Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 00:40

+pousměje se+ Až budeš chtít pomoct, tak mi prostě řekni, jo? Nebudu tě kvůli tomu uhánět. +obejme ho a položí mu hlavu na rameno+ No tak to jo, to máš pravdu. +přisvědčí+ To byl beznadějnej případ. +uculí se, ale ve skutečnosti si tak jistá není, protože poprvý za strašně dlouhou dobu si vůbec není jistá, co si vlastně Locke myslí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 00:54

Tak jo. +souhlasí a dá jí pusu na temeno hlavy, obejme ji kolem ramen a uculí se+ No a to je jako pro chlapa celkem citlivá situace, chápeš. +zazubí se, a rozhodne se jí víc neříkat, aby ji neznepokojoval, když si sám není jistej, co si vlastně myslí; když jednu dobu si myslel, že co si přeje nejvíc na světě je, aby se Sabeta k němu vrátila a zůstala s nima v chrámu napořád, a pak si zas myslel, že si nejvíc na světě přeje, aby mohl bejt s Wenai a klukama v chrámu, vzít si ji a blbnout po Camorru, a teď to vypadá, že se mu splnilo obojí najednou, a on neví, jak si to má přebrat, a je z toho pěkně zmatenej, tak akorát v duchu zanadává, že Třináctej má pěkně zkurvenej smysl pro humor, a hladí ji po pažích+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 01:01

+pousměje se a koukne na něj+ Je mi už pěkná kosa, půjdeme dovnitř, jo? +trochu se oklepe zimou a vstane z křesla a vytáhne ho k sobě+ Počkej ještě... +zarazí sebe i jeho najednou a přitáhne si ho k sobě+ Polib mě, prosím tě. +pousměje se na něj prosebně a položí mu ruce kolem pasu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 01:11

začíná bejt chladno, přijeli jsme akorát na začátek podzimních dešťů. +přikývne a přejede jí párkrát po paži, aby se trochu zahřála, a taky se vyhrabe na nohy. když slyší její prosbu, tak se jenom pro sebe usměje, přitáhne si ji za pas blíž a nejdřív jí jen vtiskne drobnej polibek na koutek úst, ten co má o trochu výš, když se usměje, a teprv pak ji políbí na rty, chvilku je jemně olíbává, než vkouzne jazykem mezi ně, přejede špičkou po spodním rtu a políbí ji pořádně, hluboce, ale jemně, když se ozve bouchnutí okna, kterým se na střechu leze, což ho poněkud vyruší+
Locke? Lo-eh. +zarazí se Sabeta, když ty dva uvidí, pak si odkašle a nasadí úsměv+ Jean mě poslal. Oběd je hotovej, máte se jít najíst. +vyloží jim vzkaz, a zas se odporoučí+
Tak co, jdem? +usměje se na Wenai Locke, lapne ji za ruku, a taky zamíří do kuchyně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 01:22

To nevadí, mám ráda podzimní deště, když můžu píct dýňový koláče a pít horkou čokoládu. +uculí se na něj a když se k ní skloní, tak přimhoouří oči a užívá si jeho polibky, sama mu je oplácí, hluboce a vroucně a už mu začne v náručí pomalu slastí roztíkat, když se ozve to nepříjemné bouchnutí okna. Zamračíse na Sabetu, ale to by se mračila na kohokoliv, kdo by je vyrušil+ Jo jdeme. +přikývne s úsměvem, ale v duchu si přeje, aby tam zůstali a líbali se do konce světa.
Když dojdou do kuchyně, tak Sabeta si hned sedne na svoje původní místo, kde sedávala, když byl ještě Okov naživu a Wenai, protože je jako obvykle zpožděná, si sedne na místo, který jí zbude. Jean pronese krátkou modlitbu a všichni se pustí do jídla+
Odpoledne potřebuju volno. +pronese Brouk jakoby nic a ulomí si kus chleba+ Jdu se dvořit. +zazubí se na ně+ Abych vám pravdu řekl, a to se nechci vůbec vychloubat, tak už ji mám prakticky v kapse. A vím, že dneska bude na procházce v parku, takže se tam strašlivě nenápadně objevím. Domluvili jsme si to už včera. +zazubí se na ně, jak je geniální a aby ho uznali+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 01:42

A taky je děsně chladno od země, a musí se bejt zalezlý pod dekou. +zazubí se významně, a když se usadí u stolu, nandá si spoustu jídla na talíř+ No téda. +pokýve uznale na Brouka+ A máš kytku? +uculí se+ Jakže se ta tvoje kočka vlastně jmenuje? +zajímá se+ Tak hlavně ať tě nikdo nechytí, ty donjuane. +zazubí se na něj a plácne ho po zádech+ Tak já to vezmu odpoledne za tebe. +nabídne se děsně velkoryse+ Kdo má odpoledne službu? +zvedne oči k ostatním+
No, to budu já. +zvedne Sabeta ruku, a Calo s Galdem si dají strašně záležet, aby se na sebe nepodívali+
No... jestli si chceš třeba projít Camorr nebo tak, tak tě někdo určitě zastoupí. +pokrčí Locke rameny+
To je dobrý, mně to nevadí. aspoň doženem všechno vyprávění. +uculí se na něj tím svým způsobem+
Na schodech se nekecá, ale žebrá, zapomnělas? +zazubí se na ni Locke+
Buchtu? +nabídne jim Jean rozpačitě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 01:53

Nemám kytku, Locke. +koukne na něj, jako by byl Locke na hlavu padlej+ Máme se tam sejít úplně náhodou, aby lidi kolem ní nepojali podezření, ty sebou jen tak taháš kytky po parcích? +zvedne strašlivě dospěle jedno obočí+ Jmenuje se Eufrozína Nicovante. Když to teda potřebuješ vědět. Díky. +vezme si od Jeana buchtu, i když teda nebyla pro něj a s chutí si kousne+ Mám to všechno na háku, brácho. +mrkne na Lockeho+

+všimne si, jak se Sabeta hnedka akčne hlásí do služby+ Já bych asi taky měla mít službu, už jsem tam dlouho nebyla. +poznamená+ Ale vezmu si ji zítra ráno, dvě holky by na schodech asi bejt neměli, abysme všechny mocný zbraně nevyplítvali najednou. +zazubí se na ně a říká si, jak je strašně rozumná a dospělá, ale vevnitř ji to strašně žere, že tam bude Lamora sám s ní a strašně nenápadně hledá sama pro sebe důvod, aby je mohla aspoň trošku špehovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 02:02

Jo ono je to tajný randě, tak to potom jo. +přikývne vážně+ Takže upustí psaníčko, ty ho nenápadně zvedneš, nebo jak to dneska chodí? +uculí se+ No jistě, já jsem vůbec děsně romantickej typ. +zasměje se, a Sabeta se zasměje taky, možná trošku hlasitějc+ Eufrozína. Teda to se musí děsně blbě rýmovat. +poznamená+ No tak to je hlavní. +uculí se+ No jo, dvě holky najednou, to bysme vyžebrali děsně moc, a Cappa by nám na to přišel. +zasměje se, odstrčí talíř a vydá se teda na schody, vezme si roucho, a Sabeta jde s ním, usadí se tam a začnou, ale stejně si trochu povídaj, i když jen tak bokem, aby nebudili pozornost, a občas jeden nebo druhej musí předstírat kašel do rukávu, aby zakryl smích+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 02:12

Locke... +povzdechne si Brouk tragicky+ Ty máš v tomhle děsně zastaralý metody, fakt. +zvrtí hlavou a mávne nad tím rukou, jakože to je zbytečný+
+Wenai sleduje Lockeho a Sabetu, jak jdou na schody a pak se strašne nenápadně jakože - co? já nic! - rozhlídne po klukách+ Tak já umeju nádobí... +přihlásí se hnedka a začne ho hyperaktivně sbírat ze stolu, ovšem má ho umytý za chvilku, protože použila větší než malou dávku kouzel a pádí na střechu, kde se ty dva snaží šmírovat, než z tý střechy málem sletí, tak je aspoň pozorně poslouchá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 02:50

Zavři tlamu než přes ni dostaneš. +zazubí se Locke dobrosrdečně a pleskne ho po hlavě, čemuž se ovšem Brouk hbitě vyhne, popadne kus koláče a zmizí ve dveřích+
+Locke se Sabetou se baví hlavně o tom, co dělala, když byla pryč, a co novýho u kluků, co provedli dvojčata, a spíš jen tak kecaj o ničem a o všem, než že by vedli nějakou důležitou diskuzi o něčem, baví se jak starý kamarádi a odpoledne jim celkem rychle uteče+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí