No jo, to je moje superschopnost. +uculí se+ Jasně že jsem tě ukecal, proč by sis mě jinak brala? +významně se na ni culí+ Jsem vychrtlej jak stojan na kola, ani do schodů tě nevynesu, bydlím v chrámovým podzemí a pořád mám za zadkem čtyři kluky. +zazubí se+ ty seš můj majstrštyk totiž. +svěří se jí skromně+ Ukecat holku, aby si mě vzala, se mi ještě nepovedlo. +mrkne na ni+ Něco je požírá? +lekne se trochu a honem se rozhlídne+ A co jako? A kde to žije? +kouká podezíravě kolem+
+Calo si jede to svý, krev mu buší v hlavě a on rytmicky a hluboce přiráží, tiše u toho sténá, a rty se věnuje jejímu dekoltu, Galdo se chvíli nechá laskat, a když cítí, že toho má skoro dost, tak se jí jemně vymaní, protože kdyby se udělal takhle, přišli by o svůj patentovanej systém, že ve chvíli, kdy skončí jeden, nastoupí druhej, a jak skončí ten, první už zase může, a takhle zvládnou několik kol, a to je vlastně tajemství jejich úspěchu
; takže klesne na kolena k lenošce, a jak už jsou zvyklý, vklouzne do mezer, co mu Calo nechal, přisaje se k bradavkám a poškádlí je zuby, prsty jí klouže po kůži a hledá všechny citlivý místečka, a pak sjede dolů do jejího klína a prsty najde klitoris, který laská, zatímco Calo zrychlí svoje už tak dost bezhlavý přírazy+