Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 18:16

Tak jo tak mě budeš držet. +usměje se+ Tak to bude tak divoký že budem moct spadnout? +zasmeje se+ No já zas tak velkej exhibicionista nejsem. +zasmeje se a tulipánů se k němu. Ještě trochu se klepe+ Já.. No... Totiž... +trošku se zacervena a uculuje se+ Něco jo ale abych pravdu řekla tak nevím jestli ti to mužů říct. Se stydím. +spitne nakonec +
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 18:44

No to si piš. +přikývne vážně+ Probudíme i toho ducha v knihovně. +zazubí se a dá jí pusu+ Ne? Já si pamatuju jednu co to chtěla dělat v Camorru v podchodu. +zasměje se a hladí jí bok, a ještě trochu ji ohlazuje, aby nezmrzla+ Mno... +visí jí poněkud zvědavě na rtech, a čeká, co z ní vypadne+ Ale prosím tě. +uculí se, přitáhne si ji za zátylek blíž a hezky pomalu a jemně ji políbí+ Přede mnou se stydět nemusíš. Já jsem přece taky divnej. +zazubí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 kvě 2013 18:49

No co, +pokrčí rameny+ Občas to na mě prostě přijde. +usměje se a spokojeně přivírá oči do sluníčka+ No jo, ale někdy si říkám, kdy tý mí divnosti začneš mít dost a ta divnost přeroste určitou mez a ty si řekneš, že takový pako ti za to fakt nestojí. +zasměje se, protože ve skutečnosti nevěří, že by to někdy udělal+ No... víš, jak jsi mě jednou... ehm... přivázal k posteli? +koukne na něj poočku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 kvě 2013 19:13

Tak mi dej vědět, až to zase přijde. +zazubí se, hladí ji jemně po zádech, a s poněkud nablblým úsměvem ji pozoruje,jak se vyhřívá na sluníčku+ No, jenže mně za to tohle pako stojí. +uculí se+ Ty a tvoje divnost se budete muset víc snažit. +zasměje se a dá jí pusu+ Hmm... to si pamatuju velmi dobře. +uculí se a v očích mu blýskne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 kvě 2013 18:00

Tak jo. +usměje se na něj+ A co ty bys chtěl dělat v posteli. Nebo kdekoliv jinde? +zeptá se ho s uculem a protože ji je vážně zima tak se zvedne a vyběhne schody nahoru a odvaze svýho koně+ Pojedeme už domů? +koukne prosebne na Lockeho+ Mě už je fakt zima.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 kvě 2013 18:32

Tak jo. Já tě zas někam přivážu. +zazubí se a olízne si dva prsty, jakože slibuje+ Já? Já jsem momentálně úplně spokojenej s tím jak věci jsou. +usměje se a dá jí pusu+ Teda rád to dělám po střechách, to jo. +uculí se+ Až mě něco napadne, rozhodně budeš první, kdo se to dozví. +ujistí ji pobaveně+ Tak jo, jedem. +souhlasí, vyleze s ní nahoru, a maskuje záchvat dušnosti prohlížením horizontu, vyšvihne se na koně, a počká na ni+ Jedem,Kůstko. +zazubí se na ni tím svým způsobem a pobídne koně do klusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 kvě 2013 20:07

Vážně ses spokojenej? +usměje se na něj a prikyvne+ No tak jo ale kdyby něco tak mi dej určitě vědět. +kopne koně do slabin a ten se rozběhne po lesni cestě+ poslední na tvrzi je sralbotka. +zasmeje se a valí na koní směrtvrz že z nich Lamora vidí jenom zadky a vlajici rudy vlasy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 kvě 2013 22:07

To víš že jsem. +usměje se na ni, a než se stihne rozkoukat, vidí akorát oblak prachu, chvilku za ní zálibně kouká, a pak se vzpamatuje, pobídne koně a žene si to za nima, štve koně jak může, až ji začne slušně dotahovat, ovšem pak si kůň řekne, že se mu na to může taky vykašlat, vzepne se na zadní a milýho Lamoru pěkně shodí a odkluše někam bokem do lesa, Locke se dvakrát překulí a zůstane ležet ksichtem dolů v trávě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 kvě 2013 22:16

+jen po ocku sleduje jestli ji náhodou nepredbehne a drží se schvalbe vždycky kousek před ním. Když uslyší nejakej divnej zvuk a ránu tak se otočí vyděsil se a hned koně stočí k němu. Seskočil k něj a zbytek doběhne něj k němu dramatický klesne na kolena+ Locke. +podaří se ji úspěšně vydechnout jak je ufunena rychlosti a desem. No jasné že se o něj bojí+ Slyšíš mě? +opatrně ho otočí aby zjistila co mu je+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 kvě 2013 22:41

+leží tam drškou v zemi a vůbec se nehejbe, dokonce to vypadá, že ani nedejchá, ruce rozhozený, nohy v takovým divným úhlu, ale když ho začne otáčet, najednou po ní skočí+ Baf! +chytne ji, a směje se jak cvok, jak ji pěkně napálil, chytne ji do náruče a překulí se na ni, trochu ji lechtá a děsně se uculuje, a sem tam jí vtiskne pusu kam se zrovna trefí, kůň na ně akorát znechuceně kouká, a pak se odebere o kus dál pást+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí