Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 22:22

Já za to nemůžu že tam jdeš. +koukne na něj lehce rozpačitě+ Když tam musíš, tak tam musíš, to ještě neznamená, že já musím sedět dona, ne? +začne si natahovat kalhoty+ Ty jsi snad něco proved, že bych tě měla trestat? +koukne na něj udiveně, protože si to nedokáže představit+ Já jsem myslela, že můžeme chodit kam chceme. +koukne na něj a pro změnu si založí ruce na hrudi zas ona+ Že hlavní je to, co je mezi náma.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 22:33

Ale nemusíš sedět doma, běž kam chceš. +zamračí se, ale pak si povzdechne a opře se zády o zeď+ Prostě se mi nelíbí, že chceš jít tam. Trestat za to, že jdu pryč, místo abych byl tady, ne? Za co jinýho? +podiví se pro změnu on+ Myslel jsem, že když jsme spolu, tak s jinejma lidma nesouložíme. +koukne na ni obviňujícně+ Právě proto, co je mezi náma.
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 22:38

U Perelandovejch koulí, já tě netrestám, Lamoro! +řekne podrážděně a rozpřáhne bezradně ruce+ Ani s nikým nesouložím, já vím, že tam musíš tak co?! +kecne si načučeně na postel+ Tak fajn! Fajn! F-A-J-N! +plive písmenka+ Tak já zůstanu tady, abysme se nebavili ani jeden, spokojenej?!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 22:58

A co jdeš teda dělat do bordelu, co? Sedět na baru asi sotva. +zaksichtí si+ Víš co, běž kam chceš, dělej si co chceš a s kým chceš, mně je to jedno. +máchne rukou+ Musím jít. +otočí se, práskne za sebou dveřma, prožene se kolem Sabety, co akorát odchází, a zmizí někde v uličkách Camorru+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 23:01

Jo! +vyskočí z postele a polonahá se vykloní ze dveří+ Protože s tebou už dělat asi nejde! +zavřískne do chodby, zamračí se na Sabetu a práskne dveřma od ložnice, kde si načučeně lehne do postele, až tam si svlíkne kalhoty a mrmlá si do polštáře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 23:32

+nasraně se žene ulicema a je mu jedno, že vráží do lidí a šlape do kaluží, obočí vztekle svraštěný, a potichu si pro sebe mumlá něco o pitomejch ženskejch a jestli mu to stojí za to, dojde na půl cesty do přístavu, načež se vprostřed ulice otočí na patě, rozhlídne se, vyhmátne v davu asi osmiletýho malýho zloděje, kterýho by si normální člověk ani nevšimnul, strčí mu pár mincí a pošle ho za Cappou se vzkazem, že Lamoru schvátila žaludeční kolika, a nemůže se ani pohnout, natož přijít na slezinu, a produpe ulicema zpátky k Chrámu, vleze zadním vchodem dovnitř, rozrazí dveře do jejich pokoje, nic neříká a nevysvětluje, popadne ji pod zadkem, přehodí si ji přes rameno, ignoruje všechny její případný protesty a donese ji do kuchyně, kde ji posadí na nejbytelnější kus nábytku, což je jídelní stůl, a přitáhne ji za stehna na kraj, aby se mezi ně vešel+ Štveš mě, ženská. +zavrčí, zaplete jí prsty do vlasů a přitáhne si ji za zátylek, aby ji políbil, vášnivě a divoce, a druhou rukou stiskne ňadro, trochu dlaní zakrouží po bradavce a pak vklouzne prsty rovnou do kalhotek a bez servítek začne mnout klitoris+ Strašlivě mě štveš. +vydechne jí do rtů+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 23:41

+pomalu už je zamotaná v peřině jak had a usíná, když tam najednou vtrhne Lamora, nadechne se, aby ho sepsula, že ji hlídá jak pes, když ji chytne a nese do ložnice. To už ani ty kalhotky nemá, ty si svlíkla i s kalhotama, takže ji nese chrámem nahatou+ Co to blbneš, Lamoro?! +prská pohoršeně a mele sebou, ale jenom trochu+ Hráblo ti, nebo co? +hekne, když ji posadí na stůl a zamračí se na něj+ Ty mě taky štveš! +zavrčí, ale polibek mu oplatí s neskutečnou chutí, stáhne mu z ramen kabátec a vytáhne košili z kalhoty, aby se dostala prsty a dlaněmi na jeho holou kůži. Když jí vklouzne rukou mezi nohy má chuť mu říct něco nepříjemnýho, ale když otevře pusu, tak jenom zasténá. Tak mu sjede rukou do klína a stiskne jeho mužství+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 23:59

+zasténá jí do rtů, když ucítí její ruku v rozkroku+ Štveš mě. +zopakuje mezi polibky+ Furt si stěžuješ, a provokuješ. +zavrčí, trochu ji zatáhne za vlasy, aby naklonila hlavu víc na stranu, a vrhne se na kůži na krku+ A já se nemůžu soustředit, protože musim furt myslet na tebe. +vydechne jí do kůže, kterou olíbává, a docela silně ji kousne tam na tom místečku, kde je hodně citlivá; jeho prsty v jejím klíně zatím zrychlujou, a občas sklouzne níž a vjede dvěma prsty dovnitř, a laská ji tak, rychle, ani moc ne v nějakým tempu, jak už se sám sotva ovládá, oči mu svítí jak je napůl vzteklej a napůl děsně vzrušenej+ Ženská praštěná. +zavrčí jí do kůže+ Štveš mě jak nikdo. +oznámí jí načuřeně a vrátí se k jejím rtům, aby ji pořádně divoce a hladově zlíbal+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2013 00:07

Já si nestěžuju! +brání se chabě a je jí jasný, že je úplně v jeho moci. Pánví sem tam přirazí proti jeho ruce a chce ho tak moc, až to bolí. Už je celá mokrá a udýchaná+ Udělej mi to. +zaprosí a stáhne mu kalhoty ke kolenům a obejme ho kolem pasu nohama a snaží se ho přimět, aby do ní vniknul+ To protože tě miluju, Lamoro. +zavrčí a zamračeně se mu koukne do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 25 zář 2013 00:24

+zpomalí svoje laskání, a pak z ní vytáhne prsty úplně, pohladí ji nahoru po stehně a nechává za sebou vlhký cestičky, a pak ji sevře prsty stehna, aby ji donutil chvilku sedět v klidu, a mohl se trochu posbírat, a nevybuchnout hned jak do ní vnikne; nosem přejede po kůži na jejím rameni a tom místečku mezi krkem a ramenem, kde pulzuje krev, a je z toho úplně hotovej, z její vůně, a toho frustrujícího neurčitýho vzteku v sobě, co má na sebe, a na Wenai, a z nepominutelný části taky na Sabetu, tiskne jí stehna, že jí tam zůstanou otisky, a trochu zoufale jí oddechuje do kůže+ Jo. Já tě taky miluju. A dává mi to zabrat. +zamrmlá jí do ramene, a pak si ji přitáhne blíž, naposled sklouzne prsty jejím klínem a konečně do ní pronikne, plynule a až na doraz+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí