Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 15:18

To ja bych rád, ale ty bys me prastila. +uculi se+ kdyz ja mam strach, že to zmrvim. +koukne na ní fakt zoufale+ která ženská? +koukne na ni zmatene+ kluci? +zavrti hlavou+ ne, on si galdo myslel, že to bylo kvůli tomu... +kousne se do rtů když si na to vzpomene+ kvůli tomu chlapovi.
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 15:31

No to máš asi pravdu, že bych tě praštila. +zvedne koutek v úsměvu+ Nezmrvíš, Lamoro. +zavrtí rozhodně hlavou+ Ač to nerada přiznávám, tak ty víš jak na mě. Nemyslím, že bys to zapomněl. +trochu se na něj usměje+ Jenom nespěchej, ještě je to děsně čerstvý. +dodá pak+ No ta co ti vykládala to o těch spřízněnejch duších, kde ji najdu? +koukne na něj tázavě+ A bylo to kvůli tomu chlapovi? +kouká na něj poněkud nečitelně a sama si není jistá, co chce slyšet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 16:23

Myslíš že vím? +uculi se trochu a tak hezky ho to zahreje+ naposledy jsme ji videli v karthainu. Ale nehledej ji. +zavrti vážně hlavou+ u téhle magu je nejlepší, když si ze nevsimaji. +koukne na ní nalehave, a když se zeptá, tak uhne ocima a jenom něco zamumla a nezní to moc přesvědčivě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 16:28

určitě víš, Lamoro. +zamumlá pro změnu zase ona+ Ale asi budu muset. Nevím, jestli ten portál dokážu otevřít sama, s největší pravděpodobností budu potřebovat pomoct. +koukne na něj a chvíli si ho jen prohlíží+ Locke... já jsem s ním nespala. +řekne mu nakonec+ Chtěla jsem. +připustí+ Ale nakonec jsem nemohla. +koukne mu do očí+ Hádej proč.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 17:35

Pořád odsud chceš pryč? +koukne na ni posmutněle+ Ne? +koukne na ni, a někde vevnitř mu spadne kámen ze srdce, i když je mu jasný, že na to nemá nárok+ Aha. Tak... aha. +přikývne inteligentně, a sklopí oči, aby neviděla, jak moc je rád, protože je mu trochu trapný, že on nemůže říct to samý+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 17:39

Jo, pořád se chci vrátit domů. +přikývne, stáhne si kolena k bradě a usídlí se na křesle bokem. Poočku na něj koukne a pak si položí tvář na kolena+ Půjdeš už? +zeptá se ho neutrálně a trochu s povzdechem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 17:45

Tak jo. +přikývne, a je z toho fakt smutnej, trochu zamrká+ No jasně, jestli chceš, já... už jdu. +sebere se, opraví si šátek na krku, otevře pusu, jako by chtěl ještě něco říct, ale pak se jenom usměje+ Dej na sebe pozor, Kůstko. +koukne na ni smutně, a nechá se odvíst ke dveřím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 17:57

+koukne na něj a usměje se+ Ty na sebe dej taky pozor. +řekne potichu+ A napiš mi, Locke. +řekne mu, když už je ve dveřích+ Některý byly moc hezký. +dodá a položí si zas tvář na kolena, když už je Lamora pryř, tak se zeptá do služky+ No, co já mám teď dělat?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 18:01

+Locke se otočí, a usměje se, hezky široce jak on to umí, protože ani nedoufal, že ty dopisy četla, a když vyjde z domu, krok má o poznání lehčí a usmívá se cestou+
+služka sebou poněkud poplašeně škubne, a navrhne, že by mohla večeřet, protože má navařeno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 18:06

No, tos mi moc nepomohla. +pousměje se a vstane, že teda půjde k večeři+ Ty ani nevíš, jaký máš štěstí, že máš Jeana. +poznamená a trochu zavrtí hlavou, když si sedá ke stolu+ Tak sem s tím. +přikývne a napije se vína+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí