Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 14 kvě 2013 03:10

+spokojeně oddechuje se zavřenýma očima a když se vystřídají, překvapeně zalapá po dechu, zmůže se jen na překvapené Oh! a už mu oplácí polibky a doteky, nemá sílu ani na protest, když se před ní objeví Calo a začne ji líbat, hladí jeho mužnou hruď, ale její ruce jsou neodvratně přitahovány k jeho klínu, kde zase začne laskat jeho mužství, hlasitě mu sténá do rtů, jak jí Galdo působí neskonalou rozkoš+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 12:50

No to je od tebe moc hezký. +uculí se, přitáhne siji k sobě a oplatí ji polibek, a zohne ji přitom div oba nesletěj do trávy+ Páni. +kouká na to vyjeveně, čekal nějaký kamenný ruiny, ne že by mu to teda vadilo, by si ji bejval vzal úplně kdekoliv, ale tohle se mu fakt líbí+ To je vážně krásný, Kůstko. +chytne ji za ruku a věnuje jí širokej úsměv+ Mně to přijde už skoro nazdobený. +zazubí se, a prohlíží si to tam, dovede ji až dopředu před lavice a mrkne na ni+ Takže tady, jo? +hodí očkem po tom oltáři tam+ To by možná i šlo. +přisvdčímilostivě, ale oči mu pěkně svítěj, přitáhne si ji k sobě za boky a dá jí pusu+

+Galdo si ji pěkně drží za boky a bere si ji dlouhými hlubokými přírazy, občas se skloní a jazykme přejede po kůži na zádech nebo ji zlehka plácne po zadku, Calo jí zatím zepředu ohlazuje a olíbává ňadra, a když vidí, že její vzrušení pomalu stoupá a stoupá, sklouzne rukou do klína a dvojnásobí její rozkoš vlastním laskáním, načež s překvapením ucítí její ruku zase ve svém klíně, na což se jen pobaveně uculí a cítí, jak jeho mužství znova reaguje na její doteky a probouzí se k životu, oba dva sténaj z plných plic+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 15:34

Oh! +vyjekne překvapeně a jen tak tak se ho stačí chytnout když ji ohne, oplatí mu polibek ale neodolá, aby se u toho neuculovala+ Že jo, je to tu krásný. +přikývne a spolu s ním dojde dopředu+ Navíc sem nebude pršet, kdyby náhodou. +koukne na střechu+ No řeknu někomu, aby to ještě radši zkontroloval. +přitulí se k němu zády+ Ts! Prý možná šlo. +rozesměje se pobaveně+ Já si tě taky možná vezmu. +zavrtí se smíchem hlavou a pohladí ho po pažích+

+hlasitě s nimi sténá do trojhlasu, oči zavřené, ovšem, když ji Calo začne ještě laskat v klíně, prudce je otevře a je v nich vidět divoká touha a nesmírné vzrušení. Prudce si ho přitáhne k vášnivému a hlubokému polibku, ruka v jeho klíně pracuje pomalu, ale velmi přesně a cílevědomě, aby byl zachvíli zase v plné síle. Na chvíli se od Cala odpoutá, aby se prohla v zádech a přitáhla si k polibku zase jeho bratra. Přejede mu nehtem palce poněkud majetnicky po tváři, než se opět nakloní ke Calovi, aby pokračovala v jeho vzrušování. Sama cítí, jak se v ní pomalu probouzí druhý orgasmus+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 16:29

Fakt se mi to líbí. +usměje se na ni+ Ale je to dost daleko od domu, nezabiješ se cestou v těch šatech? +uculí se+ Pršet nebude. Bude krásně, protože jsem to řek. +koukne na ni rozhodně+ Nezmoknem určitě, ale mohlo by na nás kápnout něco horšího. +zazubí se, když tak zírá nahoru do dřevěných trámů, kde hnízdí několik holubích rodinek+ S hovnem na klopě bych se ženil poměrně nerad. +mrkne na ni pobaveně+ Ne že bych i tak nebyl oslnivej. +uculí se a zezadu si ji k sobě přitiskne a jemně ji hladí v pase+ Tak jo. Já tě ukecám. +zazubí se a přejede jí nosem po krku+ Těšíš se? Já děsně. +usměje se jí do kůže+

+Galdo už má taky co dělat, aby se udržel, jeho přírazy jsou nepravidelnější, tvrdší a rychlejší, a když se k němu zakloní, vášnivě ji políbí a sklouzne jí dlaní po křivkách přes ňadro, načež se vrátí k e svýmu snažení, pomalu už neví čí je, a jen neartikulovaně sténá, Calovi je to jasný, tak se snaží co může, aby Phillipu přivedli k orgasmu dřív, než se Galdo udělá a nezkazili si pověst :D , prsty, rty i jazykem jí krouží všude po kůži, chvilku ji laská v klíně, chvilku hladí ňadra, chvilku olíbává krk, a už je zase plně vzrušenej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 17:09

Tak to už mám taky vymyšlený! +zvedne prst+ Zas tolik nás nebude, takže od domu sem a zpátky nás povezou kočáry s koňma. Geniální nápad, co? +pyšně se uculuje+ A ty holuby na chvíli odstěhujem. +koukne do trámů nad nima+ Taky bych nerada, aby na mě něco spadlo. +zasměje se, pootočí a dá mu pusu+ Mě už ukecávat nemusíš. +zašeptá+ Já se taky těším. Strašně moc. +vyklouzne mu z náručí ale jeho ruku nepustí a vydá se zas z kaple ven+ Budeš chtít schválit jídlo, co tam bude? Jako na svatbě co bude.

+pomalu má co dělat, aby se udržela na rukách, jak se jí v klíně hromadí vzrušení vydatně podporované Calovými prsty. Ješně nekolik jeho tvrdých přírazů a Phillipa cítí, jak se jí zmocňuje další orgasmus, vykřikne a její tělo sevře slastná křeč, poněkud se nemůže ovládat, tak se křečovitě chytne Calových ramen a tlumeně mu sténá do kůže, dokud úžasné vzrušení neodezní a ona nepadne na lenošku, prudce oddechuje a sbírá síly a je víceméně ráda, že leží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 17:56

Páni. +pokývá uznale+ To je dobrý, to se mi líbí. +uculí se souhlasně+ A můžu jet v kočáře s tebou? +zajímá se hnedka+ V kočáře jsem to ještě nedělal. +prohodí jen tak zdánlivě bez souvislosti a mrkne na ni+ Jo, to by chtělo. Ale vzal bych si tě i pokaděnou. +koukne na ni vážně a dá jí pusu, vede si ji zase z kaple a spokojeně se u toho culí+ No jistě! Já chci schvalovat všechno. A pomoct ti s tím. +koukne na ni s úsměvem+ Ale jídelníček je rozhodně hlavní. +přikývne vážně+ Budou nadívaný holoubátka? +zajímá se+

+Calo ji ochotně přidržuje a podpírá, a nechá se stisknout, když se jí zmocní orgasmus, Galdo v tu chvíli úlevně zasténá a rychle se z ní vytáhne a vychutná si svoje vyvrcholení někam bokem, na chvilku padne na lenošku a dává se po tom boží orgasmu dohromady, ale péči o Phillipu zatím přebere Calo, kterej už je díky jejímu snažení zase plně vzrušenej, zvedne si ji za pas k sobě, posadí si ji na klín a plynule do ní vklouzne a začne si ji na sobě houpat, a když se Galdo vzpamatuje, zaklekne za ni a opře si ji o sebe, aby se nemusela tolik snažit sama, zezadu jí hladí ňadra a hraje si s bradavkami, a Calo si ji přidržuje a boky a pomáhá jí přirážet+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 18:39

No jasně, že pojedeš v kočáře se mnou, kdo jinej by v něm měl jet? +usměje se na něj+ Ne? Zajímavý... +řekne taky jako by nic a poočku na něj koukne a jdou spolu ke Tvrzi a zasměje se+ Já nechci bejt pokaděná ve svůj svatební den. +nakrčí nos+ Nadívaný holoubátka? +zamyslí se nad tím+ Tak ty nejsou můj favorit, ale jestli chceš, tak je přidám na seznam. +usměje se na něj+

+překvapeně, velmi příjemně překvapeně, ale už trošku rozlámaně (no, nemá cvik, že jo), se vyhoupne Calovi na klín a posadí se na něj s tichým zasténáním. Hledí na Calovu tvář s výrazem naprosté extáze a spokojenosti ho pohladí po tváři a pak se k němu nakloní pro polibek. Tiše mu vydechne do rtů, když se k ní přitiskne Galdo zezadu a pope se v Calovým klíně, drží se ho za ramena, jen si vklidu užívá tu krásu a pomalu vzrůstající vzrušení+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 19:10

No já nevím, posledně jsem tě nesměl celej den vidět. +pokrčí rameny+ Kdybych se pokusil nastoupit k tobě do kočáru, tvoje sestra by mě stáhla z kůže. +zazubí se, a významně se na ni culí+ Třeba je to štěstí, v nějaký kultuře určitě. +uculí se+ Jo? Udělala bys to pro mě? Já je mám rád, Jean umí úplně orgasticky geniální. +přivře oči+ A co teda na seznamu je,? +zajímá se+ Čokoládovej dort, předpokládám. +mrkne na ni+

+oba dva ji hladí všude po těle, a báječně se přitom doplňujou, jako by fakticky sdíleli myšlenky, chvilku jí prsa hladí jeden, chvilku druhej, občas jí kůži na krku okusujou Calovy zuby, a občas jí tam dělá cucflek Galdo, jeden jí přejždí nehty po stehnech a druhej se usadí palcem na klitorisu, tisknou ji mezi sebou, dokud není úplně zmatená, která ruka nebo noha je čí, oba u toho tiše sténaj+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 kvě 2013 20:44

No jo, nesměl. Ale zvyky už máme odbytý při poslední svatbě a tak se na ně můžem při téhle vykašlat, ne? +uculí se na něj+ Na ségru se vykašli, mě je celkem jedno, co si bude myslet, ať se třeba na hlavu postaví, ty pojedeš se mnou. +rozhodně přikývne a usměje se+ Dobře, ale myslíš, že se s tím Jeanovi bude chtít dělat? No zkusíme se ho zeptat.... +udělá si mentální poznámku+ No samozřejmě, že dort a pak taky zmrzlina a ... ehm... to je zatím všechno. +zazubí se na něj+ Budeme mít zmrzlinovej bar jo?

+v jistým okamžiku jí už začne být jedno, co je čí noha a co ruka, jen si to užívá a nemyslí na nic, než na tu nádhernou slast v jejím těle, chvíli líbá jednoho, pak druhého, hladí jejich těla a svaly, líbá jejich kůži a na chvíli ani nevypadá tak kysele a šťovíkovatě jako obvykle. S výrazem nejvyší spokojenosti promne v dlaních Calův zadek a pak Galdův, tiše sténá a nikam nespěchá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 kvě 2013 21:39

Kůstko, mně je to upřímně jedno, vždyť to víš. +uculí se na ni+ Já na tyhle věci pro štěstí a neštěstí nevěřím, všechno má v rukách Třináctej, a toho se můžeš tak maximálně pokusit nenasrat, takže co se mě týče, vůbec se neomezuj. Co budeš chtít dodržíme, co nebudeš chtít, necháme bejt. +usměje se na ni+ Tak jo, pojedu s tebou. +souhlasí s tím nadšeně+ Já bych řek, že bude stačit, když Malteziovi dá recept. +pokrčí rameny+ Tak jo, zmrzlina je fajn. +uculí se+ Ale nechtěla bys tam taky nějaký opravdický jídlo? +zazubí se na ni+

+tak všemožně propletení se tam vlní na lenošce, zdálky musej vypadat jako fakticky divnej mutant ve smrtelný křeči, vychutnávají si ji všema smyslama, dokud nevědí o každým vzrušivým místečku, který v ní vzbuzuje slast, a pak se na ně zaměřujou, hrajou si s ní a zkouší, jak je kde citlivá, a jak se jejich společný vzrušení zvyšuje, tempo laskání a přirážení stoupá, vzdechy nabývaj na hlasitosti, a kluci si říkaj, že je holka takhle vlastně docela pěkná, když se neksichtí, a pomalu ji vedou k dalšímu orgasmu+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí