Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 09 říj 2013 18:47

A nespálíš si ten svůj pihovatej nos? +uculí se a na špičku jí dá pusu+ Já vím, že jo. +pousměje se poněkud zaláskovaně a v klíně jí zatím jednou rukou kouzlí těma svýma dlouhýma nenechavýma zlodějskýma prstama, co všude vlezou+ Já myslel... zrovna teď. +zazubí se a trochu ohne prsty v jejím lůně, aby našel to správný citlivý místečko+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 říj 2013 20:18

Nespalim. +zasmeje se veselé i když to zasmani nakonec přejde v dlouhé zastenanim a na chvilku se mu celem opře o rameno+ Co bych chtěla teď? +zašeptá a uculi se na něj a v ocich ji hoří plaminky touhy+ Teď bych moc chtěla aby jsi mi to udělal zezadu. Tiskl se u toho ke mě a septal mi do ucha nemravnosti. +sdělí mu ve tvářích trochu červená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 10 říj 2013 20:52

+pomalu se prolíbává níž k ňadrům, kterým věnuje obzvláštní péči. a když mu to řekne, tiše jí zavrčí do kůže, zvedne ji za pas k sobě aby ji pořádně políbil a lehce kousnul do spodního rtu, a pak si ji otočí v náručí a přitiskne se jí hrudí k zádům+ Bohové. +vydechne potichu, a nemůže si pomoct, aby lehce nepřirazil pánví proti jejímu zadečku+ Cejtíš to, co se mnou děláš? +přitiskne se k ní ještě blíž a lehce se o ni tře+ Jsem z tebe tak tvrdej, že se snad udělám rovnou. +zasténá potichu, hladí ji prsty v klíně a líbá ji na krk, a pak ji zatlačí dlaní mezi lopatky, aby se předklonila, skloní se k ní a lehce ji pohladí špičkou žaludu mezi závojíčky+ A teď tě ošukám, že na to nezapomeneš. +zašeptá jí do ucha, a prudce do ní vstoupí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 říj 2013 14:01

+oplácí mu všechny polibky a doteky stejnou mincí a sem tam stiskne v dlani jeho mužství nebo koule. Když se ocitne zády k němu, tak zavrtí zadkem, aby se ještě víc otřela o jeho mužství a trochu ho poškádlila, střašeně se jí to líbí+ lamoro... +zašeptá+ Já nikdy nezapomenu jak mi to uděláš. Kdykoliv. +uculí se, ale vzápětí se neubrání hlasitému heknutí, když do ní prudce vstoupí. Skloní hlavu do trávy, aby na něj patřičně vystrčila zadek a slastí přivírá oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 říj 2013 15:47

+narovná se za ní, zabořený v jejím těle jak nejhloubějc dokáže,a na chvilku se zastaví,vychutnává si tu horkost a těsnost, vyjede jí dlaní po páteři, konečky prstů pohladí výstupky obratlů a prstylehce zezadu obemkne její krk, polaská kůži palcem, a pak sjede rukama na boky, sevře je, aby mu nepopojížděla, a začne se v ní pohybovat, nejdřív pomalu, skoro úplně se z ní vytáhne a plynule zajede zpátky, rytmicky a hluboko, ale její vůně, tělo a vzrušení ho brzo vydráždí tak, že na nějakej rytmu zapomene, a jen si ji rychle a prudce bere, hlavu skloněnou a oči přivřené vzrušením+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 říj 2013 17:52

+nejdřív jí sice hlavou probleskne myšlenka, že chtěla jen klidný a něžný sex, ale tu jí Locke z hlavy zachvilku doslova vyšuká a ona už se nezmůže na nic jinýho než jen na sténání a přirážení jemu nazpátek. V několika okamžicích ji ovládně na tolik, že proti němu prudce přirazí a tělem se jí rozleje orgasmus. Chvíli ji má ve své moc a pak ochable spadne do trávy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 říj 2013 21:17

+hlasitě sténá a už je na hraně vzrušení, a její orgasmus parádně odstartuje jeho vlastní, ještě pár přírazů, během kterým zachytí poslední zbytky slasti, a padne vedle ní do trávy, udýchaný a rozechvělý a úplně uspokojený, široce se na ni zazubí a prohrábne prstama trávu, a pak se k ní natáhne, stáhne si ji k sobě a pořádně ji políbí+ Já tě fakt miluju. +uculí se na ni a pohladí ji po tváři+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 12 říj 2013 21:35

+usměje se a prituli se k němu. Chvilku si jen tak hovi ale je vidět že ji něco vrtá hlavou a sem tam po něm pokukuje až to nakonec nevydrží a koukne na něj přímo+ Ty.. Locke tak mě napadlo co my vlastně máme spolecnyho? Uvažovala jsem nad tím ale nějak na to nemuzu přijít.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 12 říj 2013 21:48

+prohrábne jí vlasy a drží si ji u sebe, zatímco se mu dech zklidňuje a srdce zpomaluje, tváří se jak kocour co slíznul smetanu a zrovna uvažuje o tom, jak parádní má život+ Co? +koukne na ni zmateně a vyděšeně, že ho nutí přemejšlet o vážnejch věcech tak brzo po orgasmu, když má mozek ještě slušně měkkej a rozteklej+ To je jedna z těch holčičích trikovejch otázkách, před kterejma mě varovali Sanzové? +uculí se+ No... ty mě miluješ, a já sebe taky, to je jasný. +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 říj 2013 13:02

+musí se uculit, když na ni vyrukuje s tou trikovou otázkou+ Ne, není, Lamoro. +vyplázne na něj jazyk+ No dobře, nech to bejt... jenom... no... nic... +zakončí to nakonec zmateně a mávne nad tím rukou i když v hlavě jí to pořád straší dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí