Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 20:14

+usměje se na ni taky, protože prostě musí, když je tam s ním+ Ale jo, trochu jo. Hlídal jsem tvý sny. +pousměje se a zastrčí jí vlasy za ucho+A aby tě někdo neukrad, kapitán nezneuctil a tak. +zahýbe obočím+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 20:19

A ty myslíš, že by chudák kapitán byl něčeho takovýho schopnej? Už nám postoupil svoji kajutu. +uchichtne se+ Hlídal jsi moje sny moc dobře. +usměje se a dá mu pusu+ Co budeme mít k snídani? +zeptá se ho a slastně se protáhne, až jí z pod peřiny na druhé straně vykouknou nohy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 20:28

Já bych ho rozhodně nepodceňoval. Vypadal pěkně podezřele. +zatváří se padoušsky+ No to nevím, co nám přineseš. +zazubí se vesele, a pohladí ji chodidlem po tom nártu, co jí vykukuje+ Co se mě týče, já klidně sežeru tebe. +uculuje se, a kousne ji do ramene, jenom tak zlehka+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 20:52

Ááá, už je to tady. Líbánky skončili, už musím nosit jídlo já. +uculí se a trochu se zasměje+ No to by sis na mě asi vylámal zuby. +pousměje se, sedne si a obleče se+ Něco nám seženu, abysme nebyli hlady. A čokoládu. +zasní se slastně a vyrazí do kuchyně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 21:09

Jen běž, ženo. +zazubí se, a trochu ji plácne po zadku když vstává, ale dělá si srandu a dá jí pěknou pusu, aby to věděla+ Já bych okusoval kostičky. +uculuje se, a ještě jí vtiskne pusu na zátylek, než jde pryč, a když odejde, rozvalí se na ty královský posteli, založí si ruce za hlavou a culí se, jelikož si připadá jak král+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 21:13

+vyplázne na něj jazyk, než jde do kuchyně, odtamtud si donese malej talíř zákusků a jen se uculí, protože za ní jdou asi dva plavčíci s hromadou jídla+ Na stůl, chlapci. +ukže jim, kam to mají dát+ Můj milovaný choť to zaplatí. I s tím dýžkem, co jsem vám slíbila. +zazubí se na Lockeho a posadí se se zákusky do židle u stolu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 21:29

+zvedne se na loktech, když se vrátí, a kouká co nese+ to ses teda moc nerozšoupla. +koukne na ni poněkud zklamaně s tím talířečkem, ale pak vejdou chlapci, tak se honem zahalí+ No jistě. +povzdychne si strašně tragicky+ Nežeňte se, pánové. Vycucne vás jak ústřici. +zakoulí očima, a hodí jim malej váček, omotá si pokrývku kolem boků, a jde se kouknout, co maj dobrýho+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 21:36

+jen se na něj zubí a dá si i něco masa, co je na tom stole, co donesli+ Díky, pánové. +uculí se na plavčíky co to donesli+ Už můžete jít. +kývne na ně a pak se usměje na Lockeho+ Už jsme zdolali pěkněj lán moře, za pár dní budeme v Camorru. +informuje ho spokojeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 srp 2014 21:46

Hm, to je dobře. +uculí se na ni s plnou pusou, a za plavčíkama pro jistotu zamkne, aby je nikdo neobtěžoval. na talířek si naloží kupu jídla, a začne pečenou rybou, loví mezi zubama kostičky a kouká na ni jak to uzobává+ Co budeme dělat potom? +koukne na ni tázavě, ale usmívá se, pač budou spolu, což je hlavní,že+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 srp 2014 21:50

No to já nevím, Locke. +usměje se na něj+ Co bys chtěl dělat? Já rozhodně musím opravit tu bránu ke mě domů. +usoudí a vezme si kousek nějakýho dost uleženýho sejra a kouká, ajk se v té rybě pěkně hnípe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí