Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 17:16

Já vím. +usměje se+ To je dobře, kdybys byla nepřemožitelná, akorát bych ti dělal ostudu +uculí se na ni, a trochu jí olíbává kůži na rameni+ No to se přece nemusí vůbec vylučovat. +zasměje se, nakloní se nad ni a pořádně ji políbí+ Krásně děsná. +zazubí se, a zatahá ji zuby za spodní ret+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 17:59

Ale ty už mi děláš ostudu, lamoro. +uculí se na něěj a oplácí mu polibky+ Ty seš takovej kecal, Locke. +uculí se a jenom trošku mu vydechne do rtů, pousměje se, přimhouří oči, aby zakryla, že na něj má tak trochu chuť a radši mu polibek oplatí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 18:19

Já ti zvedám prestiž. +zazubí se vesele. a vtiskne jí pusu na špičku nosu+ Já vím, proto mě tak děsně moc miluješ. +zahýbe na ni obočím a uculuje se, a moc dobře to na ní pozná, ale zatím se ji zmermomocnit nepokouší, jen ji jemně olíbává a vychutnává si že jsou spolu a nikdo je nevraždí ani netrhá od sebe, trochu se k ní tiskne a je mu moc fajn+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 20:20

+jen se směje a culí+ No jo, to máš asi pravdu. +směje se a tulí se k němu na oplátku, hladí ho špičkou nosu po krku a trochu mu zajede do vlasů, aby si k nim mohla přivonět a je jí vůbec moc hezky, když jsou tak spolu v klidu. Zahodí všechny starosti i obavy a jen ho k sobě tiskne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 21:06

To si piš že mám. +zazubí se, a políbí ji na krk+ A já miluju tebe. +usměje se na ni, drží si ji u sebe a v prstech si nechává protéct prameny jejích vlasů, jemně se jima probírá a je mu u toho krásně+ Tohle je fajn, viď? +usměje se na ni, vdechuje její vůni a nemyslí chvíli vůbec na ni, jenom na ni a jak je to pěkný tam bejt spolu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 21:41

+suměje se na něj a pohladí ho po tváři a sklouzne mu dlaní do vlasů, když jí to poví+ Je to nádherný, Locke. +usměje se na něj+ Být jenom bez starostí. A jenom s tebou. +pousměje se a přitáhne si ho za zátylek k polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 21:57

+pousměje se na ni a vtiskne jí pusu do vlasů+ Zase to tak bude, slibuju. +pohladí ji+ Vyřešíme to, a jestli se nám to povede zfouknout, ona nás pak zbaví Sokolníka, a budem se moct povalovat klidně celej den. +slíbí jí a dá jí pořádnou pusu+ Budeš moct malovat a já na tebe budu koukat, a pak budem dělat nemravný věci+zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 22:06

Hm... +zabručí trochu+ Nechci o tom teď mmluvit, Locke. Nechci na to ani myslet. Chci, abys mě líbal. +pošeptá a má u toho trochu pocit dejá-vu, ale to moc neřeší a schová se u něj v náručí, úplně přede vším+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 srp 2014 22:25

Já chci myslet na tebe. +pousměje se, a schová ji u sebe, pořádně ji obejme a stulí si ji na hrudi a připadá si u toho děsně chlapácky a ochranitelsky a líbí se mu to, mít ji u sebe a hlídat ji přede vším a přede všema+To já rád. +uculí se, zvedne si ji za bradu k sobě nahoru a políbí ji, hezky jemně, a aby věděla, že ji má rád+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 srp 2014 22:27

Mysli na mě. +zašeptá mu do rtů a ztratí se v jeho polibcích, celá, celičká a v hlavě má prázdno, jenom jeho vůni a uvolněně ho hladí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí