí se trochu+ Ne že by to nebylo roztomilý. +dodá honem a vtiskne jí pusu+ To jo, první dva dny bysme si to děsně užili. +zahýbe obočím+ pak bych nám musel vytrhat chlupy na zádech a udělat z nich lano, svázat s nima želvy a na voru z nich dojet na pevninu. +zasměje se, a když má rty tak pěkně pootevřený, rovnou je jemně políbí a rozevře je špičkou jazyka+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 20:13

A tím chceš jako říct... +koukne na něj trochu poťouchle+ Že mám chluoy na zádech, že by se z nich dalo svázat lano? +uculí se+ No, ty seš taky marnej. +pohladí ho po zádech a přijme jeho rty na svých a opětuje mu polibek a trochu ho prohloubí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 20:26

No já mluvím o svejch zádech, samozřejmě. +ujistí ji honem a jen se culí+ Tak to už nevím, asi na tom ostrově bídně zhynem, ledaže bys uměla vařit želví polívku nebo kopat podmořský tunely. +zazubí se, a polibky jí oplácí, hezky něžně a beze spěchu, a vychutnává si jak jim to spolu jde+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 21:35

Leda, žebysme počkali až mi obrostou nohy. +zazubí se na něj+ A přece bys nectěl zabíjet nevinný želvičky. Bude kokosová polívka. +uculí se a bere si jeho polibky a dává mu vlastní, trochu se do polibků pousměje, ale líbá ho dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 21:53

Tobě určitě chlupy ani nerostou. +zazubí se, a polechtá ji na lýtku+ ale já sem taky nevinnej, a musím něco jíst. +kouká na ni jak nakopnutý štěně a když se nekouká, na kokosy se ksichtí+ Tak humry. A ananasy. A z těch kokosů budeš mít podprsenky? +zajímá se, a hned jí předvádí, jak by tak zhruba měly vypadat, aby jí seděly na prsa, a pořádně ji u toho osahává+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 22:06

Mě, No jistě, že ne, já jsem éterická bytost. +zaubí se na něj+ A ty z kokosu budeš mít spodní prádlo jinde. +zazubí se na něj a naznačí mu přesně, kde a culí se u toho+ Tak jo, humry klidně. +přikývne+ Humr s ananasem, to bude můj nejlepší recept. +uculí se na něj a směje se, když jí dělá podprsenku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 22:16

Rozhodně. +uculí se+ seš bytost z vodních par. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ To nebude moc sexy teda, bude mi koukat celej zadek. +zahýbe chmurně obočím+ Tak jo, budem si žít jako králové. Humři stojej na trhu skoro jako zelenina na týden, a to je Camorr přístav. +zavrtí hlavou+ To zní úplně ideálně. +zaksichtí se jenom trošičku, a úplně přesně jí teplýma dlaněma předvádí, jak by jí kokosy přiléhaly k prsům+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 22:26

No to teda bude, proto jsem to vymyslela, protože máš boží zadek. +uculí se na něj, ještě ho v rozkroku jemně pohladí, než se dlaní vyšplhá zpátky na jeho ramena+ Neksichti se, bude to dobrý. A stejně tam nic jinýho nebude, ještě tak kobylky. Můžeš dostat kobylku s ananasem. +směje se vesele a hřeje se v jeho dlaních a vůbec jí to je příjemný+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 srp 2014 22:34

Jo? +uculí se+ No ty máš taky boží zadek. +pohladí ji po něm hnedka+ Je to můj nejoblíbenější zadek. +zazubí se trochu+ No, až bude nejhůř, sežeru tebe, od nohou. +uculuje se+ A pak si teda stopnem nějakou tu loď. Ale to se zase budeš muset oblíct, aby ti někdo ten boží zadek nevykoukal +vysvětlí jí to a velice zaujatě prohněte jemně ňadra dlaněma+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 srp 2014 22:40

Od nohou. +podiví se+ To abych ti dlouho vydržela čertvá? +uchochtne se potichu+ Ta seš můj oblíbenej celej. Úplně, komplet, celej. +zašeptá mu do rtů a přitáhne si ho zase k polibku, protože už ho děsně moc dlouho nelíbala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí