Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 18:39

To půjde těžko, když se s ní zapleteš ty. +pousměje se+ Cože? +vykulí oči+ Kurva já jsem věděl, že ho mám spálit. +zamračí se+ Nech to spát, Kůstko. +koukne na ni prosebně+ My jsme s mágama přišli do styku minimálně. +pokrčí rameny+ Dostali jsme práci, a pak jsme hodně dělali s normálníma lidma, a s těma, který jsme se snažili nechat zvolit do úřadů. +dolije si pohár+ Kromě Patience za náma chodil jenom občas Coldmarrow, jeden z jejích... co já vím, asi pomocníků. Měl rozhodně míň vytetovaných kruhů.
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 18:46

+otočí se a kouká na něj a jen lehce zvedne jedno obočí+ Já tam nebudu obdivovat ten obraz, Locke. +řekne mu a posadí se tam někam na židli+ Kolik měla pruhů ona? A kolik ten... Coldmarrow? A jak vypadali? Tlustý? Tenký? Jak široko od sebe? +vyhrne si halenu na levým předloktí, protože předpokládá, že je měli tam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 19:02

stejně jsem ho měl spálit. +zamumlá, a pak udělá velice tajný a velice nepěkný rozhodnutí+ Ona měla pět. Na obou zápěstích, takový... tenký tetování. A protože jí říkali Archedámo, tipnul bych si, že to bylo nejvíc. On měl tři. Pak tam byli taky lidi s jedním nebo dvěma, ale s těma jsem nikdy nemluvil. +zavrtí hlavou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 19:03

+koukne na něj a poslouchá ho, hledí mu do očí a tak, fakt divně, se na něj kouká+ Ty mi kecášl, Lamoro. +řekne, jako by tomu trochu nemohla uvěřit+ Já mám takovej pocit, že mi kecáš... +kouká na něj a přivírá podezíravě oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 19:07

Cože? +vykulí oči+ Nekecám! No fakticky! +vrtí hlavou vehementně+ Fakt měla pět. A on tři. A myslím, že víc jich ani mít nemůžou. +pokrčí rameny+ Sokolník měl tenkrát čtyři. +vzpomene si a zamračí se+ A abys věděla, tak mě určitě zabijou, zato že ti to říkám. +zašklebí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 19:11

+vystane a koukne mu do očí a pro jistotu si to přečte v jeho mysli+ Dobře. +přikývne+ Díky. +trochu se uvolní a pak zvedne koutek v úsměvu+ Pokud tebe někdo zabije, Lamoro... Tak to budu já. +řekne mu a trošku se u toho usmívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 19:15

No, ona mi to slíbila. +zahýbe obočím+ že nesmíme o jejich záležitostech mluvit, nebo si nás najdou. +pousměje se, a tak nějak tuší, že mu koukne do hlavy, takže všechny myšlenky na ten obraz schová úplně nejhloubějc do svýho podvědomí+ Takže doufám, že se mi aspoň postaráš o pořádnej stylovej pohřeb. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 19:23

A tys to přesto udělal? +zvedne jedno obočí+ No neboj se, já ji nenechám ti nijak ublížit. +slíbí mu+ Tak já už půjdu, nebudu tě... ehm... zdržovat. +odtuší a vydá se ke dveřím+ Ještě víno. +vrátí se pro tu nedopitou flašku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 srp 2014 19:26

No, já jsem nikdy nebyl zrovna proslulej svým pudem sebezáchovy. +ušklíbne se vesele, jak on už to umí+ no, to bys tu měla určitě zůstat. +pousměje se+ ona se dovede objevit jen tak, lusknutím prstů. Vůbec bych neměl šanci. +přikývne vážně, a flašku drží jako klíště+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 srp 2014 19:33

+koukne na něj a pokusí se mu vytáhnout z rukou flašku, ale nějak to nejde+ Jo? +zeptá se+ No... +protáhne+ To je na druhou stranu pravda. +stiskne rty a děsně se snaží nedat najevo, že je tam s ním rád+ Jenom si přinesu nějaké knihy. Musím si o Karthainu něco přečíst. +donese si ty knihy a sedne si tam na židli+ Taky jsem vzala další lahev, ale víc už jich nemám. +otevře si tu svoji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí