Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2013 16:38

+zasměje se+ Jo, hodnej a věrnej. To zní jako by s ním byla nuda. +dopije svůj čaj+ NIc, jenom mi teď přijde, že má nějaký starosti. Ale je tajemnej jako hrad v karpatech, nechce nic říct. +koukne na ni trochu zoufale, protože neví, co má dělat+ Doufám, že to bude jenom nějaká blbost. +povzdechne si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2013 16:48

Nuda? To teda fakt ne. +zasměje se+ Počkej až... +vzpomene si na jednu vtipnou historku, ale pak si uvědomí, že to asi nejsou věci, o kterejch by se spolu měly bavit+ No, tak +pokrčí rameny+ No jasně že má starosti. Tohle pro něj asi musí bejt celkem prekérní situace. +uculí se a máchne v prostoru mezi nima rukou+ Já bych řekla, že to nic vážnýho není. A kdyby měl potíže, kluci mu helfnou. +sváže si vlasy dozadu+ Tak já půjdu někoho vystřídat na schody. +usměje se, dopije, a zmizí, a za chvilku se objeví Calo, motá se tam kolem spíže, až vyloví kus uzenýho, nabodne si ho na vidličku a užírá ho tak jak je, a pokukuje po Wenai, že je jasný, že chce něco říct. nakonec to nevydrží a vypadne z něj+ Hele a vy teďka dáte trojku? +vykulí oči zvědavě+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2013 16:54

Co až? No počkej, co až...? +zavolá za ní, ale Sabeta už je v tahu, tak jenom tak zaraženě sedí u stolu a je už úplně zmatená. Ví, že ty dva spolu chodili, ale myslela si, že už je to pryč. Nebo že by ne... Proto se Locke chová tak zvláštně? To všechno se jí honí hlavou, když tam přijde Calo a nadhodí svůj dotaz tak na něj jenom vyvalí oči+ Cože? Jdi do háje Sanzo. +zavrčí na něj a odlifruje se na střechu, ať si tam dole dělaj co chtěj. Sedí v ateliéru, před sebou skicák, kam čmárá šedý fleky, protože nic jinýho není schopná vytvořit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2013 17:12

+Sanza jenom čumí, že snad nic zas tak hroznýho neřek, zamumlá si pro sebe něco o premenstruačním syndromu a zmizí někde v chodbách; mezitím se vrátí Locke, kterej si zatím fakt pár věcí zařídil, a když nemůže nikde nikoho najít, jde se mrknout na střechu+ Páni. +protáhne obličej, když jí nakoukne přes rameno+ Co to je? Šedá na šedé? Znechucení globalizací? +vzpomene si na kapitolu o moderním umění, co byl nucen přečíst, a rozvalí se do křesla+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2013 17:21

Ahoj. Už seš zpátky... +koukne na něj a pak na papír+ No... to je... +poškrábe se tužkou v hlavě+ To je cvičení na stínování víš? Tvrdost tužky a tak. +zamluví to radši a položí paprí bokem a koukne na něj+ Zařídil sis cos potřeboval? +zeptá se jen tak a zkoumavě ho pozoruje+ No, já jsem zatím pokecala se Sabetou, ona pak šla na schody.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2013 17:33

Jo, to bylo jen pár drobností. +přikývne, vezme si štětec a namátkou ho namáčí do zbytků různejch barev, co má na paletě, a kreslí na kus papíru zmatený obrazce+ Jo? +pozvedne obočí+ Co ses dověděla zajímavýho? +zeptá se, ale nevypadá, že by nějak dychtil po informacích+ Tak já půjdu žebrat odpoledne, ať si může proběhnout Camorr, když už je teda zpátky. +přikývne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 zář 2013 17:54

Vlastně nic moc. +přizná a pořád na něj kouká+ Locke. +zeptá se nakonec, když už to nevydrží+ Co se děje? Přijdeš mi takovej... no jako bys to nebyl ty. +koukne na něj tázavě a zvedne se ze svý židle a sedne si na zem před něj, aby k němu mohla vzhlédnout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 zář 2013 18:59

Nic se nědeje. +koukne na ni překvapeně+ Pocem. +stáhne si ji na klín a obejme ji kolem pasu+ Mám tady teď dost práce, když jsme tu tak dlouho nebyli. +pokrčí rameny+ A taky mě Sabeta zaskočila, doufám, že sem za ní nepřitáhnou nějaký potíže. +zabručí, a dá jí pusu na rameno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 zář 2013 00:05

+sedne si k němu do křesla a začne se mu prohrabovat vlasama, což je - jak to tak vypadá - její oblíbená činnost+ No, máš toho hodně na svých kostnatých bedrech. +pokývá vážně hlavou+ Já ti klidně pomůžu, Locke, stačí říct. Taky jsem co k čemu. +uculí se na něj+ A taky mě trochu zaskočilo, že včera večer... no, obvykle tě ukecávat nemusím. +koukne na něj tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 zář 2013 00:35

To se jen tak nahromadilo, za pár dní bude hotovo, a zas bude i čas na nějaký naše akce. +usměje se na ni+ Ono asi není moc s čím, většinu těch věcí musím vyřídit osobně. Ale můžeš mi pomoct s poslíčkováním nějaký Cappovy spešl korespondence. +protočí oči+ Asi mě trestá za to, že jsme se zdejchli na tak dlouho. +uculí se+ To já vím, že jseš co k čemu. +zazubí se a přejede jí rty po krku+ Nó... +protáhne rozpačitě+ prostě jsem byl ožralej jak dělo. +uculí se provinile+Nepostavil s emi ani z tebe, takže to je jasný, že to byl totálně ztracenej případ. +mrkne na ni+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí