Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 01:46

Ahoj. +řekne rozpačitě, když ji uvidí, mluví trochu chraplavě, ale už docela dobře, a vypadá líp, když není vidět ta jeho podlitina+ Já... sám nevím. +koukne na ni tak napůl zoufale+ Ale tohle... tohle takhle nejde. Podívej se na nás. +zavrtí hlavou, a trochu si odkašle+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 01:52

+kouká tak na něj a trochu pokrčí rameny+ Jaký nás, Locke. Už není nás. +řekne klidně i když se musí hodně uklidňovat+ Mrzí mě, co se ti to stalo. +koukne na něj trochu zmateně+ Proč sis to udělal ty bláne? +zeptá se ho vážně nechápavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 02:03

To není pravda, víš že to není pravda. Miluješ mě a já miluju tebe, měli jsme něco krásnýho a výjimečnýho, a to nezmizí takhle rychle, ani když si to přeješ. +zavrtí hlavou, a oči má moc smutný+ Protože si neumím představit žít bez tebe. +pokrčí rameny, jako by to přece bylo jasný+ Mrzí mě to. +řekne znova+ Budu to říkat každej den, tisíckrát, po zbytek života. Kleknu si, jestli chceš. +koukne na ni nešťastně, a taky to udělá+ Vím že to máš před očima kdykoliv se na mě podíváš. A vím, že žádat o odpuštění je pěkně drzý. +dodá, a nespouští z ní oči+ Vím, že mě za to nenávidíš, i když mě nemůžeš nenávidět víc, než se za to nesnáším já. +zavře na chvilku oči a nic neříká+ Udělal jsem chybu, a upřímně jí lituju. A ty se musíš rozhodnout, jestli mě miluješ víc, než nesnášíš to co jsem udělal. Ne teď a tady, ale... brzy. +koukne na ni prosebně+ A jestli ne... +zbledne trochu a kousne se do rtu+ Tak už tě nebudu obtěžovat. +slíbí jí, a jen tam tak před ní klečí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 02:13

Já nechci, aby sis... kleknul. +koukne na něj+ Vstaň, prosím tě. +vyzve ho posunkem, aby se zvedl+ Já jsem se vážně snažila na to vylašlat. +řekne nešťastně a poškrábe se ve vlasech+ Ale... vážně jste svoje spřízněný duše? +koukne na něj tázavě, zoufale, nešťastně+ Z minulýho života? +zeptá se ho+ Protože s tímhle já bojovat nechci. +zavrtí hlavou+ A ani se strachem, že někdy zase propadneš nostalgickýmu cítění a vys... vys... +jen si odkašle a nedopoví to+ Prosím tě, už si neubližuj, když jsi to udělal, to bylo... +oklepe se, když si na to vzpomene+ To bylo příšerný. +přejede si přes krk, jak by to tam znova cítila+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 02:21

+nějak se pomalu zvedne, a děsně by se jí chtěl dotknout, ale netroufne si+ Cože? +vykulí oči+ To jsou hrozný krávoviny. Ta blbá archedáma si to vycucala z prdele, aby se mi pomstila za sokolníka. Dyť to i sama řekla, že chce abych žil s tou nejistotou, zeptej se Jeana! +máchne rukou+ jsou to pitomosti. I kdybych nakrásně byl ten... to co říkala, jeho žena je mrtvá. I kdyby se jeho duše zachytila tady, její duše odešla do království Aza Guilly, a na tomhle světě už není. +zavrtí hlavou, a je o tom fakt přesvědčenej+ Já teda nevím, jaký to je mezi spřízněnýma dušema, ale takovýhle ne. To bych přece poznal. +pokrčí rameny, a kouká na ni tak nešťastně+ Už se to nestane, nikdy. +zavrtí hlavou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 02:36

+je z toho fakt celá zmatená a nešťastná+ Myslíš, že si to můžeš vybrat? +koukne na něj tak napůl tázavě a napůl chmurně+ Jo, to jsi... +povzdechne si+ To jsi říkal minule taky. A že je to jenom kamarádka. Ona... ona.. ty jsi s ní.. +zamrká a položí si ruku na pusu, několikrát se nadechne než se rozbrečí a opře se o komodu, aby se udržela na nohách a na něj už nekouká+ Teď je pryč... a když se zas vrátí? +zašeptá skrz dlaň a hledí kamsi na vázu na komodě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 12:14

Myslíš, že nemůžu? +pokrčí rameny+ Je to jenom kamarádka, ona... +zavrtí smutně hlavou+ Teda ne že bych měl v týhle oblasti oslňující množství zkušeností, ale... vím že ji nemiluju. +pousměje se tak posmutněle+ Měl jsem takový... +odmlčí se na chvilku+ Ale už je to pryč. +řekne vážně a koukne jí přímo do očí a doufá, že si to tam přečte sama+ Nevrátí se. +pousměje se trochu+ A i kdyby se vrátila, nic se nezmění. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 12:52

+koukne na něj+ Já nevím, Locke, to máš vědět ty. +řekne mu jako že to je snad jasný+ Já tě asi moc neznám. +přejde ke křeslu a sedne si tam, dlaně dá mezi kolena a kouká na něj+ Jak ti můžu věřit, Locke? Vždyť ty umíš nakecat do hlavy díru samotnejm bohům. +kouká na něj a prohlíží si ho. posmutněle, ale něžně+ Ale právě to, změna, je to o co tu jde, Locke. Něco se změnit musí. Ty a já, nebo ona a ty. Ty mi tu můžeš naslibovat co chceš, ale dokud nedojde právě k té změně, tak to nemá valnej smysl... +zymslí se+ Abych to shrnula, já bych radši důkazy než slova. Ale nebuď už, prosím tě, tak razantní. +dodá ještě+ Nesahej si na život.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 srp 2014 14:07

Můžu. +ptikyvne presvedcene a pak se na ni tak nezne usměje+ znas mě líp než kdo jinej, protože víš, co mám v srdci. +koukne na ní tak smutne+ tobě ja lhát nedovedu. +zavrti hlavou s malým usklebkem+ ja jsem myslel, že se nezmění nic mezi náma. Ona nemůže změnit to co k tobe cítím.kustko.... +vydechbe tak ztracene+ vždyť přece není žádný ja a ona. +koukána ni smutne+ j udělám cokoliv, co budeš chtít. +prikyvne rozhodne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 srp 2014 14:15

Udělej to, co chceš ty, Locke. +usměje se na něj trochu+ Nebudu si tu vymýšlet blbosti, co bys kvůli mě musel udělat, to vymyslí až čas. A podle toho, jak se zachováš - jak se oba zachováme - se ukáže co dál. +řekne přesvědčeně+ Jak se jmenovala ta ženská s tím obrazem? +zeptá se ho a pak na něj tak plaše koukne+ A co kluci? Nesnášej mě moc? +zeptá se s obavou+ Galdo po mě tak kouknul, když sme tě odvázali, že by mě nejradši sám uškrtil.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí