Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 21:58

+trochu truchlivě kouká jak jí ten sejrá, a už si představuje, jak jí bude smrdět z pusy až ji políbí+ No jo. Já vím. +přikývne s povzdechem+ Já ti s tím pomůžu, slibuju. +usměje se na ni, a myslí to vážně, odloží kostru a vezme si chleba, a máčí si ho v omáčce a v oleji+ Já budu mít rozhodně co dělat s tím mým rozloženým gangem. +zamumlá+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 22:04

+jen se na něj zašklebí a vyplázne na něj jazyk, aby na ni tak nekoukal a pokojně jí dál+ Však to neznamená, že se už nikdy neuvidíme, jenom chci mít zpřístupněnou cestu domů, když to otevřu. +usměje se na něj+ Já si poradím, Locke, ty ,musíš vzchopit svůj rozloženej gang. +pousměje se a vezme si kousek klobásy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 22:12

Však já vím že jo. +přikývne, i když se mu z toho trochu stahuje žaludek+ Tak už si ale nenech pomáhat od takovejch... takovejch. Jo? +poprosí ji fakt vážně+ No jo, ale já vám jak na ně. +usměje se, a poněkud zaujatě na ni kouká, jak ojídá tu klobásu, a přivádí ho to na vtipný myšlenky,tak si hodí nohu přes nohu, a věnuje se svý zelenině a uzenýmu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 22:37

Neboj, Locke. +usměje se na něj+ Pomáhat si nechám už jenom od tebe. +mrkne na něj a pak tak na něj koukne+ Co je? +zvedne udiveně obočí, ale klobásu pořád ještě okusuje, sem tam sýr a chleba a kouká na něj jako že neví a taky že neví+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 22:50

Já se nebojím.Většinou- +uculí se trochu+ nic nic +culí se trochu,a soustředí se na ten malej koláč, co se mu povedlo jí ukrást, a jen se pro sebe usmívá+ Venku se to trochu mračí, doufám, že budeme brzo v Camorru. +pousměje se na ni, a přejde k okýnku, vykoukne ven a je z toho trochu nervózní, protože zažil na moři už i fakt strašný věci+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 22:58

No tak nic. +uculí se na něj a mrkne a blahovolně mu nechá ten koláček+ Hm? +zahuhňá a koukne na něj a pak z okna+ No... To teda nevím, vypadá to tak na tři dny nejmíň, ale možná tomu odplujeme. Ale... +myslíš, že to bude moc hrozný? +koukne ven a na něj+ Já se v tom moc nevyznám. +přizná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 23:09

+zamrká na ni zpoza svýho koláče, a vrátí se k oknu+ No... jestli si udržíme kurs, tak bysme se tomu mohli vyhnout. Ale nesmí začít foukat východní vítr, to by nás mohlo odnést rovnou pod ty mraky. +prohrábne si vlasy na zátylku+ Ale nedělal bych si starosti, kapitán vypadá zkušeně. Jestli se nedostaneme do oka maelströmu, budeme v cajku. +usměje se na ni, a pohladí ji po ruce, aby se nebála+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 23:13

+kouká na něj a jenom čučí, jak to všechno ovládá a poněkud je bez dechu+ teda.... když to říkáš. +pousměje se trochu a je z toho úplně unešená a trochu se usměje+ Jediný, co já dokážu zařídit, je trocha dobrýho větru. +pokrčí rameny+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 23:23

No, taky jsem se to naučil tou bolestnou cestou. +pousměje se, když si vzpomene na svý plavební extempore, a jak neslavně to dopadlo+ Všechno se dá zvládnout,, ale z oka bysme se už asi nevyloupli. +mrkne na ni+ uvidíme, jak se to vyvine. +pohladí ji, a posadí se k ní, aby si ji přitáhnul na klín a objal kolem pasu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 23:27

Jo, no. +přikývne a skousne si ret a pohladí ho po rameni+ Seš kvůli tomu zatraceně šlachovitej a mě se to zatraceně líbí. +koukne na něj, tak trochu dravě+ Však my zvládneme všechno. +uculí se trochu a prohrábne mu vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí