Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 23:10

Myslíš, že když ho pašovali... tak je tu furt schovanej? +zazubí se s nadějí+ No to já nevim, kam chceme.+pokrčí rameny+ V Myru mají kvalitní hedvábí, silný víno a šikovný děvky. +uculí se, že by mu jako nevadilo se stavit+ Ale můžem klidně na jih. +popojede prstem níž, kde jsou nějaký ostrovy+ jak moc velký teplo chceš? +uculí se na ni tázavě+ já bych bral zas ne moc velký, to se nedá nic dělat, ani souložit. +zavrtí tragicky hlavou+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 23:34

Je zima, nikde nebude moc velký vedro. +odtuší a kouká do mapy+ Já bych jela na jih, tam můžeme prodat ten rum. +koukne na něj a cuká jí koutek úst+ Pokud ho nevypijeme, teda. A neboj se. +se zazubením ho šťouchne do žeber+ Já ti ty děvky vynahradím. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 23:48

no tak zas aspoň trochu teplo by bejt mohlo. +uculuje se+ Tak pojedem na jih. +přikývne+ Propašujem tam rum a nakoupíme něco dalšího. +navrhne+ Krást pro zábavu je stejně lepší než krást na živobytí. +zazubí se+ Teda ty seš obětavá. +uculí se na ni zbožňujícně, vezme si talíř s palačinkama a dá si ještě+ Jakou budem mít historku až tam dojedem? Budem obchodník a sluha? +koukne na ni tázavě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 lis 2013 00:07

+koukne na něj tak trochu zvrchu a napůl vtipně+ Ty chceš bejt sluha, Lamoro? +zeptá se ho a zazubí se na něj+ Budeme manželé, milenci, ne? +koukne na něj tázavě+ Dáme do těch keců taky trochu pravdy, abysme jim zamotali hlavu. +uculí se a vezme si taky palačinku+ A tohle byl svatební dar od mího milujícího otce. +zazubí se na něj+ Strašlivýho piráta.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 lis 2013 00:32

Posledně nám to celkem šlo. +zazubí se+ a poroučet tobě by mi taky zas až tak nevadilo. +mrkne na ni+ No tak jo, v tom budem přesvědčivý, řek bych. +zasměje se+ Teda to musel bejt fakt kádr, když mi dal za ženu svoji sexy dceru a k tomu ještě loď plnou rumu. +uculuje se+ Řek bych, že když nám bude foukat přímej vítr, můžem tam bejt druhej den k večeru. +zamhouří na mapu+ Já bych řek, že jsem toho strašnýho piráta spíš vyzval na souboj o tvoji ruku a strašně jsem zvítězil. +navrhne nenápadně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 lis 2013 00:36

+zašklebí se na něj+ Jenže to, že máš takovýho sexy sluhu by ti stejně nikdo nespolk. +vyplázne na něj jazyk+ Ale abych ukázala, že jsem hodná žena, tak tě budu poslouchat i tak. ++slíbí mu, aby si nemyslel, že ho chce jenom komandovat+ Ty seš tak statečnej. +řekne okouzleně a jme se mu osahávat biceps+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 lis 2013 00:46

No tak by si mysleli, že jsem buzna. +pokrčí rameny a zazubí se+ Aspoň bych tě moh olizovat na veřejnosti. +osahá jí trochu zadek+ Teda. to bude změna. +vykulí oči, a uhne, aby nedostal do žeber+ To si piš že jsem. +zatne biceps, aby bylo co osahávat+ Musíme si taky vymyslet pirátský jména. +vykulí oči+ Nechci se vytahovat, ale Lamora je napříč oceánama poněkud kompromitovanej. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 lis 2013 01:02

+stejně se mu do těch žeber pokusí jednu dát, ale jak se uhne, tak málem slítne+ Ha ha ha. +ušklíbne se na něj a hned se narovná+ Jo, no tak to je jasný. Lamora je nepoužitelnej. +pokývá hlavou+ Takže... +zamyslí se+ Maledictus Graves a jeho žena éééé ... Cecilie? +koukne na něj tázavě+ Ne, to je blbý.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 lis 2013 01:12

+vyleze na palubu zkontrolovat kurs a vezme ji za ruku s sebou, vystoupá ke kormidlu, a otevře kompas+ A jak bys mi říkala? +zazubí se+ Malíčku? +zahýbe obočím, a rozhodně tím nechce nic říct, pač nic netuší :D+ A já tobě něžně CC. +uculuje se+ Nebo Rosamunda. +položí si ruku na srdce teatrálně, postaví se za ni, protáhne jí ruce pod pažema a chytne kormidlo před ní+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 lis 2013 01:35

Náhodou, +koukne na něj+ Maledictus je starý latinský jméno. Asi teda. +podotkne pak potišejc+ No tak si nějaký vyber sám. +zasměje se a chytne s ním to kormidlo tak, že chytne jeho ruce+ No to je děsný, to teda ne. +zavrtí rezolutně hlavou+ Já budu... hm... já budu... +pořád jí to vrtá hlavou+ Léthé. Tak. +zazubí se nadšeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí