Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Theron » 17 srp 2014 20:08

Na tohle je čas vždycky, krásko. +pousměje se, a polaská to místečko na krku jazykem+ Mám kontakt na pár lidí, ale pokud půjdeš proti mágům, nikdo ti nepomůže. +zavrtí hlavou+ Místní dobře vědí, kdo je chrání, a komu vděčí za bezpečí ve městě. +ušklíbne se, a jeho ruce jsou velice neodbytný a bloudí jí po těle+ Celkově je Karthainu lepší se vyhnout, když naprosto nemusíš. +dodá, a vyšplhá jí rukou po stehně ke klínu+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 20:12

Ale dneska ne.+řekne mu rezolutně+ Možná příště. +zaprede potichu a vymaní se z jeho rukou vstane a venme si víno+ Já nestojím o tvoje varování. Jen o infotmace. +hledí na něj dolů na pohovku+ Postarat se o sebe dokážu sama.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 17 srp 2014 20:26

Nerad bych přišel o donátora dřív než dokončíme obchod. +pousměje se+ Jennaro u východní brány je spolehlivý. +pokrčí rameny+ Ale záleží na tom, co tam budeš požadovat. +opkrčí rameny a tváří se poměrně rozčarovaně+ Nepřišel jsem si s tebou povídat o Karthainu. +zamračí se a vstane taky+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 20:29

Jerrano u východní brány. +prikyvne a zopakuje to, aby si to zapamatovala+ Ne? +koukne na něj trochu udiveně+ Tak proč jsi přišel? Tohle je přece obchod nebo ne? +kouká na něj tazave a trochu zmatene+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 17 srp 2014 20:39

Nebo Aurin v Kozí ulici. Ale ten je vůči cizím lidem dost podezíravej. +poznamená+ Jenom obchod? +pousměje se, a pomalu k ní přejde, aby ji pohladil po boku+ Můžu pro tebe mága objednat sem, abys tam nemusela. +navrhne+ Není to tak složité. +pokrčí rameny+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 20:44

Je to slozizejsi než si myslíš. +usměje se na něj+nepotřebuju magazín aby pro mě čaroval. Potřebuju jednoho konkrétního se na něco zeptat. +řekne mu a sklopi pohled k té jeho ruce+ A co víc než obchod by to bylo? +prohodí+ Obchod a trocha zábavy. Na kterou dneska nemám čas....
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 17 srp 2014 20:57

No, to bude těžké. +přikývne+ Mágové většinou nenechávají svoje adresy jen tak povalovat, a Nemágové do věže v Karthainu vůbec nechodí. +připustí+ Obávám se, že v tomhle ti tak moc nepomůžu, s mágy jsem jednal jen jednou, a nepřál bych tu zkušenost nikomu. +zavrtí hlavou+ Přesně tak. Trocha zábavy. +usměje se, a ještě ji pohladí+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 21:08

To vím. +usměje se na něj, jako že to je jí falt jasný+ Jak jsem řekla, nemusíš mít obavy. +kouká na něj, jak se tam kolem ní pořád plazí+ Do věže? Jaké věže? +koukne na něj tázavě, protože o Karthainu toho moc neví+ Mágové jsou divná sorta lidí. +přikývne souhlasně+ Kam chodí mágové v Karthainu? +koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Theron » 17 srp 2014 21:18

Mágové v Karthainu nechodí mezi normálními lidmi. Karthainani jim říkají Přítomnost, protože je dost dobře nemůžeš nevnímat, ale vidět je se ti poštěstí jen málokdy. A když snad, těžko poznáš, že to jsou oni. Když nekouzlí, dají se poznat jen podle kruhů vytetovaných na zápěstí, a ty si zakrývají. +pousměje se+ čím víc kruhů, tím mocnější mág, prý. +dodá+ Karthain leží na břehu jezera, a v něm je mnoho ostrovů. Na jednom z nich, Isas Scholastica, jsou budovy a věž mágů. +pokrčí rameny+ V té věži asi žijí, ale těžko říct, normální občané se tam nevypravují. Mají s mágy uzavřenou nepsanou dohodu, nepletou se do jejich věcí, a nemusí se starat o ochranu města. Karthain nemá ani hradby, protože má tu jednu neviditelnou. +pousměje se+
Theron

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 23:35

+poslouchá ho, trochu pokyvuje hlavou a kusuje si nehet na palci+ Dobře. +řekne potom+ To mi stačí, zybtek se dozvím cestou. +koukne na něj a trochu se usměje+ Děkuju, co chceš za tyhle informace? +zeptá se ho věcně+ A za ty knihy, co jsi mi donesl?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí